2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet ayşecim aydönümlerimiz aynı senin 1.yılını doldurmana çok az kaldı allah bize de göstersin inşallah
yok canım geçmedi yaa bugün daha kötü hatta
yarın eşim götürücek doktora
hem kendisi de çıkıcak benim zorumla
kilosuyla ilgili bikaç test yaptırıcaz
çünkü normal yediği halde kilo alıyo
bakalım ona da ne diycek

Haftanın son günündennn kocamannnn birr tünaydınnn kısssslarrrr

Edoşumm buradann da kutlayayım ve öpeyimmm; Doğum günün kutlu olsun tatlumm nice mutlu yaşların olsun inşallllahhhh

inşallah bişi çıkmaz canım. kübra senin eşin diyet yapıyordu ne oldu?
Allah sizlere de göstersin 11. aylarınızı. yıllarınızı. ben sizlere bakınca baya eski hissediyorum kendimi.
kolun içinde çok geçmiş olsun tekrar.

denizim diyetimiz nasıl gidiyor. ben dikkat ediyorum. öğlenleri de ofisteysem 2 km ye yakın yürüyoruz arkadaşla burda park var.

Ayşe yine pürrrrrrrrrrrrrrrrrrr geldiiii

:)))

denizim yokken özlüyorum burayı napayım gelince hepinize laf yetiştirmeye çalışıyorum. bu sabah bile 10 da gelecektim eve az dinleneyim diye bilgisayarı açıp size bakasım geldi. dedim yok ayşe dinlen.

Haftanın son günündennn kocamannnn birr tünaydınnn kısssslarrrr

Edoşumm buradann da kutlayayım ve öpeyimmm; Doğum günün kutlu olsun tatlumm nice mutlu yaşların olsun inşallllahhhh

eminem eminem hoşgeldin günaydınnnnnnnn

Ayşecim merhaba tanışmamıştık seninle.Gerçek adım nur.3 aylık evliyim.Konyalıyım ama vanda yaşıyorum şu anda.Diş hekimiyim canım.Sen nerede yaşıyosun ne iş yapıyosun?

ayşecim inşallah yarın selam söylerim teyzeleirnden yavru kuşuma. eşimin diyeti fos oldu. aslında normalde çok yemek yiyen biri değil. ve işide çok ağır devamlı montaj aslında çokta hareketli. ama kilo almasının sebebi gece uykusunda bile kalkıp yemek yemesi. sanırım şekeri var ve şekeri düşünce açlık hissediyor. bir ara 95 e düşmüştü ama şimdi tekrar 99 kilo oldu. dr gideceğiz haftaya şekeirne baktıracağız.

ayşecim ilk nefsimle yarışıyorum çünkü arada yine yemezsem çatlarım diye azıtıyor midem ama ogünden beri kararlılığımı koruyorum .) yanda kargo var djital ona çıkıyorum ayakkabı üstüm herşeyimle 58 geliyorum ılık su ile başlıyorum güne yemekden kahvaltıdan önce hem bağırsaklarım çok tembeldi iyi oldu birazda iştahımı sanki azalttı
akşamalrı bir dilim yada iki dilim bile değil ekmek katmıyorum sonuçta alışık bir vücüt kolay değil birden kesmek yiyiroum ama tıka basa değil eskisi gibi azaltmaya çalışıyorum yıl sonuna kadar veririm diye tahmin ediyorum 3 -4 kilo :)

istemek başarmanın yarısı yani demi bakalım
oturuduğum yerde spor felan yapamıyorum bakalım Nooo

bizde eşimin tiroidlerine
şekerine tansiyonuna kolestrolüne herşeyine baktırıcaz
şekerdende şüpheleniyorum
ailede var çünkü ırsi olabilir

benim eşimde evlndikten sonra almıştır 7 kilo rahat göbek yaptı hiç yakışmıyor hereks söylüyor kilo almışşın şu bu ailede herekste hala anne tarafı herkeste şeker var akşam herkesin elnide şeekr aleti çantalarda geziyor artık görüyor hiç dikkat etmiyor ben inatla vermeye çalışıyorm hiç rahatsız olmuyor halinden :/(

eminecim inşallah bütün askerlerimiz sağ salim evine yuvasına kavuşur

hayılsıyla bitsin gelsin ablasının kuşuuuuuuu

İnşallahh canımm...
Benimde 22 yaşında kardeşim var aöf okuyor ama ocaktan sonra bırakcam askere gitcem diye tutturdu,okulunu bitirde 6 ay git diyoruz ama tam deli zamanı dinlemiyo bakalımm hayırlısı olur inşallahh kardeşlerimiz için.

benmi akıllı kardeşmide komondo olmak istiyorum diye imza atmış akıl sonra babak sildirdi kızdı git adam gibi yap gel zaten uygun görsele direk komonda giderdi
bir heves oluyor vatanı korumak için

valla okusun bitsin dünya kadar fark ediyor davranış olsun rahatlık olsun
kardeşim açıktan okuyor liseyi keşke bitirseymişim diye kafasını vuruyor allahtan rahat yerde fareler yatakların üstünden cirit atıyordu diyordu

kolay değil hereşyin zorluğu var ama okumuş insanda bir nevi fark ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…