2011 gelin adayları buyrun sohbete

edoşum kuzucuğummm doğum günün kutlu olsun rabbim yeni yaşında sağlık sıhat eşinle beraber daha nice yıllar geçirmeni nasip eylesin bebeğim iyiki doğdun iyiki varsınnn

Aminnn canım inşallah... Hoşgeldin bu arada :)

hoşbulduk emineceğimmm

ohh süper.
ellerine sağlık eminecim..

esracım nurgülüm hoşgeldiniz. günleriniz güzel geçsin hepinizin.
zaman çok çabuk geçiyor kızlar yaaaa bi bakıyorum hayırlı cumalarlaşıyoruz.

hoşbulduk ayşemmm nasılsın iyisin inş. amin kuzum amin

slmm kızlarr ben geldimm yeni geçtim ofise hemn koştum geldim size bakınmaya

Edammm mutlu yıllar canımm eşinle beraber sevdiklerinle beraber nice nice yıllara.

Haftasonu planlarınızdan bahsetmişsiniz bende bu akşam elbise almaya gidicem beğendiğim bi elbise vardı onu alıcam yarın akşam arkadaşımın nişanı var nişana gitmeden önce kıl tüy işlerini halletmem lazım. cumarteside öyle geçer pazar günü de sanırım kuzenlerim gelicek.

Kübracım yarın doktora gidicekmişsin bebiş ne kadar büyümüştür kimbilir bende 12+1 de randevuya gittiğimde söylemişti doktor cinsiyeti inşallah seninkide söyler. Bende haftaya salı sağlık ocağına gidicem randevu vermişlerdi Cuma günü de kendi doktoruma randevum var.

Hafta bi başlıyo bi bitiyo zaman ne kadar çabuk geçiyo ya
esrammm balım çok teşekkür ederimmm..
edoşum kuzucuğummm doğum günün kutlu olsun rabbim yeni yaşında sağlık sıhat eşinle beraber daha nice yıllar geçirmeni nasip eylesin bebeğim iyiki doğdun iyiki varsınnn

telefon açıp iyiki doğdun şarkısını söyleyen beni düşünüp arayan canım arkadasımmm kuzummm nurgül..seni çok sevdigimi söylemişmiydimmm :52:

Benim eşime zayıflık yakışmıyor zaten...
Yani göbişini seviyorum ama o istemio bende kilo vermesin diye sürekli kek börek falan yapıyorum :))

Benim eşimede zayıflık yakışmıyo ama oda kilo aldı göbeği sevmiyorum ya ben dün karşılıklı ayaktayız göbeğini göbeğime dayamış aşkım aramızda çok büyük mesafeler var kavuşamıyoruz diyoo:))

hoşgeldinn canım senin de cuman mübarek olsun. Duaların kabul olsun canım inşallah bilmukabele

hoşbulduk kuzum amin canım benim amin

esrammm balım çok teşekkür ederimmm..

telefon açıp iyiki doğdun şarkısını söyleyen beni düşünüp arayan canım arkadasımmm kuzummm nurgül..seni çok sevdigimi söylemişmiydimmm :52:

canım benim utandırma beni şimdi yawww bende seni çok seviyorum kuzum iyiki varsın

kızlar si,ze pazartesi iki güzel haber verebilirim..
1,cisi kesin
2,cisi hepimizi sevindiricek bişi :1::86::18::17:

hemen söyle bakalım ne pazartesisi yawww

Benim eşimede zayıflık yakışmıyo ama oda kilo aldı göbeği sevmiyorum ya ben dün karşılıklı ayaktayız göbeğini göbeğime dayamış aşkım aramızda çok büyük mesafeler var kavuşamıyoruz diyoo:))

:9::9::9: seninki en güzel göbek bi kere :) Bende eşime hamile kaldığımda benle beraber sende kilo al yoksa benim morelim bozulur diyorum o da olur dio :)

Back