- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #100.381
canlı müzik falan mı acabaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
ayy bilmiyorum bende fasılı çok severim fasıl dinlemeyemi gitcez ola
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlı müzik falan mı acabaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
bende ark kınası için mavi bir elbisem var dizlerde
onu giymeyi düşünüyorum saçlarımıda düzleştireyim
kokoş olayım bari .)
bayramda yaklaşıyor kurban kesicemisiniz kızlar
selam kızlar herkes iyidir inşallah
2 gün bursaya git gel çok yorucuydu. zor geldim bugün işe.
bi bakayım geçmişe gelcem. buketten haber var mı?
bende ark kınası için mavi bir elbisem var dizlerde
onu giymeyi düşünüyorum saçlarımıda düzleştireyim
kokoş olayım bari .)
bayramda yaklaşıyor kurban kesicemisiniz kızlar
bayramda gezmeye izmire gtmeyi düşünüyorlar akrabalara
yani ben hiç istemiyorum ya geçen bayramda gittik samsuna
gitmeyeceğimi söyleyemem de eşimde istemiyor sanki braz gitmek isteyen gitsin dedi ama nolara nasıl söyeriz b,lmiyorm ailecek gideriz demişti
pöfffffffffffff
denizim bence gitmek istemiyosan durumunu güzelce izah et
zaten geçen bayramı ailemden ayrı geçirdim bu bayram onlarla olmak istiyorum de
anlayışla karşılamaları lazım bence
eşinde istemiyosa sorun olmaz belki
züleyhacım bunlar romantik olamayan koca sendromu lafları.![]()
denizim bence gitmek istemiyosan durumunu güzelce izah et
zaten geçen bayramı ailemden ayrı geçirdim bu bayram onlarla olmak istiyorum de
anlayışla karşılamaları lazım bence
eşinde istemiyosa sorun olmaz belki
valla öyle farklı oluyorki aylincim
bazen ifade etmekte sıkıntı yaşıyorum yanlış anlaşılmasın diye
yani bizim için tatil dinlenmek için fırsat gezmeyi çok seviyor kayınvalidem evde olduğu için sorun yok onun için
bakalım eşimde fikrini feğiştirmezse evimde işime gücüme bakarım
dinlenmek isitiyorum birazda
Denizim ben bu haftasonu evimi temizlicem dipli köşeli. 3-4 haftasonudur sürekli bi program evime vakit ayıramadım kocamada.hafta sonu geleni gideni olan varmı ne yapmayı planlıyorsuuz
Denizim bende istiyorum kesmeyi. Geçen yıl bi tane kesip bitane de bağışlamıştık. Bu senede öyle istiyorum. Ama eşim pek 2 tane kesmeyi istemiyor gibi bakalım. İnşallah hayırlısı Allah kabul eder. Geçen sene ben kurban bayramında 9 günlük gelindim. Normalde ete elleyemezdim ben iş başa düştü hiç unutmam o günü... ne çok geçti zaman.. Allah kesenlerin kabul etsin. İsteyip de kesemeyenlere de Allah seneye nasip etsin. Güç versin.bayramda yaklaşıyor kurban kesicemisiniz kızlar
Nilgünüm hayırlısı olsun hakkından sana dua ediyorum. Diğer taraftan paranı alabildin mi canım.kızlar ben geldim sabah iş görüşmesine gittim yine ooooof yorgunluğuma mı üzüleyim, erken kalktığıma mı bilemedim yani...zaten olurda işe başlarsam bir aylık maaşım bu zamanda harcadığım yol paralarını anca karşılar :) :)
nesrin geçmiş olsun canım. Erzurum soğuktur dikkat et kendine. Yanlış hatırlamıyorsam cimcime erzurumluydu.selam kızlar
her yerim ağrıyor gribim
sabah eşimi işe yollarken geldim topiğe sonra cıktım uyudum
hala kırgın tüm vucudum
sizler nasılsınız?
zuzum özlemişsindir kocanı. Neredeydi niye görüşmediniz.içimi titreten bu soğukkkk buz gibiiiii gündennn kocamannnnnn günaydında bendennnbugün akşam olsunnn hemen kocamı 1 gündür görmüyorumm
![]()
Zuzum. ne çabuk 1 ay oldu maşallah nice 10 yıllara inşallah. Bizimde bugün 11. Ayımız doldu kızlar.4 gün kaldı bizimde 1 ayımıza eşim kutlamaz kesinnn![]()
Aylin senle ay dönümlerimiz aynı gün. 7si. nice 5 aylara canım inşallah.bizimde bugün 5.ayımız doluyo bende hazır kekten pasta yapayım bari
en kolayı o olucak ben en az yoran
eşimde çok seviyo sürpriz olsun :)))
bizde bayramda evimizde olacağızz kafa dinleyelim biraz ya gezer tozarız yer içer yatarızz![]()
sağolsun benimki zaten şimdiden hiç romantik değildir![]()