2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam kızlar herkes iyidir inşallah
2 gün bursaya git gel çok yorucuydu. zor geldim bugün işe.
bi bakayım geçmişe gelcem. buketten haber var mı?

bende ark kınası için mavi bir elbisem var dizlerde

onu giymeyi düşünüyorum saçlarımıda düzleştireyim

kokoş olayım bari .)

bayramda yaklaşıyor kurban kesicemisiniz kızlar

bende ark kınası için mavi bir elbisem var dizlerde

onu giymeyi düşünüyorum saçlarımıda düzleştireyim

kokoş olayım bari .)

evet canım kesicez ama ben onları nasıl dolaba koyacağım bilemedim. ilk defa kurbanla uğraşacağım. çoğunu dağıtmayı düşünüyorum. eti seven bir çift değiliz çünkü.

selam kızlar herkes iyidir inşallah
2 gün bursaya git gel çok yorucuydu. zor geldim bugün işe.
bi bakayım geçmişe gelcem. buketten haber var mı?

hoşgeldin ayşe. buketten ses yok pazratesi işe başlayacak gelir zaten. topik sakin bu günlerde

inş. kısmetse bizde keseceğiz

bende nasıl becerip halledicem bilmiorum

ay ya varya bazen bayram olsun istemiyorum hiç babam hep bize saçta yapardı severiz diye şimdi nasıl olur ayrı çok zor ya ablam yok kardeşim yok ben yok iki kişi

:( kıymalık yaparım poşetlere
yemeklik

birde kavurma gelenlere olursa şayet tattırmak lazım :)

dağıtırız tabiki de bize çok gelir yani ki kişiyiz

bayramda gezmeye izmire gtmeyi düşünüyorlar akrabalara

yani ben hiç istemiyorum ya geçen bayramda gittik samsuna

gitmeyeceğimi söyleyemem de eşimde istemiyor sanki braz gitmek isteyen gitsin dedi ama nolara nasıl söyeriz b,lmiyorm ailecek gideriz demişti

pöfffffffffffff

bayramda gezmeye izmire gtmeyi düşünüyorlar akrabalara

yani ben hiç istemiyorum ya geçen bayramda gittik samsuna

gitmeyeceğimi söyleyemem de eşimde istemiyor sanki braz gitmek isteyen gitsin dedi ama nolara nasıl söyeriz b,lmiyorm ailecek gideriz demişti

pöfffffffffffff

denizim bence gitmek istemiyosan durumunu güzelce izah et
zaten geçen bayramı ailemden ayrı geçirdim bu bayram onlarla olmak istiyorum de
anlayışla karşılamaları lazım bence
eşinde istemiyosa sorun olmaz belki

deniz gelin kız bize de gelırsınız:)

ay gercı bız esımın memleketıne gıtcez bayramda:(

valla öyle farklı oluyorki aylincim
bazen ifade etmekte sıkıntı yaşıyorum yanlış anlaşılmasın diye
yani bizim için tatil dinlenmek için fırsat gezmeyi çok seviyor kayınvalidem evde olduğu için sorun yok onun için
bakalım eşimde fikrini feğiştirmezse evimde işime gücüme bakarım
dinlenmek isitiyorum birazda

valla öyle farklı oluyorki aylincim
bazen ifade etmekte sıkıntı yaşıyorum yanlış anlaşılmasın diye
yani bizim için tatil dinlenmek için fırsat gezmeyi çok seviyor kayınvalidem evde olduğu için sorun yok onun için
bakalım eşimde fikrini feğiştirmezse evimde işime gücüme bakarım
dinlenmek isitiyorum birazda

evet canım katılıyorum sana doğru diyosun
onlar evde oldukları içim onlara ne ala memleket yani
insan gezdikten sonra tekrar dinlenmek istiyo
ama çalışınca bu pek mümkün olmuyo
o yüzden bende tatillerde çok fazla yorucu şeyler yapmak istemiyorum

denizcim kardeşin için gözünaydın canım
ne zaman biticek askerliği uzun dönem yapıyor dimi canım. iyi rahat olduğuna sevindim canım
hafta sonu geleni gideni olan varmı ne yapmayı planlıyorsuuz
Denizim ben bu haftasonu evimi temizlicem dipli köşeli. 3-4 haftasonudur sürekli bi program evime vakit ayıramadım kocamada.
Bide kocam 2-3 haftadır evdeydi ben geziyordum ya bu hafta sonu onla gezeriz. Belki abisine de gideriz bakalım. Ama kocama evime ayırmayı düşünüyorum tüm zamanımı. Özledim onla vakit geçirmeyi çok.
Denizim bende istiyorum kesmeyi. Geçen yıl bi tane kesip bitane de bağışlamıştık. Bu senede öyle istiyorum. Ama eşim pek 2 tane kesmeyi istemiyor gibi bakalım. İnşallah hayırlısı Allah kabul eder. Geçen sene ben kurban bayramında 9 günlük gelindim. Normalde ete elleyemezdim ben iş başa düştü hiç unutmam o günü... ne çok geçti zaman.. Allah kesenlerin kabul etsin. İsteyip de kesemeyenlere de Allah seneye nasip etsin. Güç versin.
edam hemşerim tatlım kıymetlim doğum günün kutlu olsun. yeni yaşında ne dilersen Allah sana onları nasip etsin inşallah aminnnnn
cafelattecim yazdıklarını okuyorum karşılaşamadık. Evde bol keyifli günler dilerim. 10undan başlıyor musun işe?
kızlar dağılıyoruz ediyoruz demeyin herkes burayı çok seviyor gelemeyen yoğunluğundan gelemiyordur bence. Allah muhabbetimizi nazardan saklasın.
kızlar ben geldim sabah iş görüşmesine gittim yine ooooof yorgunluğuma mı üzüleyim, erken kalktığıma mı bilemedim yani...zaten olurda işe başlarsam bir aylık maaşım bu zamanda harcadığım yol paralarını anca karşılar :) :)
Nilgünüm hayırlısı olsun hakkından sana dua ediyorum. Diğer taraftan paranı alabildin mi canım.
selam kızlar
her yerim ağrıyor gribim:5:
sabah eşimi işe yollarken geldim topiğe sonra cıktım uyudum
hala kırgın tüm vucudum
sizler nasılsınız?
nesrin geçmiş olsun canım. Erzurum soğuktur dikkat et kendine. Yanlış hatırlamıyorsam cimcime erzurumluydu.
içimi titreten bu soğukkkk buz gibiiiii gündennn kocamannnnnn günaydında bendennn :52: bugün akşam olsunnn hemen kocamı 1 gündür görmüyorumm:37:
zuzum özlemişsindir kocanı. Neredeydi niye görüşmediniz.
4 gün kaldı bizimde 1 ayımıza eşim kutlamaz kesinnn :52::37:
Zuzum. ne çabuk 1 ay oldu maşallah nice 10 yıllara inşallah. Bizimde bugün 11. Ayımız doldu kızlar.
Aslıcım annen ehliyet kursuna mı gidecek. Ben mi yanlış okudum?
Kübram dikkat et yorma canım haftasonu kendini. Bebişine selam söyle teyzelerinden sağlıkla gelsin inşallah.
Nursenacım seninle tanışamadık seninde cuman hayırlı olsun. Gerçek ismin ne? Kayseridemisin ne iş yapıyorsun?
bizimde bugün 5.ayımız doluyo bende hazır kekten pasta yapayım bari
en kolayı o olucak ben en az yoran
eşimde çok seviyo sürpriz olsun :)))
Aylin senle ay dönümlerimiz aynı gün. 7si. nice 5 aylara canım inşallah.
Aylinim kolun iyileşmedi mi canım. Geçmiş olsun çok.
Hoşbulduk kübracım.

Son düzenleme:
bizde bayramda evimizde olacağızz kafa dinleyelim biraz ya gezer tozarız yer içer yatarızz :52:

eşim bayramda denizliye de gitmek istemiyorum istanbulda da kalmak istemiyorum dedi ama heryer pahalı. bu aralar acaba ev taksidine girsek mi diye bakınıyoruz. harcamamak lazım. benim gönlüm evde kalmaktan yana bakalım. normalde balayına gittiğimiz yere 3 günlüğüne gitmek istiyorduk beleke. ama bayramdan önce veya sonra 3 gün izin almak sorun olabilir. hemde 1 milyar falan tutucak yol parası hariç. gitmesek sanki daha iyi olur. bayramda da çok pahalı oralar.

Back