- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.541
esra bunu denedim yanlız senin verdigin tarif çok az geldi ben ek olarak katı yağ ve un ekledim..
ben çok begendim ama..
Ulen yeni bir tarif icat etmişsin :))
Az gibi görünüyor ama hafif oluyor canım, bi tepsi bir akşamda bitebilir yani.
İçine fındıkta güzel oluyormuş, geçenlerde biri yazmıştı unuttum ki olduğunu...
Esra bu krem şantiyi sütle karıştırmadan toz halindemi koyuyon anacım.
ya ben pazarda başka adamın koluna babam diye girdiğim olayı birde babamın mifafirin bardağından çay içtiğini bir kendi bardağndan içtiğini senerldir unutamıyotum onun dışında böyle yerlerre yatacak kadar komik bişey olmadı
en son sanırm köpek geliyor kaçın diyip arkamıza bakmadan 10 dk koştuğumu:)
Sevdiceğimle otobüse bindik.
Otobüs tıklım tıklım.Önümüzde bir bayan oturuyor.
Çocukları uyuyor.Bende sevdiceğime sarıldım midem çok kötü oldu yine dedim.
Kadında hamilemisiniz dedi?Bizim yüzükler sol parmakda.Bende birden evet diyiverdim.
Sonra kadın kenara kaydı gelin oturun dedi.Sevdiceğim ayakda kaldı.Gülsem mi ağlasam mı?
Kadın başladı muhabbete.Ne zaman evlendiniz?Kaç yıllık evlisiniz?İlk doğum şöyledir böyledir.
Ben şunları yaşamışdım.İkinci çocuk şöyle oldu diye anlatıyor ben şokk.Kıpkırmızı oldum.
Arada sevdiceğimle bakışıyoruz:)Ne gündü yahu durağa gelene kadar dakka saymıştım resmen.
Biraz daha dursam kadın ilk gecesini anlatıcakdı.
bugün yemek planı nedir
neler yapılacak ?????? kopya çekeyim
benimkine hiç yemek yapasım
taş kökü yesin
ama mecbur yapıcaz işte
ıspanak yapıcam bide kıymalı makarna yeter işte çok bile
deni zo kadar sinirlydim ki ofise girdiğimde bunu okudum an hepsi gitti. koptum resmen yaa
dün de beni buldu oyle bir kadın kocamın işinden evime kadar sordu durdu.
akşama annemdeyim benim için karalahana dolması yapmış. nasıl özlemişim varya
ahahhaha aylin süper yemek taş kökü
Benimde uykum var birde işlerim çok ve yapmak gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne oldu kübra neden gergildin
Hemen yazayım canmcım.
1 su bard. sıvı yağ
Bir paket kremşanti
3 su bardağıda un
İlk önce kremşanti ve svıyağı karıştır, krema haline gelsin, sonra unuda katıp hepsini karıştır.
170 drecede 15 dk pişirince yetiyor, ama fırından fırına değişebiliyormuş.
Benimde uykum var birde işlerim çok ve yapmak gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne oldu kübra neden gergildin
Hemen yazayım canmcım.
1 su bard. sıvı yağ
Bir paket kremşanti
3 su bardağıda un
İlk önce kremşanti ve svıyağı karıştır, krema haline gelsin, sonra unuda katıp hepsini karıştır.
170 drecede 15 dk pişirince yetiyor, ama fırından fırına değişebiliyormuş.
dengesiz adam ya beni bankaya yolladı saatlerce bekledim sırada neyse yatırdım aradı nerdesin diyorum şu bankanın ordayım geliyorum. ben çıkıcam dedi tmm dedim siz çıkın ben de zaten 10 dakikaya ordayım. aptal beni beklemiş çıkmak için sonrada arıyor nerdesin. geliyorum dedim ya diyorum. ben seni bekliyorum diyor. bende dedim ben size bekleyin demedim. sen koş diyor. allah akıl fikir versin böyle insanlara
Kübracım sen hala hamile olduğunu söylemedin mi bunlara?O zaman belki biraz insafa gelirler canım ya yazık sanadengesiz adam ya beni bankaya yolladı saatlerce bekledim sırada neyse yatırdım aradı nerdesin diyorum şu bankanın ordayım geliyorum. ben çıkıcam dedi tmm dedim siz çıkın ben de zaten 10 dakikaya ordayım. aptal beni beklemiş çıkmak için sonrada arıyor nerdesin. geliyorum dedim ya diyorum. ben seni bekliyorum diyor. bende dedim ben size bekleyin demedim. sen koş diyor. allah akıl fikir versin böyle insanlara
dengesiz adam ya beni bankaya yolladı saatlerce bekledim sırada neyse yatırdım aradı nerdesin diyorum şu bankanın ordayım geliyorum. ben çıkıcam dedi tmm dedim siz çıkın ben de zaten 10 dakikaya ordayım. aptal beni beklemiş çıkmak için sonrada arıyor nerdesin. geliyorum dedim ya diyorum. ben seni bekliyorum diyor. bende dedim ben size bekleyin demedim. sen koş diyor. allah akıl fikir versin böyle insanlara
canım ne iş yapıyorsun muhasebe filan mı merak ettim sürekli dışarlarda koştur koşturr çekilir değil gibi aracın var mı bari
Kübracım sen hala hamile olduğunu söylemedin mi bunlara?O zaman belki biraz insafa gelirler canım ya yazık sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?