- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.581
eda pzt beri bekliyoruz seni şekerim
iyi olmana çok sevindim bencede dinlenmenin keyfine bak
adaşım canımmm hoşgeldin..
rraporu uzatmana sevindim..
daha ne kadr aramızda olamıcaksın..
nasılsın peki dişi yerin düzelmişdir birazda olsa dimi
tatlım alışacaksın zamanla hiç acele etme, bu zamanların keyifini çıkar.
evine baktım şimdi tahmin gibi sade, spor aynı zamanda şık olmuş
keyifle oturun çok çok güzel günlerin geçirin evinizde canım benim
edaa hoşgeldin. ohh ne güzel evimizin tadını bir çıkaramamıştık iyice dinlenmiş evinin tadını çıkarmış oldun.
Çok sağol canım daha keyfini çıkaramıyoruz malesef akşamda hiç oturamadım bile eşimle mutfaktan çıktığımda saat 21:30 du hıh oturacağım dedim yapılacaklar çıktı oturup kahve içip tramisu yediğimizde saat 10:30 du 11:30 gibide yattık zaten ben mi çok ağırım anlamadım
ahh buket benimde o saatlerde bitiyo işim..
ama bitemiyo malesef iş kendini gösteriyo..
ben burdayım benide yap diye
yatağa girincede iş bitmiyo hep iş hep iş
evet kübra 10 gün annemde kalmıştım bugün tam 1 haftadır kendi evimdeyim
8 senedir kesintisiz çalışıyordum gerçekten evimin tadını çıkarmaya gayret ediyorum
aynen öyle vileda yapsam olurdu ama yapmadım yattım vallahi tv ünitemizde çok tozlanmış yarın silerim dedim yattım aynı saatlerde çıktığımız için beni en iyi sen anlarsın:)
aynen öyle vileda yapsam olurdu ama yapmadım yattım vallahi tv ünitemizde çok tozlanmış yarın silerim dedim yattım aynı saatlerde çıktığımız için beni en iyi sen anlarsın:)
bENİmde kuru fasulye yapma zamanım geldi =)))
Hadi kolay gelsin bacım.
Ayşem seninde 11 ay olmuş evleneli. Şimdi tikerdan dikkatimi çekti. Dün gibi hatırlıyorum bende nikahının olduğu günü ya. Resimlerini eklediğini. Nekadar çabuk geçmiş...
ben dr otker in tramisu yap hazır kreması ile kedi dilinden yaptım aynı cafe tramisusu oldu canım
Sizi bende çok iyi anlıyorum buko :))
Ben hafta içi çok nadir toz alıyorum. vileda yapıyorum. çokmu pasaklıyım ne :)
kızlarrrrrrrrr ben asla temizlik yapmıyorum 5 gün valla cılkımı çıkaramam o kadar napıyım..
nasıl olsa c.tesi yapıyorum..yapıcam yine aynı ugraşamam valla
kızlarr işleri toparladım azıcık hala yemek yiyemedim çokk acıktımm yavvv :))
Edacım hoşgeldin canım izinin uzaması çok iyi olmuş ne güzel bende evde geçiriceğim günlerin hayalini yaşayarak şafak sayıyorum :))
kızlarr işleri toparladım azıcık hala yemek yiyemedim çokk acıktımm yavvv :))
Edacım hoşgeldin canım izinin uzaması çok iyi olmuş ne güzel bende evde geçiriceğim günlerin hayalini yaşayarak şafak sayıyorum :))
kızlarrrrrrrrr ben asla temizlik yapmıyorum 5 gün valla cılkımı çıkaramam o kadar napıyım..
nasıl olsa c.tesi yapıyorum..yapıcam yine aynı ugraşamam valla
coook muhabbet edesim var.
kızlar siz değiştiniz mi evlendikten sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?