- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #100.441
edoşum kuzucuğummm doğum günün kutlu olsun rabbim yeni yaşında sağlık sıhat eşinle beraber daha nice yıllar geçirmeni nasip eylesin bebeğim iyiki doğdun iyiki varsınnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba nasılsınız sabah gelemedim yoğunluktan cumanız mübarek olsun inş. rabbim hanemize geçim huzur eşlerimize bize sevdiklerimize sağlık sıhat nasip eylesin inş.
Aminnn canım inşallah... Hoşgeldin bu arada :)
ohh süper.
ellerine sağlık eminecim..
esracım nurgülüm hoşgeldiniz. günleriniz güzel geçsin hepinizin.
zaman çok çabuk geçiyor kızlar yaaaa bi bakıyorum hayırlı cumalarlaşıyoruz.
esrammm balım çok teşekkür ederimmm..slmm kızlarr ben geldimm yeni geçtim ofise hemn koştum geldim size bakınmaya
Edammm mutlu yıllar canımm eşinle beraber sevdiklerinle beraber nice nice yıllara.
Haftasonu planlarınızdan bahsetmişsiniz bende bu akşam elbise almaya gidicem beğendiğim bi elbise vardı onu alıcam yarın akşam arkadaşımın nişanı var nişana gitmeden önce kıl tüy işlerini halletmem lazım. cumarteside öyle geçer pazar günü de sanırım kuzenlerim gelicek.
Kübracım yarın doktora gidicekmişsin bebiş ne kadar büyümüştür kimbilir bende 12+1 de randevuya gittiğimde söylemişti doktor cinsiyeti inşallah seninkide söyler. Bende haftaya salı sağlık ocağına gidicem randevu vermişlerdi Cuma günü de kendi doktoruma randevum var.
Hafta bi başlıyo bi bitiyo zaman ne kadar çabuk geçiyo ya
edoşum kuzucuğummm doğum günün kutlu olsun rabbim yeni yaşında sağlık sıhat eşinle beraber daha nice yıllar geçirmeni nasip eylesin bebeğim iyiki doğdun iyiki varsınnn
esrammm balım çok teşekkür ederimmm..
telefon açıp iyiki doğdun şarkısını söyleyen beni düşünüp arayan canım arkadasımmm kuzummm nurgül..seni çok sevdigimi söylemişmiydimmm
kızlar si,ze pazartesi iki güzel haber verebilirim..
1,cisi kesin
2,cisi hepimizi sevindiricek bişi :86::18:
1,cisi kesin
1,cisi kesin
Benim eşime zayıflık yakışmıyor zaten...
Yani göbişini seviyorum ama o istemio bende kilo vermesin diye sürekli kek börek falan yapıyorum :))
Alla alla merakla bekliyorum edoşş vericeğin haberlerii :))))
hoşgeldinn canım senin de cuman mübarek olsun. Duaların kabul olsun canım inşallah bilmukabele
esrammm balım çok teşekkür ederimmm..
telefon açıp iyiki doğdun şarkısını söyleyen beni düşünüp arayan canım arkadasımmm kuzummm nurgül..seni çok sevdigimi söylemişmiydimmm
1,cisi kesin
Benim eşimede zayıflık yakışmıyo ama oda kilo aldı göbeği sevmiyorum ya ben dün karşılıklı ayaktayız göbeğini göbeğime dayamış aşkım aramızda çok büyük mesafeler var kavuşamıyoruz diyoo:))
kuzucummmm sen burdamıydın
hoşbulduk kuzum amin canım benim amin
canım benim utandırma beni şimdi yawww bende seni çok seviyorum kuzum iyiki varsın
hemen söyle bakalım ne pazartesisi yawww
Evett kuzum burdayım,ama inşallah o dediğin haberlerden biri ben olmam :)
ben yemeğe çıkıyorum geleceğim hemen
ben yemeğe çıkıyorum geleceğim hemen