2011 gelin adayları buyrun sohbete

esra bunu denedim yanlız senin verdigin tarif çok az geldi ben ek olarak katı yağ ve un ekledim..
ben çok begendim ama..

Ulen yeni bir tarif icat etmişsin :))
Az gibi görünüyor ama hafif oluyor canım, bi tepsi bir akşamda bitebilir yani.
İçine fındıkta güzel oluyormuş, geçenlerde biri yazmıştı unuttum ki olduğunu...

deni zo kadar sinirlydim ki ofise girdiğimde bunu okudum an hepsi gitti. koptum resmen yaa

dün de beni buldu oyle bir kadın kocamın işinden evime kadar sordu durdu.

bugün yemek planı nedir

neler yapılacak ?????? kopya çekeyim

akşama annemdeyim benim için karalahana dolması yapmış. nasıl özlemişim varya

benimkine hiç yemek yapasım
taş kökü yesin
ama mecbur yapıcaz işte
ıspanak yapıcam bide kıymalı makarna yeter işte çok bile

ahahhaha aylin süper yemek taş kökü

arasıra bu gibi durumlarda bu yemeği yapmak iyi olur aslında
değişiklik iyidir arada bence :))))))))

Benimde uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
işimde çok
aşkım gececi bu akşam
böyle olunca gece uyanık msjlaşıyozz böyle sersem oluyom azcık

Bu kurabiye tarifini burada okuyup ben de yaptım geçenlerde.Gerçekten çok güzel oluyor.Hatta haftasonu misafirlerime de yapmayı düşünüyorum.Tarif için teşekkürler esra:))

Benimde uykum var birde işlerim çok ve yapmak gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ne oldu kübra neden gergildin

dengesiz adam ya beni bankaya yolladı saatlerce bekledim sırada neyse yatırdım aradı nerdesin diyorum şu bankanın ordayım geliyorum. ben çıkıcam dedi tmm dedim siz çıkın ben de zaten 10 dakikaya ordayım. aptal beni beklemiş çıkmak için sonrada arıyor nerdesin. geliyorum dedim ya diyorum. ben seni bekliyorum diyor. bende dedim ben size bekleyin demedim. sen koş diyor. allah akıl fikir versin böyle insanlara

tamam canım not aldım ilk misafirde yapacağım çok sağol

canım ne iş yapıyorsun muhasebe filan mı merak ettim sürekli dışarlarda koştur koşturr çekilir değil gibi aracın var mı bari

Kübracım sen hala hamile olduğunu söylemedin mi bunlara?O zaman belki biraz insafa gelirler canım ya yazık sana

AMİNNNNNn. dengesizlerle uğraşmak zor...

canım ne iş yapıyorsun muhasebe filan mı merak ettim sürekli dışarlarda koştur koşturr çekilir değil gibi aracın var mı bari

canım ben aslında icra takibi yapıyorum ama sözde kalıyor. ofis elemanı oldum resmen. bankaya git kargoya git muhasebede yapıyorum. ama biz ödemeleri hala inernet bankacılığından bi haber olduğumuz için bankada sıra bekleyerek yapıyoruz.

Kübracım sen hala hamile olduğunu söylemedin mi bunlara?O zaman belki biraz insafa gelirler canım ya yazık sana

canım bunlar hamileden falan anlamazlar. çünkü yeniliklere açık insanlar değiller. onların kafasına göre kırk kere söylediğim halde ödemeler hala o bankadan para çek ona yatır mantığıyla yürüyor. çıkıcam zaten o yüzden dayanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…