- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.361
Düğündaşım haftalara düşmüşsün çizelgede:) Ay darısı yarın benimde başıma.
Bu hafta bitti sayılır hafta sonu yoğun geçecek zaman nede çabuk geçiyor.
Kız yeliz ben aylin değilim nilayım :)
Yok şekerim kutlamıyoruz mesajla yada sözlü olrak belirtiyoruz o kadar:)
Kutladığımız doğum günlerimiz,yıl dönümümüz,vede düğün günümüz olacak kısmetse.
maşallah nilayım. bizde o mart ayının 22 sinde başlamıştık. Allah mesut etsin hepimizi.
bildin mi canım.
Bende çok seviyorum çok şeker bu kız yaa:))
Maşallah esroşum.Kız ne eskimesi daha oooo önünüzde çok çok uzun yıllar var inşallah.Heyecanınız hiç kaybolmasın emi.
Kasımda var değil mi:) Oy oy maşallah maşallah.Bu smileların olmamasıda kötü olmuş yahu.
Aynen bende öyle isterim inşallah uzun sürer canım :)
Bu arada ben henüz düşünmüyorum ayşem. Borçlarımız var biraz.
Onları bitirmemiz lazım. Ondan sonrada biraz birikim yapsak fena olmaz.
Zaten evliyiz ama vardiye sisteminden çok görüşemiyoruz. Biraz daha vakit geçirip oturtalım evliliğimizi.
En az iki yıl düşünmüyoruZ ayşem. Tabi Allah hayırlısını versin, ne demişse o olur :)
Sana şimdi özel mesaj atıcam yeliz.
ya aylincm aman yazarken karstıurıom arada caktırma sendeD
ayşeem bılemedm yaaa tüyo verib birasckkk
Aminn canım inşallah hiçbirimizin heyecanı kaybolmasın ilk günkü gibi sürsün aşklarımız :))Maşallah esroşum.Kız ne eskimesi daha oooo önünüzde çok çok uzun yıllar var inşallah.Heyecanınız hiç kaybolmasın emi.
Kasımda var değil mi:) Oy oy maşallah maşallah.Bu smileların olmamasıda kötü olmuş yahu.
sizde baya eskiymişsiniz esracım.
maşallah
bizim arkadaşlık 12 yılda. 2 yıldır sevgiliyiz.
esracım bebişine isim karar vermişmiydiniz unuttum
ben geçen gece rüyamda beğen butonunun tekrar eklendiğini gördüm. oh diyorum bak ne kolay oldu. rüyama girmiş artık kızlar yaaaa
evet kasımda var.
inş sizde en az bizim kadar mutlu olursunuz. bizimkide daim olur inşallah.
Aminn canım inşallah hiçbirimizin heyecanı kaybolmasın ilk günkü gibi sürsün aşklarımız :))
Evet canım ya eskiyoruz yavaş yavaş :)) Siz geç kalmışınız o kadar beklenirmi açılmak için :)) biz birbirimizi gördük 2 hafta sonra sevgili olduk o gün bugündür daha ayrılığın kelimesi bile geçmedi çok şükür maşallah bize :)
ben geçen gece rüyamda beğen butonunun tekrar eklendiğini gördüm. oh diyorum bak ne kolay oldu. rüyama girmiş artık kızlar yaaaa
evet kasımda var.
ya aylincm aman yazarken karstıurıom arada caktırma sendeD
evt düğündaşım öle oldu walla ama 4 hafta 2 gün yazınca sinir oluorum
önümüzdeki hafta daha mutlu olucam
şaka maka çok az kaldı ya
ayy bu topikte biri eksikti diom bnde:))tanıdım ayoll şimdi kızlar hatrlamama yardmcı oldularDbnde kendımı bosuna tanıttım heee DDolsun bida tansmıs oldum yafrummm
niloşşş mutluluklarr canımm çok güzel görünüyorsunuzz
yelisssss beni unuttun mu kız:)) birazdaha düşün özel mesajımda yok atamadımm ayy nasıl anlatayım yaa
bukoooo kendin dene yemekleri bak gör zamanla hepsini yaptığını anlayacaksın kuzummm annenden destek bekleme hem annende sevinirr kendi yapıyorr diyee
şevvalcimmmmmmmmmm ablammmm seviyorum kız seniii bebişimmm
yaa bn gece yatarken dua edıom ama ilginc rüyalar goruom anlatmıcam ama hayra yoruom
:):)
O kadar uzun zaman geçiyoruz ki burda hayatımızın parçası oldu rüyamıza girmeside artık normal geliyor ayşe ablam:)
Aminnn inşallah.
Kız karıştıyorum derken bile aylin yazmışsın :)
:):)Aynı şeyi düşünmüşüz düğündaş bu hafta geçince haftaya ki çizelgemizde daha mutlu olacağız bende onun hesabını yapıyordum:)
esracım bebişine isim karar vermişmiydiniz unuttum
evet kasımda var.
Aminn canım inşallah hiçbirimizin heyecanı kaybolmasın ilk günkü gibi sürsün aşklarımız :))
Evet canım ya eskiyoruz yavaş yavaş :)) Siz geç kalmışınız o kadar beklenirmi açılmak için :)) biz birbirimizi gördük 2 hafta sonra sevgili olduk o gün bugündür daha ayrılığın kelimesi bile geçmedi çok şükür maşallah bize :)
Yok canım ya biz daha makara yapıyoruz bebekle eşimin adı İlker bebeğin adıda Soner olucakmışbende koymam diyorum :)) Benim hoşuma giden isimler Ali, Ener , Mert, bide Dora duydum şimdi oda hoşuma gitti ama bilmiyorum yinede daha tam içime sinen bişey olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?