- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #100.421
benmi akıllı kardeşmide komondo olmak istiyorum diye imza atmış akıl sonra babak sildirdi kızdı git adam gibi yap gel zaten uygun görsele direk komonda giderdi
bir heves oluyor vatanı korumak için
valla okusun bitsin dünya kadar fark ediyor davranış olsun rahatlık olsun
kardeşim açıktan okuyor liseyi keşke bitirseymişim diye kafasını vuruyor allahtan rahat yerde fareler yatakların üstünden cirit atıyordu diyordu
kolay değil hereşyin zorluğu var ama okumuş insanda bir nevi fark ediyor
Ayşecim merhaba tanışmamıştık seninle.Gerçek adım nur.3 aylık evliyim.Konyalıyım ama vanda yaşıyorum şu anda.Diş hekimiyim canım.Sen nerede yaşıyosun ne iş yapıyosun?
benim eşimde evlndikten sonra almıştır 7 kilo rahat göbek yaptı hiç yakışmıyor hereks söylüyor kilo almışşın şu bu ailede herekste hala anne tarafı herkeste şeker var akşam herkesin elnide şeekr aleti çantalarda geziyor artık görüyor hiç dikkat etmiyor ben inatla vermeye çalışıyorm hiç rahatsız olmuyor halinden :/(
Benim eşimde 8 kilo almış düğünden sonra :)
MAşallah çok şeker bi göbeği var artık :)
denizle emine kocişlerine iyi bakıyor...
bizimki kilo almadı aynı kilodayız evlendiğimizden beri 2mizde.
Ettim bile canım :))
Hatta fotolarına bakıyodum :)
Ayy sorma ayşecim bizimkide her pztsi güyaa diyate girip salı çıkıyor tekrar :)
Yemeklerimi seviyo çok şükür bide boğazına çok düşkün ondan :)
hehehe bende senin
bayıldım fotolarına canım hepsi harika olmuş
allah mutluluğunuzu daim etsin
bende bana dikkat etmem lazım dedi. pilav yeme öğlenleri dedim.
yemiyormuş. akşamları da abur cuburu azaltırsak iyi olacak. her gece mutlaka 1 paket çekirdek bitiriyoruz kızlar.
benim kocamında göbişi var ama seviyorummm.
salı akşamı sosyete mantısı hazırlamıştım çarşamba onu yedik. (kabakla yapılandan)
dün ben geç gelince o son kalan sosyete mantısını yemiş. bende vapurda tost yedim.
bu akşamda ızgara tavuk çoban salata mercimek çorbası bide havuç tarator yapcam.
yarında hünkar beğendi yapayım diyorum.
sizde ne yemek var kızlar.
kızlar merhaba nasılsınız sabah gelemedim yoğunluktan cumanız mübarek olsun inş. rabbim hanemize geçim huzur eşlerimize bize sevdiklerimize sağlık sıhat nasip eylesin inş.
Maşallahh ayşecim senin yemeklerde baya iştah açıcı :)
Ben bu akşam musakka yapıcam,dünden mercimek çorbam var zaten yanına bi salata oldu bitti :)
ohh süper.
ellerine sağlık eminecim..
esracım nurgülüm hoşgeldiniz. günleriniz güzel geçsin hepinizin.
zaman çok çabuk geçiyor kızlar yaaaa bi bakıyorum hayırlı cumalarlaşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?