- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.381
ya nilaycm espiri yaptım orda anlamamışsın yafrumDDnilaycm bundan sonra karıştırmak yokk tamm D
niloşşş mutluluklarr canımm çok güzel görünüyorsunuzz
y
:):)
O kadar uzun zaman geçiyoruz ki burda hayatımızın parçası oldu rüyamıza girmeside artık normal geliyor ayşe ablam:)
Aminnn inşallah.
Kız karıştıyorum derken bile aylin yazmışsın :)
:):)Aynı şeyi düşünmüşüz düğündaş bu hafta geçince haftaya ki çizelgemizde daha mutlu olacağız bende onun hesabını yapıyordum:)
'''' Bilim adamları, çikolata tüketiminin kadınlarda kalp ve damar hastalıklarıyla felç riskini azalttığını ortaya çıkardı. ''''
kızlarr bol bol çikolata yiyebilirz hiç korkmadan :)))))))9
efendim ayşecan ben bugün rejimi bozdum yedimde yedim oh olsun
komplexe girdim artık alça göbek pır pır gidiyor arkasından ben :)
Yok canım ya biz daha makara yapıyoruz bebekle eşimin adı İlker bebeğin adıda Soner olucakmışbende koymam diyorum :)) Benim hoşuma giden isimler Ali, Ener , Mert, bide Dora duydum şimdi oda hoşuma gitti ama bilmiyorum yinede daha tam içime sinen bişey olmadı
efendim ayşecan ben bugün rejimi bozdum yedimde yedim oh olsun
komplexe girdim artık alça göbek pır pır gidiyor arkasından ben :)
Kızlar ayşemin topiğine isterseniz günlük menülerimizi yazalım. Burda araya gidip karışmazda menülerimiz :))
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...1-hamarat-gelinlerinin-yemek-tarifleri-6.html
ali ismi çok güzel bence çok klasik ama kaliteli çok ağır hoş bi isim ben çok severim
dora yı pek beğenmedm
bi çizgi film var öle dora kız orda
yaaa kızlar biz kurban kesmıcez sanıırm eşim keselim dio borclarmz vr ehh borclada kurbanlık almak ıstemıom bn napıcaz bılmıom
ayşem ıyı olur ne gusel aılenle bayramda beraber olursn
e ne yapayım şevalcim kahvaltı alışkanlığı var eşimin kalkıp zevkle hazırlıyorum bende
burdayım şekerim okuyorum :)
yelizzzz geçmiş olsun kuzun cana gelceğine mala geldin boşver dünya malı :) babişin bir tane daha alır pır pır
ben ttuyorum bu aralar kendimi dikkat ediyorum baya yediklerime
kilo alırsam feci olu giremem gelinliğe
hep tesellideyim 11 kasımdan sonra istediğim kadar yerim az kaldı diyo tutuom boğazımı
yelizim hayırlısı canım.
bide zekat olayı var kızlar.
kübracım sana sorayım. bizim arsa borcumuz var. bize zekat düşmüyo diyolar ama altınlar için. ne dersin canım. beni bi aydınlat lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?