2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hoşgeldin mervecim... Hayırlı olsun tekrardan... Benimkide öle ben sensiz evimizi sevmiyorum sen biyerde kalma der hep :)

babanın çay abrdağı olayına bende çok gülmüştüm kuzum hatta gözümde canlandıı o ara hararetlii hararretilii konuşuyorr bi yandanda çayları yudumluyorr diyee geçti gözümden :))

Sevdiceğimle otobüse bindik.
Otobüs tıklım tıklım.Önümüzde bir bayan oturuyor.
Çocukları uyuyor.Bende sevdiceğime sarıldım midem çok kötü oldu yine dedim.
Kadında hamilemisiniz dedi?Bizim yüzükler sol parmakda.Bende birden evet diyiverdim.
Sonra kadın kenara kaydı gelin oturun dedi.Sevdiceğim ayakda kaldı.Gülsem mi ağlasam mı?
Kadın başladı muhabbete.Ne zaman evlendiniz?Kaç yıllık evlisiniz?İlk doğum şöyledir böyledir.
Ben şunları yaşamışdım.İkinci çocuk şöyle oldu diye anlatıyor ben şokk.Kıpkırmızı oldum.
Arada sevdiceğimle bakışıyoruz:)Ne gündü yahu durağa gelene kadar dakka saymıştım resmen.
Biraz daha dursam kadın ilk gecesini anlatıcakdı.

nurgülcüm işte benim yüksek çıkıyo yavrum nasıl vericem oakdar parayı be yaw :S bir tane daha birşey sormak istiyorum canım.. bu mal varlığına ziynet hariç araba filanda ekliyormuyuz acaba ?

kuzum artık verecen yapcak birşey yok :) onu bilmiyorum kuzum en iyisi bir hocaya sorman olacak

sevdiğim be evcilik oynarken bebeklerime taktığım isimler .)

furkan yiğit (ayberk son zamanlarda hoşuma gitti) kayra da modern güzel

kız ismi zeynep

canım senin kocişin seni çok seviyor.
inş kısa sürede telafi eder unutturur.

buketim aynısından benimkide denedim olmamıştı. bida denerim artıkın.
annemdeyse alayımda.

Allah Allah ben dün ilk defa kullandım süper oldu vallahi çok memnun kaldım canım bir soğanı 5-6 parçaya böldüm koydum yan çevirip kapağını ileri geri döndürdüm sürekli el ile doğraamktan daha nizami oldular

buketcim zorlandınmı hiç kapagı ceviriken filan canım birde nerden almıştın sen onu

daha cumartesi aynı şey oldu ya kendimi gerçekten çok kötü hissettim kalkınca şaşırdım buyrun siz oturun dedi bende aynen eşimin suratına baktım oda kıza tşk ederiz dedi ama gülmekten koptum içimden kıs kıs

ay alem ya bir kerede yine bunamışım sanırım misafir geldi çay demlicem ay çayı atmışım suyu koymamışım bardakları ıslatıyorum dedim ne hafif allah o ne demlenmemiş bileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

rezillik ama şeker kolanya tttum

5dk sonra döktüm
birde misafir gedlğinde ayaklanıp mutfağa giriyolar ya illet oluyorum temiz diyemi bakıyorlr ne ben yardıma kalkarım bakmam bile sağa sola iyicene millet şaşırmış

allah seni ne etsin emi niloş alem kızsın sen yawww kadında ne edepsizmiş yawww salakmı ne anlatılırmı o kadar hmmm hayırlı olsun denir biter geçer :)

sevdiğim be evcilik oynarken bebeklerime taktığım isimler .)

furkan yiğit (ayberk son zamanlarda hoşuma gitti) kayra da modern güzel

kız ismi zeynep

Bende erkek ismi olarak mert seviyorum eşimin adı yiğit oğlum olursada mert koyarım diyorum bakalım kısmet :)
Kız olursa buse istiyorum

hoşbulduk eminecim teşekkür ederim...
ben de senin gibi evdeyim benimki de çocuk diye çalıştırmak istemiyor beni ikna yöntemleri deniyorum şu anda :)

Benimki saatleri uygun bi iş bulsam itiraz edemez ben ikna ettim sayılırda,İzmirde iş saatleri genelde akşam 8 e kadar falan o yüzden eşim istemiyor..
Ama yılbaşına kadar iş bulamazsan bi daha iş aramanı istemiyorum dedi bakalım :)

buketcim zorlandınmı hiç kapagı ceviriken filan canım birde nerden almıştın sen onu

tantitoninin internet sitesinden almıştım canım benim kollarım çok güçsüz olduğu için sona doğru biraz yoruldum ama hiç önemli birşey değildi elle doğramakla kıyaslanırsa lafı bile edilmez en güzelide temizlemesi çok kolay bizde nicer dicer vardı o berbat birşeydi

allah seni ne etsin emi niloş alem kızsın sen yawww kadında ne edepsizmiş yawww salakmı ne anlatılırmı o kadar hmmm hayırlı olsun denir biter geçer :)

Kız nurgülüm ne bileyim ben kadının yer vereceğini birde üzerine bunları anlatacağını ay bende şaşırdım kuzumm domates gibi oldum o derece şimdi burda detaya giyemiyorum tabi:)İndik otobüsden nasıl gülüyoruz.Bir daha tövbee yani ağzımdan çıkan kelimeye dikkat edeceğim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…