- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.161
Benim eşim senin gibi film izlerken hep uyur :)))
O yüzden ben onunla ancak sinemada film izliyorum onun dışında kendim izlerim hep :))
deniz benimde kırıldıgım kişiler oldu o yüzden de gelmedim bi süre ama gerçekten merak ettiklerim de oldu zeyneple yelizle faceden iletişimde oldum zaten ama buketin olmadıgı için geldim bugün merak ettim kız ne yaptı acaba die olur tabiki herkesi memnun edemiyorsun maelesef ama ben seni çok seviyorum sen çok içtensin bunu unutma tamam mı şeker menün de çok iyi dereotlu kurabiye tarifini isteyebilirim
meltemcim ben anlamadım bizzden birine mı kırıldın
Evet bazen sıkılıyorum bazen yazıyorum kimse cevap vermiyor bazen okuyorum meltrmcim
öyle takılıyorum işte
menüyü nilayda sormuştu kübra aklıma geldi ama kübra ayrıca bugün sabah aklıma geldin
metro tıka basa hamile bariz 7 aylık var karnı çıkmış iricenede kadın kimse vermiyor küçük 1. Sınıf öğrencisi anca vardır anlamadımı kitap okuyor numarası yapıyor kalkıp indircektim kafasına kadın bakınıyor metro da sarsıyor insanı el kaldırıyorum kol kaldırıyorum kadın en sonunda gördü gelin oturun dedim yok diyor parçaladım kendimi ama yine rahat edemedim baktığında çağırdım otrudu ay ne rahatsız oldum öyle ayakta görünce duyarsız toplum
canım hazır kek kalıbı vardı tremusu yaptım akşamdan un kurabiyesi ve çörek otlu kurabiye yaptım onu geçen beğenmişti annem bir kaç tane göndermiştim
sigara böreği hali hazırda var kızartıcam
yabanc değil yeter allahtan elim alışıkta bunları ayarlıyorum yoksa kulam memesi kıvamı yok alabilsiği kadar un anca kavradım :))
Evet canımm ama çok da büyütülecek bir durum degil boşverdim gitti belki gelemeyebilirim çok yogun çalışıyorum ama aklım sizde unutmayın tamam mı beni :))Nilay sen ne giydin ben anlamadım hani biz sana şapka falan tak demiştik nerde sen bizi hiç dinlemiyosun
nilayy çok şeker olmuşsun rabbim tamamıona erdirsin
merhaba kızlarr
merhaba kızlarr
slm naber zeynep nasıslın nerdesin kuzum
merhaba kızlarr
Resmi ekledim kızlar...Uzak biliyorum ama imzayı attığım an o işde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?