2011 gelin adayları buyrun sohbete

Evet canım bir hafta önce falan benimde aklıma geldi Erdem, Yani Erdem Ener ikisini birlikte düşünmüştüm ben :S
Şevval de güzel isim canım inşallah hayırlı zamanda aileniz büyür sizinde.
Oh ben önüme ne gelirse yiyorum :) Ama korkuyorumda ya çok kilo alırsam diye

zekat verılır ama kurban kesmemz gerekırmı yanı bnmde bılezklerm vr bozup kesmelimiyiz ki bilmiorum bnde bılgısı olan aydınlatsn bızı

selam aylincim.. doğum gününün öyle geçmesine üzüldüm canım ama kafana takmamaya çalış bence.. çünkü senin eşin seni çok seviyor ben bunu her anlatışında hissedebiliyorum

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız eşim gececi ya sabah altıda kalktım mükemmel bir kahvaltı hazırladım patates kızarttım domates salatalık peynirli yumurta ohhhh misss gibi eşimde yediye çeyrek varken geldi eve kahvaltı yaptık sonra sofrayı toplayıp bulaşıkları yıkayıp çıktım evden eşimde mışıl mışıl uyuyor şimdi kurban olayım ben ona

Bu bayram biz kesemicez deniz
Kurban için nakit yok. Ziynet falanda kalmadı. İnşallah bidahaki bayrama.
Allah herkese nasip etsin kesmeyi.

aylincim kafana tokadan başka bişey takmayacaksın boşver daha ne yaşgünleri gelecek en yakın yeni yıl ve sevgililer günü :)))))))))))))

hatırlıyormusunz boxer alıyorduk felan kırmızılı donlar :))

artık yılbaşında uğur getirsin diye giyeriz :))

kızz gecelerr torbaya mı girdi sizde geceyi renklendirseydiniz kuzum:)) sıkma canını inşallah nice yılalrınızda yaparsınız bu süprizleri

ayy canım boşver takma kafanı hiç zaten özel günlerde illa aksilikler çıkar. Sen keyfini kaçırma hiç

hatırlamazmıyızz denizimmm ne günlerdiii:)) devirdik hepsini artık aldıklarımızı kendimiz giydiririzz hahahahaha

hemen ben aydınlatayım kuzum seni yeni evlenen gelinlerin evlendikleri ilk sene zekat düşmüyor zaten 1 seneyi tamamlamak lazım ondan sonra vereceğiz rabbim nasip ederse inş.

nurgülcüm bu sene zekat vermemize gerek yok o zaman peki ben bir soru daha sormak istiyorum.. önümüzdeki sene leimizde mal varlığımızın %kaçını zekat olarak vericez peki ?

nurgül bizede öyle dediler ben temmuzda nişanladım 2010 o zamanda setim bileziğim felan vardı yani bir sene oluyor babamın evindeydim şimdi eşimin evindeyim nasıl oluyor nişanda takılanlar bekar olduğu için felan durumlar varmı bilgin

Hoşgeldin aylincimm hayırdır kuzum neden istediğin gibi geçmedi?

Günaydın kuzucuklarım benim....
Nasılsınız bakalım bugün ? :)
siteye bişeylermi olmuş smileylar yok,yazıları değiştiremiyoruz.

esra erdem ve ener i beğendim bende . bizimkiside kız gibi görüyoruz hep dr un verdiği sinyalden sonra. herkes konuşmaya başladı bile beren geliyro diye. tabi benim kociş hala berk i unutmuş değil. bakalım bir dahaki ay keisnleşecek . çok ani bir şekilde bu isimlere karar verdik. vardır bir hikmeti belki berk i değiştirebiliriz ilerde ama beren benim içime çok sindi

nurgülcüm bu sene zekat vermemize gerek yok o zaman peki ben bir soru daha sormak istiyorum.. önümüzdeki sene leimizde mal varlığımızın %kaçını zekat olarak vericez peki ?

gamzeciğimmm benim bildiğim elinde sabit kalan hiç harcamayacağın yani birikiminin 85 gramı geçtikten sonra %2,5 zekat olarak vermen gerekiyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…