2011 gelin adayları buyrun sohbete

eda pzt beri bekliyoruz seni şekerim

iyi olmana çok sevindim bencede dinlenmenin keyfine bak

denizim dün gece rüyamda seni gördüm oğlun oluyordu tombiş yanaklı
mavi gözlü diyorum adını ne koydunuz oğulcan diyosun, içimden diyorum neden u kadar kötü bir isim koymuşlar acaba daha ben sana sormadan diyosun ki; kayınvalidem cok istedi o yüzden
ama ben efe diye çağıracağım diyosun:)

hayırdır Inşallah

adaşım canımmm hoşgeldin..
rraporu uzatmana sevindim..
daha ne kadr aramızda olamıcaksın..
nasılsın peki dişi yerin düzelmişdir birazda olsa dimi

hoşbulduk adaşım benim, dikiş yerim daha iyi canım
kabuk bağlamaya başladı, yara tamamen iyileşince vücut kendisi atarmış o kabukları
herhangi bir problem yok şimdilik:)

Çok sağol canım daha keyfini çıkaramıyoruz malesef akşamda hiç oturamadım bile eşimle mutfaktan çıktığımda saat 21:30 du hıh oturacağım dedim yapılacaklar çıktı oturup kahve içip tramisu yediğimizde saat 10:30 du 11:30 gibide yattık zaten ben mi çok ağırım anlamadım

edaa hoşgeldin. ohh ne güzel evimizin tadını bir çıkaramamıştık iyice dinlenmiş evinin tadını çıkarmış oldun.

evet kübra 10 gün annemde kalmıştım bugün tam 1 haftadır kendi evimdeyim
8 senedir kesintisiz çalışıyordum gerçekten evimin tadını çıkarmaya gayret ediyorum

ahh buket benimde o saatlerde bitiyo işim..
ama bitemiyo malesef iş kendini gösteriyo..
ben burdayım benide yap diye
yatağa girincede iş bitmiyo hep iş hep iş

ahh buket benimde o saatlerde bitiyo işim..
ama bitemiyo malesef iş kendini gösteriyo..
ben burdayım benide yap diye
yatağa girincede iş bitmiyo hep iş hep iş

aynen öyle vileda yapsam olurdu ama yapmadım yattım vallahi tv ünitemizde çok tozlanmış yarın silerim dedim yattım aynı saatlerde çıktığımız için beni en iyi sen anlarsın:)

aynen öyle vileda yapsam olurdu ama yapmadım yattım vallahi tv ünitemizde çok tozlanmış yarın silerim dedim yattım aynı saatlerde çıktığımız için beni en iyi sen anlarsın:)

Sizi bende çok iyi anlıyorum buko :))
Ben hafta içi çok nadir toz alıyorum. vileda yapıyorum. çokmu pasaklıyım ne :)

ayy şimdi bütün komsular ee buket evlendin nasılsın sorularına başlar smiley ler niye çıkmıyo dağınık surat ifadesi kullandım düşünün

Sizi bende çok iyi anlıyorum buko :))
Ben hafta içi çok nadir toz alıyorum. vileda yapıyorum. çokmu pasaklıyım ne :)

bENİmde kuru fasulye yapma zamanım geldi =)))

Hadi kolay gelsin bacım.

aslıcım çalışamadım 0 çalışasım var geldim yine size.

Ayşem seninde 11 ay olmuş evleneli. Şimdi tikerdan dikkatimi çekti. Dün gibi hatırlıyorum bende nikahının olduğu günü ya. Resimlerini eklediğini. Nekadar çabuk geçmiş...

çok hızlı geçiyor kızlar
daha dün gibi 11 ay oldu. hala inanamıyorum 11 aylık evli olduğuma.

ben dr otker in tramisu yap hazır kreması ile kedi dilinden yaptım aynı cafe tramisusu oldu canım

buketcim bende o paketten aldım.
tam olarak nası yaptın bi anlatır mısın?

edacım canım bende seni soruyorum kaç gündür. iyi olmana çok sevindim canım. raporunun uzamasınada.
bir an önce iyileş sağlıkla işine dön inşallah.

kızlarr işleri toparladım azıcık hala yemek yiyemedim çokk acıktımm yavvv :))

Edacım hoşgeldin canım izinin uzaması çok iyi olmuş ne güzel bende evde geçiriceğim günlerin hayalini yaşayarak şafak sayıyorum :))

hoşgeldin esra ne zaman yiyeceksin geç oldu bebiş acıkmasın.
şu 3 saat geçsede kocama kavuşsam.

esraa çok kızdım sana
hamilesin
iş dahamı önemli..
kafana vurma smilesi kullandım düşün

kızlarrrrrrrrr ben asla temizlik yapmıyorum 5 gün valla cılkımı çıkaramam o kadar napıyım..
nasıl olsa c.tesi yapıyorum..yapıcam yine aynı ugraşamam valla

aynı benn P ortalığı anca topluyorum bide temizlik yapamam ya. haftaiçi bide çamaşır yıkıyorum genelde onu çıkar falan onlarlada uğraşıyorum temizlik haftasonunu beklesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…