- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #100.401
denizcim kardeşin için gözünaydın canım
ne zaman biticek askerliği uzun dönem yapıyor dimi canım. iyi rahat olduğuna sevindim canım
Denizim ben bu haftasonu evimi temizlicem dipli köşeli. 3-4 haftasonudur sürekli bi program evime vakit ayıramadım kocamada.
Bide kocam 2-3 haftadır evdeydi ben geziyordum ya bu hafta sonu onla gezeriz. Belki abisine de gideriz bakalım. Ama kocama evime ayırmayı düşünüyorum tüm zamanımı. Özledim onla vakit geçirmeyi çok.
Denizim bende istiyorum kesmeyi. Geçen yıl bi tane kesip bitane de bağışlamıştık. Bu senede öyle istiyorum. Ama eşim pek 2 tane kesmeyi istemiyor gibi bakalım. İnşallah hayırlısı Allah kabul eder. Geçen sene ben kurban bayramında 9 günlük gelindim. Normalde ete elleyemezdim ben iş başa düştü hiç unutmam o günü... ne çok geçti zaman.. Allah kesenlerin kabul etsin. İsteyip de kesemeyenlere de Allah seneye nasip etsin. Güç versin.
edam hemşerim tatlım kıymetlim doğum günün kutlu olsun. yeni yaşında ne dilersen Allah sana onları nasip etsin inşallah aminnnnn
cafelattecim yazdıklarını okuyorum karşılaşamadık. Evde bol keyifli günler dilerim. 10undan başlıyor musun işe?
kızlar dağılıyoruz ediyoruz demeyin herkes burayı çok seviyor gelemeyen yoğunluğundan gelemiyordur bence. Allah muhabbetimizi nazardan saklasın.
Nilgünüm hayırlısı olsun hakkından sana dua ediyorum. Diğer taraftan paranı alabildin mi canım.
nesrin geçmiş olsun canım. Erzurum soğuktur dikkat et kendine. Yanlış hatırlamıyorsam cimcime erzurumluydu.
zuzum özlemişsindir kocanı. Neredeydi niye görüşmediniz.
Zuzum. ne çabuk 1 ay oldu maşallah nice 10 yıllara inşallah. Bizimde bugün 11. Ayımız doldu kızlar.
Aslıcım annen ehliyet kursuna mı gidecek. Ben mi yanlış okudum?
Kübram dikkat et yorma canım haftasonu kendini. Bebişine selam söyle teyzelerinden sağlıkla gelsin inşallah.
Nursenacım seninle tanışamadık seninde cuman hayırlı olsun. Gerçek ismin ne? Kayseridemisin ne iş yapıyorsun?
Aylin senle ay dönümlerimiz aynı gün. 7si. nice 5 aylara canım inşallah.
Aylinim kolun iyileşmedi mi canım. Geçmiş olsun çok.
Hoşbulduk kübracım.
evet ayşecim aydönümlerimiz aynı senin 1.yılını doldurmana çok az kaldı allah bize de göstersin inşallah
yok canım geçmedi yaa bugün daha kötü hatta
yarın eşim götürücek doktora
hem kendisi de çıkıcak benim zorumla
kilosuyla ilgili bikaç test yaptırıcaz
çünkü normal yediği halde kilo alıyo
bakalım ona da ne diycek
Ayşe yine pürrrrrrrrrrrrrrrrrrr geldiiii
:)))
Haftanın son günündennn kocamannnn birr tünaydınnn kısssslarrrr
Edoşumm buradann da kutlayayım ve öpeyimmm; Doğum günün kutlu olsun tatlumm nice mutlu yaşların olsun inşallllahhhh
inşallah bişi çıkmaz canım. kübra senin eşin diyet yapıyordu ne oldu?
Allah sizlere de göstersin 11. aylarınızı. yıllarınızı. ben sizlere bakınca baya eski hissediyorum kendimi.
kolun içinde çok geçmiş olsun tekrar.
denizim diyetimiz nasıl gidiyor. ben dikkat ediyorum. öğlenleri de ofisteysem 2 km ye yakın yürüyoruz arkadaşla burda park var.
eminem eminem hoşgeldin günaydınnnnnnnn
Ayşecan kardeşciğim geldi izine gölcükte yakın şükür
20 gün buralarda mayısta yada haziranda kısmetse bitiyor
inşallah bişi çıkmaz canım. Kübra senin eşin diyet yapıyordu ne oldu?
Allah sizlere de göstersin 11. Aylarınızı. Yıllarınızı. Ben sizlere bakınca baya eski hissediyorum kendimi.
Kolun içinde çok geçmiş olsun tekrar.
Denizim diyetimiz nasıl gidiyor. Ben dikkat ediyorum. öğlenleri de ofisteysem 2 km ye yakın yürüyoruz arkadaşla burda park var.
gözünaydın denizim az kalmış hayırlısıyla bitsin inşallahhh :)
bizde eşimin tiroidlerine
şekerine tansiyonuna kolestrolüne herşeyine baktırıcaz
şekerdende şüpheleniyorum
ailede var çünkü ırsi olabilir
eminecim inşallah bütün askerlerimiz sağ salim evine yuvasına kavuşur
hayılsıyla bitsin gelsin ablasının kuşuuuuuuu
bizde eşimin tiroidlerine
şekerine tansiyonuna kolestrolüne herşeyine baktırıcaz
şekerdende şüpheleniyorum
ailede var çünkü ırsi olabilir
inşallahh canımm...
Benimde 22 yaşında kardeşim var aöf okuyor ama ocaktan sonra bırakcam askere gitcem diye tutturdu,okulunu bitirde 6 ay git diyoruz ama tam deli zamanı dinlemiyo bakalımm hayırlısı olur inşallahh kardeşlerimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?