2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ayy tahmin edebiliyorum... Eşimde çok fark var kısa dönemlerle uzunlar arasında diyordu.. yani biz misafir gibiyiz onların gözünde o yüzden bizi pek umursamıyordu kimse diyordu... İnşallah aklı başına gelirr denizim

Ayşecim merhaba tanışmamıştık seninle.Gerçek adım nur.3 aylık evliyim.Konyalıyım ama vanda yaşıyorum şu anda.Diş hekimiyim canım.Sen nerede yaşıyosun ne iş yapıyosun?

nurcum çok memnun oldum. kayseri nası aklımda kaldıysa senle ilgili.
ben geçen ay vana geldim canım. görümcem vanda onun yanına.
ben istanbulda yaşıyorum endüstri mühendisiyim. yaşım 30. topiğin cafelatte eda ile ablalarındanız. bizden sonra kim abla kızlar? 11 aylık evliyim.
sen kaç yaşındasın. ailen konyada mı? Allah kurtarsın vandan doğu görevi heralde.

Benim eşimde 8 kilo almış düğünden sonra :)
MAşallah çok şeker bi göbeği var artık :)

denizle emine kocişlerine iyi bakıyor...
bizimki kilo almadı aynı kilodayız evlendiğimizden beri 2mizde.

denizle emine kocişlerine iyi bakıyor...
bizimki kilo almadı aynı kilodayız evlendiğimizden beri 2mizde.

Ayy sorma ayşecim bizimkide her pztsi güyaa diyate girip salı çıkıyor tekrar :)
Yemeklerimi seviyo çok şükür bide boğazına çok düşkün ondan :)

Ayy sorma ayşecim bizimkide her pztsi güyaa diyate girip salı çıkıyor tekrar :)
Yemeklerimi seviyo çok şükür bide boğazına çok düşkün ondan :)

bende bana dikkat etmem lazım dedi. pilav yeme öğlenleri dedim.
yemiyormuş. akşamları da abur cuburu azaltırsak iyi olacak. her gece mutlaka 1 paket çekirdek bitiriyoruz kızlar.

benim kocamında göbişi var ama seviyorummm.

salı akşamı sosyete mantısı hazırlamıştım çarşamba onu yedik. (kabakla yapılandan)
dün ben geç gelince o son kalan sosyete mantısını yemiş. bende vapurda tost yedim.
bu akşamda ızgara tavuk çoban salata mercimek çorbası bide havuç tarator yapcam.
yarında hünkar beğendi yapayım diyorum.

sizde ne yemek var kızlar.

hehehe bende senin
bayıldım fotolarına canım hepsi harika olmuş
allah mutluluğunuzu daim etsin

Çok teşekkür ederim tatlım...
Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın inşallah...
Bende senin fotolarına bayıldım,mutluluğunuz gözlerinizden belli maşalllahhh :))

Benim eşime zayıflık yakışmıyor zaten...
Yani göbişini seviyorum ama o istemio bende kilo vermesin diye sürekli kek börek falan yapıyorum :))
Çekirdek bir hastalık ama bizde öle başladıkmı bırakamıyoruzz...

Maşallahh ayşecim senin yemeklerde baya iştah açıcı :)
Ben bu akşam musakka yapıcam,dünden mercimek çorbam var zaten yanına bi salata oldu bitti :)

slmm kızlarr ben geldimm yeni geçtim ofise hemn koştum geldim size bakınmaya

Edammm mutlu yıllar canımm eşinle beraber sevdiklerinle beraber nice nice yıllara.

Haftasonu planlarınızdan bahsetmişsiniz bende bu akşam elbise almaya gidicem beğendiğim bi elbise vardı onu alıcam yarın akşam arkadaşımın nişanı var nişana gitmeden önce kıl tüy işlerini halletmem lazım. cumarteside öyle geçer pazar günü de sanırım kuzenlerim gelicek.

Kübracım yarın doktora gidicekmişsin bebiş ne kadar büyümüştür kimbilir bende 12+1 de randevuya gittiğimde söylemişti doktor cinsiyeti inşallah seninkide söyler. Bende haftaya salı sağlık ocağına gidicem randevu vermişlerdi Cuma günü de kendi doktoruma randevum var.

Hafta bi başlıyo bi bitiyo zaman ne kadar çabuk geçiyo ya

kızlar merhaba nasılsınız sabah gelemedim yoğunluktan cumanız mübarek olsun inş. rabbim hanemize geçim huzur eşlerimize bize sevdiklerimize sağlık sıhat nasip eylesin inş.

akşama yemek listemi yaptım kızlarr tavuk incik yemeği(bezelye ,havuç, patatesli) yanına standart pilav ,salata çeşitli turşular şık bir masa yapmam lazımm

Son düzenleme:

bende dün akşam tavuk şinitzel yaptım yanına da fırında patates kızartması gibi baharatlı sarımsaklı pazardanda taze yeşillik aldım giderken salata yaptım hepsi o kadar güzel olmuşki kendim yaptığım yemeğe kendim bayıldım bu akşamda elbiseyi alıp kaynanaya giderim heralde çok yorgunum yemekle uğraşmak istemiyorum

Maşallahh ayşecim senin yemeklerde baya iştah açıcı :)
Ben bu akşam musakka yapıcam,dünden mercimek çorbam var zaten yanına bi salata oldu bitti :)

ohh süper.
ellerine sağlık eminecim..

esracım nurgülüm hoşgeldiniz. günleriniz güzel geçsin hepinizin.
zaman çok çabuk geçiyor kızlar yaaaa bi bakıyorum hayırlı cumalarlaşıyoruz.

ohh süper.
ellerine sağlık eminecim..

esracım nurgülüm hoşgeldiniz. günleriniz güzel geçsin hepinizin.
zaman çok çabuk geçiyor kızlar yaaaa bi bakıyorum hayırlı cumalarlaşıyoruz.

Gerçekten çok çabuk geçiyor zaman,bir bakmışız yıllar geçmiş çoluk çocuğa falan karışmışız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…