2011 gelin adayları buyrun sohbete

Düğündaşım haftalara düşmüşsün çizelgede:) Ay darısı yarın benimde başıma.
Bu hafta bitti sayılır hafta sonu yoğun geçecek zaman nede çabuk geçiyor.

evt düğündaşım öle oldu walla ama 4 hafta 2 gün yazınca sinir oluorum
önümüzdeki hafta daha mutlu olucam
şaka maka çok az kaldı ya

maşallah nilayım. bizde o mart ayının 22 sinde başlamıştık. Allah mesut etsin hepimizi.

bildin mi canım.

ya aylincm aman yazarken karstıurıom arada caktırma sendeD

ayşeem bılemedm yaaa tüyo verib birasckkk

Bende çok seviyorum çok şeker bu kız yaa:))

esracım bebişine isim karar vermişmiydiniz unuttum

ben geçen gece rüyamda beğen butonunun tekrar eklendiğini gördüm. oh diyorum bak ne kolay oldu. rüyama girmiş artık kızlar yaaaa
evet kasımda var.
inş sizde en az bizim kadar mutlu olursunuz. bizimkide daim olur inşallah.

aslım gönlüne göre olsun inşallah ne de olsa çoook gençsin daha.

ayy bu topikte biri eksikti diom bnde:))tanıdım ayoll şimdi kızlar hatrlamama yardmcı oldularDbnde kendımı bosuna tanıttım heeeDDolsun bida tansmıs oldum yafrummm

Aminn canım inşallah hiçbirimizin heyecanı kaybolmasın ilk günkü gibi sürsün aşklarımız :))
sizde baya eskiymişsiniz esracım.
maşallah

bizim arkadaşlık 12 yılda. 2 yıldır sevgiliyiz.

Evet canım ya eskiyoruz yavaş yavaş :)) Siz geç kalmışınız o kadar beklenirmi açılmak için :)) biz birbirimizi gördük 2 hafta sonra sevgili olduk o gün bugündür daha ayrılığın kelimesi bile geçmedi çok şükür maşallah bize :)

niloşşş mutluluklarr canımm çok güzel görünüyorsunuzz
yelisssss beni unuttun mu kız:)) birazdaha düşün özel mesajımda yok atamadımm ayy nasıl anlatayım yaa
bukoooo kendin dene yemekleri bak gör zamanla hepsini yaptığını anlayacaksın kuzummm annenden destek bekleme hem annende sevinirr kendi yapıyorr diyee
şevvalcimmmmmmmmmm ablammmm seviyorum kız seniii bebişimmm

yaa bn gece yatarken dua edıom ama ilginc rüyalar goruom anlatmıcam ama hayra yoruom

sorma esracım yaaa kısmet. hep çok iyi arkadaştık dosttuk da dahası da varmış.
maşallah Esracım, nice güzel günlere oğluşunuzla inşallah.

:):)

O kadar uzun zaman geçiyoruz ki burda hayatımızın parçası oldu rüyamıza girmeside artık normal geliyor ayşe ablam:)
Aminnn inşallah.

ya aylincm aman yazarken karstıurıom arada caktırma sendeD

Kız karıştıyorum derken bile aylin yazmışsın :)

evt düğündaşım öle oldu walla ama 4 hafta 2 gün yazınca sinir oluorum
önümüzdeki hafta daha mutlu olucam
şaka maka çok az kaldı ya

:):)Aynı şeyi düşünmüşüz düğündaş bu hafta geçince haftaya ki çizelgemizde daha mutlu olacağız bende onun hesabını yapıyordum:)

fahriye bende sana çok ısındım canımmmm

yaa bn gece yatarken dua edıom ama ilginc rüyalar goruom anlatmıcam ama hayra yoruom

yelizim hayırdır inşallah.

karar verdim kızlar öğlene kadar laklak edicem öğleden sonra çok çalışıcam 1 saat 20 dk kam kaldı.

ya nilaycm espiri yaptım orda anlamamışsın yafrumDDnilaycm bundan sonra karıştırmak yokk tammD

Yok canım ya biz daha makara yapıyoruz bebekle eşimin adı ..... bebeğin adıda Soner olucakmış bende koymam diyorum :)) Benim hoşuma giden isimler Ali, Ener , Mert, bide Dora duydum şimdi oda hoşuma gitti ama bilmiyorum yinede daha tam içime sinen bişey olmadı

Son düzenleme:
kurbanda galiba istanbuldayız kızlar.
eşim babanlarla kesebileceksek kalalım dedi. babamda ok hisse var dedi.
geçen bayram ayrıydım ya güzel olacak.

Aminnn esroşum benim:)

Sizde geç kalmışsınız açılmakda.Biz ikinci günü sevgiliydik.Allahıma şükürler olsun ki bizdede ayrılık kelimesi hiç geçmedi.
Allahım göstermesin nazarlardan korusun hepimizi.

ali ismi çok güzel bence çok klasik ama kaliteli çok ağır hoş bi isim ben çok severim
dora yı pek beğenmedm
bi çizgi film var öle dora kız orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…