2011 gelin adayları buyrun sohbete

şevval benim kocişte öyle maşallah yok şurası tozlanmış şurası kirlenmiş. çok bilmişlik yapıyor bazen ben eskiden takıyordum şimdi diyorum yapamam valla yorgunum kirlenmişse kirlenmiş

şevval benim kocişte öyle maşallah yok şurası tozlanmış şurası kirlenmiş. çok bilmişlik yapıyor bazen ben eskiden takıyordum şimdi diyorum yapamam valla yorgunum kirlenmişse kirlenmiş

haftasonu cumartesi anlattım ya 12 de uyandık. 4 te çıktık evden o süpürecekti dedi yarın yapalım. pazarda film izle şu bu erteletti hep. boşver diyo temiz diyo. sen hafta içi süpürmemişmiydin diyo. ki geçen hafta tokattan geldim diye süpürmüştüm hafta içi.
ona kalsam ev batacak umru değil.
bugün yemeğimde var çok gaza geldim yemekten sonra temizlik mi yapsam acabaaa.

benimkide ilk zamanlar diyodu
hatta balayından yeni döndük
evin heryeri toz halılardan havlar çıkmış
ama hemen işe başladığımdan temizlik yapamamıştım
ilk tatilde temizlik yaptım ama dünyanın ütüsü birikmişti onlar kaldı
akşamları eve gidince de ütüyü yavaş yavaş yapıyorum
neyse yaptım ütüyü dedimki artık bitirdim işleri
bana demesin mi bitirdin ama ev gene kirlendi
bende verdim eline süpürgeyi
al da çok biliyosan sen temizle durmadan dedim hahahahah

hazır gaza gelmişken yap şevvalcim . yada bir söz varya içime çalışma isteği doğduğunda oturup geçmesini bekliyorum böylede yapabilirsin

edaaa açtırma ağzımı şimdi benim geçmişi okuyuver canım bi zahmet
zaten sinirliyim kocişe
anlattıkça daha da sinirleniyorum
sinirli smiley yaptım onu düşün :)))))

ay böle bi cevap yazıcağını tahmin ettim.
hatta bilgisayardan el uzatıp edanın kafasına patlatırken hayat etmiştim eda sorduğunda (gülme smilayı)

vay beee diyorum....

kötüyüz biz kötüyüz kötüyüz :)

kÜBRA bence buko annesini kandırsın cumartesileri olduğu gibi ona devretsin :))

AFERİN KIZ Bİ DAhA VUR

ya bukocan dükkan sizin değilmi niye bu kadar kasıyonki anlamadım beeenn

annem hiç birşeyin fiyatını bilmiyor ki canım ürünleri de bilmiyor zaten 1 gün boyunca her hafta idare edemez ki. Züleyhacım dükkan bizim olduğu için kasıyorum zaten yoksa başkasının işi olsa sallamazdım bizim 3 tane dükkanımız var biri depo birinde ben duruyorum birinde babam duruyor abimde ustaların başında servise gidiyor benim dükkan önce diğer dükkan arada kalıyor biraz o yüzden ben dükkanı kapatamıyorum

öyle valla durmadan yapmak lazım ev temziliği çok nankör. benim cumartesi temzilik günüm eşim gelene kadar tertemiz yapıyorum evi. geliyor ooo hatun evi mis gibi yapmışsın diyor akşama sanki o evde temizlik olmamış. haftaya pis giriyor ev yani ben ne yapayım yetişemiyorum.

Benimkide ilk zamanlar bir iki diyodu :)
Biz evde mutfak ve koridora halı seremiyoruz tekerlekli sandalyeden ötürü.
daha da çabuk tozlanıyo normalden.
şimdi demiyo aksine acayip dağıtıyo batırıyo küçük çocuk gibi. Çıkardığı yerde kalıyo yığma şeklide :) Çoraplar biri biyerde biri biyerde.
Akşamları anca onları toparlıyorum.

Eşime olan sevgim değişmedi hatta daha fazla arttı. Evlilik insanı daha çok bağlıyomuş birbirine.

Evden götür ozaman yicek bişiler. Meyveni sebzeni. Aç kalma.

yaa napıyım evde yemeği zor yapıyorum zaten haftada en az bi kez anneme bi kezde kayınvalideme gidiyorum eve çok fazla yiyecek almıyorum bozuluyo diye. Bide biz kahvaltıda yapmıyoruz sabah eşim hiçbişey yemiyo tek kendim içinde sofra kurmak istemiyorum zaten sabah yataktan kalkıyorum üstümü giyiyorum ve çıkıyoruz :) ya çok mu tembelim ne :S ya aslında düzenim oturmadı birazda yemek konusunda çünkü hamileliğin ilk aylarında hep ailelerde kaldık ben kendimi iyi hissetmediğim ve oruç olduğu için şimdide çok alıştılar bize gitmediğimizde merak edip üzülüyolar hep gelelim istiyolar bende kırmamak için gidiyorum. hemde bende özlüyorum ve yakında oturduğumuz için böyle oluyo işte. Neyse ama artık sandiviç yapıp getiricem hergün dışardan 5 liraya sandiviç alıyorum

hazır gaza gelmişken yap şevvalcim . yada bir söz varya içime çalışma isteği doğduğunda oturup geçmesini bekliyorum böylede yapabilirsin
yapcam sanırım kübracım ama önceliğim tiramusu
gerçi akşam 6,5 ta git. yemek ye bulaşık tiramusu yap çay iç derken temizliğe vakit kalmıcak gibi. ama bakalım.
belki biraz ütüm var onu yaparım bide yarın 6 da evden çıkıcam sabah bursa için en iyisi ben yapmıyımmm ay hevesim kaçtı bak tüh :)))

ayhhh Aslıııı kocanı uyarmıyormusun canım?

bişey diyimmi
ben bu şekilde en fazla 3 kere toplamışımdır kocamın arkasını
bu konuda uyardım
şimdi sıkıysa toplamasın da göreyim hahahaha

ayy valla ben çok fenayım yaa
kendimden korktum heee

evet canım ama tozlanmış sil demedide bu tv üniteside hemen tozlanıyor silmek lazım dedi:) Belkide silmiştir bakmadım

hım öyleyse tamamdır.
ben senin eşini resimden ve anllatıklarından sandığım kadarıyla çok mükemmeliyetçi biri dedim titiz mi.
ondan sordum.

kızlar takıldıgım bi konu var neden şeval diye hitap ediyosunuz..

ayşecim sendemi mağdursun hemşom

edacım o gün kızlara bana da şevval diyin bundan sonra dedim sağolsun kızlar da öyle diyor. benimde görümcem okursa korkum var içten içe ama arada nadiren çıkan bir paranoya bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…