- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.601
kızlarr işleri toparladım azıcık hala yemek yiyemedim çokk acıktımm yavvv :))
Edacım hoşgeldin canım izinin uzaması çok iyi olmuş ne güzel bende evde geçiriceğim günlerin hayalini yaşayarak şafak sayıyorum :))
kızlarrrrrrrrr ben asla temizlik yapmıyorum 5 gün valla cılkımı çıkaramam o kadar napıyım..
nasıl olsa c.tesi yapıyorum..yapıcam yine aynı ugraşamam valla
hoşgeldin esra ne zaman yiyeceksin geç oldu bebiş acıkmasın.
şu 3 saat geçsede kocama kavuşsam.
esraa çok kızdım sana
hamilesin
iş dahamı önemli..
kafana vurma smilesi kullandım düşün
kızlarrrrrrrrr ben asla temizlik yapmıyorum 5 gün valla cılkımı çıkaramam o kadar napıyım..
:)) canım napıyım yaa dağ başı burası bi lokanta var sadece onlarda yemeklere bulyon koyuyolar hiç sevmiyorumPizza sipariş ettim mecbur pek faydalı değil ama napıyım
aynen esra bende yemedim öğle yemeği ama akşam annemde dolmayiyeceğim çatlayana kadar iştahımı hiç kapatmak istemiyorum. ceviz ve meyveyle geçiştiriyoruma çlığımı şuan.
valla bende işten elip ortalığı topluyorum yemek okadar. yemeği olursa sadece bir süpürge tozmuş silmekmiş nerdeeee. peki eda sen sabah kalkıp bişeyler yapabiliyormusun. ben sabah sadece giyinip çıkıyorum
Sizi bende çok iyi anlıyorum buko :))
Ben hafta içi çok nadir toz alıyorum. vileda yapıyorum. çokmu pasaklıyım ne :)
ayy şimdi bütün komsular ee buket evlendin nasılsın sorularına başlar smiley ler niye çıkmıyo dağınık surat ifadesi kullandım düşünün
Sizi bende çok iyi anlıyorum buko :))
Ben hafta içi çok nadir toz alıyorum. vileda yapıyorum. çokmu pasaklıyım ne :)
aslıcım çalışamadım 0 çalışasım var geldim yine size.
çok hızlı geçiyor kızlar
daha dün gibi 11 ay oldu. hala inanamıyorum 11 aylık evli olduğuma.
buketcim bende o paketten aldım.
tam olarak nası yaptın bi anlatır mısın?
edacım canım bende seni soruyorum kaç gündür. iyi olmana çok sevindim canım. raporunun uzamasınada.
bir an önce iyileş sağlıkla işine dön inşallah.
coook muhabbet edesim var.
kızlar siz değiştiniz mi evlendikten sonra?
:)) canım napıyım yaa dağ başı burası bi lokanta var sadece onlarda yemeklere bulyon koyuyolar hiç sevmiyorumPizza sipariş ettim mecbur pek faydalı değil ama napıyım
merhaba pandomim.
herkese merhaba
sıcaklığınız için teşekkürler.
cumartesi geldim ilk bu topice selam yazmıştım. bugün bi baktım bi dünya yazışmısınız.
31.07 de nişanlandım çok taze daha.
çok var daha düğüne yaaaa.
nişanlım kıbrısta benim.
zaman geçmiyor.akannehir
Allah tamamına erdirsin canım.
Topiğimiz özellikle hafta içi çok yoğun oluyor.
hafta sonu çalışmayanlarımız var =)
Nişanlın kıbrıstamı yaşıyor?
Evlenince kıbrısta mı yaşıcaksın sende.
shewall listeye ekledim senide canım. İlk safyada yerimseniben
eşin alışmıstır evde olmana..
eminim çalışma diyodur sana he adaş
cafelatte fahriyeyle tanıştı mı?
Şimdi okudum yazdığımıda vileda yapıyorum yazmışım.
Güldüm kendime. Yapmıyorum yazıcaktım
Aynen valla okadar niye cılkımı çıkarayım ya. ölede batıyo bölede batıyo napim.
bende daha temizlik yapmadım ama tv ünitesi çok tozlanmış öyle dedi eşim tamam silerim dedim ama unuttum belki o silmiştir sabahlarıda yatağı toplamayı unutuyorum eşim topluyor sağolsun Benim cumartesim yok en büyük sorunum da o zaten aslında annemle anlaşsam cumartesi öğleden sonraları o gelse mükemmel birşey olurdu
coook muhabbet edesim var.
kızlar siz değiştiniz mi evlendikten sonra?
insan yapmak istedigi şeyi yazarmıs
pisiz abiiii varmı ötesiDDDDD
bayadır arıyordum topiğe ilk geldiğim günü bulabildim nihayet....
insan yapmak istedigi şeyi yazarmıs
pisiz abiiii varmı ötesiDDDDD
bencede buket anlaş canım yeni evlisin biraz tadını çıkar evinin eşinle birlikte nede olsa oda çalışmıyor cumartesiler. en azından öğleden sonra birlikte geçirin. o uyanana kadar sen iş yerinde yapılacakları yapar kahvaltıya yetişirsin.
vay beee diyorum....
kötüyüz biz kötüyüz kötüyüz :)
kÜBRA bence buko annesini kandırsın cumartesileri olduğu gibi ona devretsin :))
esraa çok kızdım sana
hamilesin
iş dahamı önemli..
kafana vurma smilesi kullandım düşün
bende daha temizlik yapmadım ama tv ünitesi çok tozlanmış öyle dedi eşim tamam silerim dedim ama unuttum belki o silmiştir sabahlarıda yatağı toplamayı unutuyorum eşim topluyor sağolsun Benim cumartesim yok en büyük sorunum da o zaten aslında annemle anlaşsam cumartesi öğleden sonraları o gelse mükemmel birşey olurdu
ben çok değiştim
önceden işe gelirken falan kendime daha çok özen gösterirdim
artık o kadar özenli değilim
eşime daha fazla bağlandım ama şuan o balantıyı hatırlamak istemiyorum hahaha smileyi
durunnnnn benim hemşom yine dertlendiii..
açıllll annemm bizeee.
ben çok dğeiştim
artık kocamın yanında burnumu karıstırabiliyorum
şaka bi yanada ayşem
ya çok fevriyim yada kuzu gibiyim arasını bulamadım :S
Şimdi okudum yazdığımıda vileda yapıyorum yazmışım.
Güldüm kendime. Yapmıyorum yazıcaktım
Aynen valla okadar niye cılkımı çıkarayım ya. ölede batıyo bölede batıyo napim.
paketi 2,5 su bardağı sütle karıştırıp mikserde çırptım köpük gibi oldu sonra kedi dillerini şekerli ılık nescafeye batırdım borcama 1 kat dizdim sonra kremanın yarısını koydum 1 kat daha kedi dili koydum geri kalan kremayıda koyup 1 gece beklettim üzerine kaako serperek servis yaptım canım cafe dekiler gibi oldu biz çok beğendik
vay beee diyorum....
aylinim dün doğumgünündü naptınız kııııııı anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?