• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

şevvalcimmm cafelatta( eda) beni tanımazz nasıl tanıtsak benii pot kırmadan kuzumm :))

turuncum bilemedim. edanın kendi tahmin etmesi lazım. edacım topikte kimin eksikliği belli oluyo.
bi tahmin et ama sakın sonucu yazma buradan. gizli...

hemşo bu kocişler çok çakalll :D

sorma.. ay özledim be yaa.
akşamlar size de çok az geliyomu kızlar.

turuncum bilemedim. edanın kendi tahmin etmesi lazım. edacım topikte kimin eksikliği belli oluyo.
bi tahmin et ama sakın sonucu yazma buradan. gizli...

sorma.. ay özledim be yaa.
akşamlar size de çok az geliyomu kızlar.

bilemiyorum ki canım ya, epeydir giremediğim için kimler gelmiş gelmemiş takip edemedim maalesef

denizim dün gece rüyamda seni gördüm oğlun oluyordu tombiş yanaklı
mavi gözlü diyorum adını ne koydunuz oğulcan diyosun, içimden diyorum neden u kadar kötü bir isim koymuşlar acaba daha ben sana sormadan diyosun ki; kayınvalidem cok istedi o yüzden
ama ben efe diye çağıracağım diyosun:)

hayırdır ınşallah

hayır olsun canım
ne güzel rüya

1.cisi doğru denizim zaten söylemiştim temiz çıkıcak ama diğerini söylemem..
2.hamile değilim oda kesin
3,ev alamıycaz henüz
4.tatil olsa zaten söylerim
5,ahh foto sorma onuda yapamadık hala
6,buda değil..
7,secenek söylemem çünkü benimde sabırlı olmam gereken bi konu..(çünkü p.tesi belli olucak) ama başrol ben değilim bunu bilin :68:

bu muhabbetleri yeni okudum ben çok tatlısınız...

canım sıkıldı şu alttaki konuyu okuyunca :((

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/476370-derdim-var-tutamam-icimde.html

bu arada yazı puntoları küçüldü galiba kkda şuan itibariyle.

bende ben bilgisayardan yine biyerlere bastım sandım :)))

anca okuyup cevapladım şeker ama bende 18 de çıkamıyorum görüyorsun cumarteside full kk ise işinin olmadığı zamanlarda serbest:)

hmmmm kuzum çok yaaaa
ben şimdide cumartesi çalışıyom evlenince bari
cumartesi evde olayım diyom :)))
ama çok zor bu zamanda herkes cumarteside çalışo:))
rabbim herkese iş versinde herkes çalışsın

slm kızlar.erkek arkadışımla bir türlü karar veremiyoruz.o sadece düğün yapmayalım balayına yurtdışına gidelim dio bende öyle olsun isterim ama aileler illa düğün dio.bize kalsa nikah sonra arkadaşlarımızla eğlenmeye gideceğiz.ama ailem düğün dio yaa.
sizce ne yapayım yardım edin

düğündaşşşş esraasss bu yazıyı görürsen bebişim mesajına istinaden evet benimm:99 mesaj sayım dolmadı mesaj atamıyorum :)) en kısa zamanda cevap vereceğim sana:) sevindim güzel haber verdiğin için.. aynen yazdığın gibi benimde gayet iyi şuan:))

yok Aylin sen doğru olanı yapıyorsun,
mesela yeni öğrendiğim bişey var.... deneyimli hatunlar dediler ki; ütü yapdıktan sonra ütülediğin şeyleri sen kaldırma
herşeyi ayır koy yatağın üstüne herkes kendi kıyafetini kaldırsın. Dün gündüz ütü yaptım, ilk defa çamaşır sepetim bomboş oldu
ütü de yaklaşık 3 saat sürdü bende dediklerini dinledim bütün herşeyi yatağa koydum asılması gerekenleri astım dolabın kapağını açık bıraktım
sonra eşim gelince hadi bunları toplayalım dedim
hiç itiraz etmedi, ellerine sağlık hanım bidaha kendini bu kadar yorma dedi böylelikle ne kadar iş yaptığımı gördü
sonra cocuk olunca daha rahat edermişiz öyle yapınca. evde erkekler sorumluluk almazmış kadının vermesi gerekiyor muş bende veriyorum:))
sizde öyle yapın

Benimki kendi ütüsünü kendi yapıyo hahaahaa :)) geçen nişana kendim gittim eşim almaya gelicekti bende kızıyodum nişandayken nerden kaldın falan diye bana mesaj atmış beni soran olursa evde hatun var ama gömleğimi ütülüyorum dersin diyo :)) bak bak bide lafta sokarmış :))

Back