2011 gelin adayları buyrun sohbete

Evet bazen sıkılıyorum bazen yazıyorum kimse cevap vermiyor bazen okuyorum meltrmcim
öyle takılıyorum işte

menüyü nilayda sormuştu kübra aklıma geldi ama kübra ayrıca bugün sabah aklıma geldin
metro tıka basa hamile bariz 7 aylık var karnı çıkmış iricenede kadın kimse vermiyor küçük 1. Sınıf öğrencisi anca vardır anlamadımı kitap okuyor numarası yapıyor kalkıp indircektim kafasına kadın bakınıyor metro da sarsıyor insanı el kaldırıyorum kol kaldırıyorum kadın en sonunda gördü gelin oturun dedim yok diyor parçaladım kendimi ama yine rahat edemedim baktığında çağırdım otrudu ay ne rahatsız oldum öyle ayakta görünce duyarsız toplum

canım hazır kek kalıbı vardı tremusu yaptım akşamdan un kurabiyesi ve çörek otlu kurabiye yaptım onu geçen beğenmişti annem bir kaç tane göndermiştim

sigara böreği hali hazırda var kızartıcam

yabanc değil yeter allahtan elim alışıkta bunları ayarlıyorum yoksa kulam memesi kıvamı yok alabilsiği kadar un anca kavradım :))

Deniz benimde kırıldıgım kişiler oldu o yüzden de gelmedim bi süre ama gerçekten merak ettiklerim de oldu zeyneple yelizle faceden iletişimde oldum zaten ama Buketin olmadıgı için geldim bugün merak ettim kız ne yaptı acaba die olur tabiki herkesi memnun edemiyorsun maelesef ama ben seni çok seviyorum sen çok içtensin bunu unutma tamam mı şeker menün de çok iyi dereotlu kurabiye tarifini isteyebilirim

meltemcim ben anlamadım bizzden birine mı kırıldın

Evet canımm ama çok da büyütülecek bir durum degil boşverdim gitti belki gelemeyebilirim çok yogun çalışıyorum ama aklım sizde unutmayın tamam mı beni :))Nilay sen ne giydin ben anlamadım hani biz sana şapka falan tak demiştik nerde sen bizi hiç dinlemiyosun
meltemcim ben anlamadım bizzden birine mı kırıldın

bak bacım işte banada yapıyorlar bunu gerçi çok belli dğeil ama 7 aylığada yapıyolar ya yuh yaa.

nilayy çok şeker olmuşsun rabbim tamamıona erdirsin

Şekerim ben elbise giydim.
Şimdi elbisenin üstü o şekilde altı kiloş siyah gidiyor.Siyah el çantam ve ayakkabılarım vardı.
Onlar diğer fotolarda var.Sezon bitti kuzucum çok aradım ama uygun bulamadım.
Bunun üzerinede şağka eldiven olmadı tabi.Kısmet böyleymiş.

Bende meltem seni ve herkesi bütün kızları seviyorum :)

herkes yoğun bende atladığım gözümden kaçtığı çok şey oluyor tabiki

faceyi eşimde kullanıyor burayı bilmiyor ya rahat yazamıyorum ordan pek fazla o kim bu kim soruyor haliyle

sen gel canım ihmal etme burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…