2011 gelin adayları buyrun sohbete

çıkıyorum kızlar muhabebtinize doyum olmadı ama yarın devam ederiz artıkkk bu aradaa ankarada baya yağmurluu yahuu 2 dk yağmur durmadı burda trafik felç nasıl eve gideceğim benn :))

ben hala çalışıyorum yawww saat 6,30 olsada çıksam eşimde gececi ne yapacağım şimdi evde yanlız örgü örerim gene ne yapacağım başka

Çok uykusuzum kızlar...

Dün sevdiceğimle yatağa girmemiz 10u buldu.
Sonra neler yaptık onları konuştuk yine hayallere daldık,eksiklerle ilgili konuştuk.
Uyumamız gece yarısını geçti.Sabah kalkmak o kadar zor geldi ki.

Birde dün kendime gecelik takımı aldım içinde herşey var rengi kırmızı

Benim eşortmanlar yalan olduğu için denizinde yardımıyla gecelik alma olayına girmiş bulunmaktayım

günaydın kızlarrr evlenincede durum pek değişmiyor nilaycım 12 den önce yatamıyorsun ama bu sefer hayallerle değil ev işleri ile oyalanıyorsun 2 gündür evdeyiz ama bir uzanıp tv seyredemedik

Birde dün kendime gecelik takımı aldım içinde herşey var rengi kırmızı

Benim eşortmanlar yalan olduğu için denizinde yardımıyla gecelik alma olayına girmiş bulunmaktayım

ben şunu anladım gecelik pijama değilmiş olay evlendiğimizden beri saten gecelik dantelli sütyen takım giyiyordum dün akşam regl oldum pijama giydim adam demez mi aa bu çok güzelmiş en azından danteli yok gözüme çok değişik geldin karıcım ben şokkk

günaydın kızlarrr evlenincede durum pek değişmiyor nilaycım 12 den önce yatamıyorsun ama bu sefer hayallerle değil ev işleri ile oyalanıyorsun 2 gündür evdeyiz ama bir uzanıp tv seyredemedik

valla balayı dönüşü hemen işe başlayınca öyle oluyo buket
düzen oturtmak biraz zaman alıyo
ilk hafta benimde öyle geçmişti
bide tatil dönüşü götürdüklerini yıka ütüle yerleştir falan
pek dinlenmeye birlikte zaman geçirmeye fırsat kalmıyo yani

:)) alemsinn bukoo zevk böyle bişi iştee adam bayıldı demekkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…