- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #100.601
iyiki varsınnn topik sahimiz iyiki sensin..sen olmasan biz nasıl tanısıcaktık..
doğum günün tekrar kutlu olsun..nice sağlıklı yaşlara senelere
Eki Görüntüle 270512
aslıcım günaydın canım
kübracım bebişini gördün mü nasıldı?
sen temizlik yapma zaten.
yorma kendini kardeşlerin gelsinnn.
Ohh maşallah. hayırlısıyla kucağunızada alırsınız inşallah canım.kızlar cumaretsi dr a gittim. bebeğimizi gördük hiç yerinde durmuyor maşallah. dr ikili testii yaptı şuanki sonuç iyi birde kan tahlil sonuçları var 3 gün sonra çıkacak. inşallah onlarda da bir problem çıkmaz. eşim çok sıkıştırdı dr u cinsiyetini söylesin diye. dr yok dedi 16. haftasından önce bakmıyorum dedi. eşim bikaç kere daha üsteleyince erkek istediğini biliyor eşimin sen fazla ümitlenme dedi. bizde öyle diyince sanırım kız ama emin olmadan söylemiyro dedik. bakalım 1 ay daha sabredeceğiz
Günaydın kızlarr ben geldim. Aslıcım günaydın kübraım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim.
Günaydın kızlarr ben geldim. Aslıcım günaydın kübraım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim.
HErkeseee kocamannn Günaydınnnnn
Haftasonundan hiçbişey anlamadım bende cumartesi öğlene kadar çalıştım sonra evi temizledim biraz sonrada hazırlandım arkadaşımın nişanına gittim. Pazar günü de kayınvalidemlere kahvaltiya gittik ordanda hep birlikte eltimlere geçtik akşama kadar da ordaydık böylelikle haftasonu bitmiş oldu.
Aslıcımm canım sevdiklerinle beraber nice mutlu yaşlara seneler sağlıkla mutlulukla geçsin inşallah.
Esram herkesle ilgili yaptığın bütün yorumlara katılıyorum bende seni seviyorum adaşım burçtaşım canım benim. Beni ipek tuzcuoğluna benzeten ilk insansın Bende severim ama pek benzediğimi sanmıyorum sen fotoğraflardan benzettin heralde:))
Ayşecim sende haftasonunun kryfini çıkartmışsın ne güzel.
Kübracım sen iş yapıp yorma kendini, ne güzel bebişide görmüşün Allah ın izniyle sonuçlarıda tertemiz çıkıcak inşallah. Biz şanslıyız bizim doktor söylüyo eltimde aynı doktora gidiyo benim onada 12. haftada söylemişti kıza benziyo diye :) Senin biraz daha sabretmen gerekicek canım
Edacım sen hani geç gelicektin bugün sonuçları ne zaman alıcaksın tatlım.
Diğer Edacım ne yaptı acaba başladımı bugün işe?
günaydınnn bebişlerrrr
bukommmm gelmişşş ne yaptınn bukooooo
kübracımmm bence erkekk eşine bilerek demiyorr doktorrrr
günaydın kızlar
bizde cumartesi sabah doktora gittik eşimle
gelince temizlik ve hazırlık yaptım apartmandaki komşularım geldi misafirliğe
hazır kekten pasta irmikli tatlı patates böreği bide makarna salatası yaptım
herkes çok beğendi ama akşam oturması olduğu için insanlar nazlandı yerken
çünkü herkes yemek yiyp gelmiş
dünde eşim işe gitti geç gitti erken geldi allahtan
giderken beni anneme bıraktı sonra da gelip aldı güzel oldu
esra nazlımıyım kız ben o kadar gerçi bazen bende öyle olduğumu düşünüyorum ne yalan söyleyeyim
çok duygusal olduğum kesin ama
teşekkür ederim yorumun için
aslıcım doğum günün kutlu olsun canım
nice mutlu yıllara inşallah
bukeeeet hadi hayırlı olsun düğünü atlattın geldi
hemen sorayım acı var mı acı
günaydın kızlar buketçiğimmm hoşgeldin canım benim nasılsın nasıl geçti düğünün aslışımmmm doğum günün kutlu olsun kuzum rabbim sağlık sıhat nasip eylesin yeni yaşında kübracığımmmm çok sevindim canım bebişin iyi olmasına edoş kız hemen ver bakalım süprizlerini kuzum seni bekliyoruz zuzummmmm nasılsın canım benimmm
aslıcim doğum günün kutlu olsun
buket artık evli hatun oldun bundan sonraki hayatın huzurlu ve mutlu geçer inş.
eda irmiğin altı üstü gibi olmuyor sanki tabağa koyunca sanki gevşiyor gibi
anlatabildimmi acaba
Teşekkür ederim aylinim =)
sağolasın nurgülüm :)
Çok sağol denizim :)
Bende dün irmik helvası yaptım. 4. yapışım oldu. Eşim çok seviyor.
İlk defa dün tam anlamıyla tutturdum. Benimki çok beğendi.
Ben tabağa kalıpla koyuyorum canım. Bundan önceki yaptıklarım birbirine yapışık oluyodu.
Dünki tane tane oldu
aslı yeni gördüm canım doğum günün kutlu olsun eşinle nice nice mutlu yıllara inşallah.
kalıp derken aslı
yarın akşam annemleri çaya alıcam
değişik şeler bakmam yapmam lazım
kızlar herkese merhabalar:80:
cuma akşam eve gidince temizliğimi bitirdim mamalar yaptım cumartesi misafirlerim vardı..çok güzel geçti :81:
pazar günüde gezdim hafta tatilim çok çabuk bitiyo ya
aslıcım doğum günün kutlu olsun..
buketcim hoşgelmiş hayırlı mutlu bir evliliğin olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?