2011 gelin adayları buyrun sohbete

aynen benim annemde bundan dolayı ameliyat olmustu lokal ama..
zaten hızla yayılıyo bu hastalık bulaşıcı gibi bişi olmus artık..

benim annemde de vardı o da ameliyat oldu bileğinden dediğin gibi lokal
ama pek işe yaradığı söylenemez
gene aynı şikayetler devam ediyo

günaydın kızlarr sabah sabah sinirlerim tepemde benim koca bozuntusu yüzünden

hayırdır esracım ne oldu

hayırdır esracım ne oldu

fıstıgım sakin ol hamişsin sen..
yine sana bişi demeden birine gelin veya gelirizmi dedi
yok canım ya benimki öyle şeyler yapmaz bi tek annessigile karşı bi durum olduğunda söz konusu olur bu bana sormadan geliriz der hemen.
esracım hiç sıkma canını aynı bunlar hepsi aynı sanki bri kalıptan çıkmışlar. ben artık normal karşılıyorum her yaptığını. garipler ya

Şöyle kızlar her sabah kaldırmak için can çekişiyorum resmen ya. Benim ofisim buraya taşınmadan önce benimki 7 de gidiyodu işe kendisi sabah kalkıp gidiyodu akşam kaçta yatarsa yatsın. Şimdi benim ofis taşınınca buraya oturduğumuz yerden ulaşım yok minübüs ve otobüs olarak sabahları benim koca bırakıyo beni akşamlarıda ya patronlar ya taksiyle. Neyse benim iş başı 9 ama çok katı bi yer değil 9,30 kadar yolu var yani hergün ben kalkıyorum ona sesleniyorum yatıyo ben giyiniyorum hazırlanıyorum 100 kere başına gidiyorum kalk diye en son kalkıyo ve saat 9 civarı yani bu durumlar çok yorgunmuş kalkamıyomuş zannedersiniz bütün gün taş taşıyo akşam en geç 12 de yatıyoruz yani sabah 9 a kadar bi insan uykusunu alamazmı hergün böyle eziyeti bana yani bu sabah ta sesleniyorum kalk diye sen taksiyle git ben uyucam diyo yaa çıldırdım sabah sabah kalk diyorum uyucam diyo

Aylin benimkide öle bişi olabilirmi acaba ya.
Çünkü bende zorlamıyorum ve resmen düzenli olarak ağrıyo. Ayda bir yada iki ayda bir bilek ağrısı çekiyorum.

Çocukla zor gerçekten ya.
O yüzden çocuk yapmaktan korkuyorum :)

Hafta sonu sen onu iyice bi uyut sabahtan akşama akşamdan sabaha
Benim eşiminde uykusu ağırdır. Sabahları yada işe giderken zor kalkar

Aylin benimkide öle bişi olabilirmi acaba ya.
Çünkü bende zorlamıyorum ve resmen düzenli olarak ağrıyo. Ayda bir yada iki ayda bir bilek ağrısı çekiyorum.

bilmem ki aslıcım yaa olabilir belki
bi doktora gitmek lazım işte

Çocukla zor gerçekten ya.
O yüzden çocuk yapmaktan korkuyorum :)

Hafta sonu sen onu iyice bi uyut sabahtan akşama akşamdan sabaha
Benim eşiminde uykusu ağırdır. Sabahları yada işe giderken zor kalkar

benimki de tam tersi yaa hemen uyanıveriyo canım bneim
hiç zorlamıyo beni
aşkım hadi kalk diorum tamam karıcım diyo kalkıyo

eşimde benden 1 saat önce kalkıyor 1 saat mesafesi var yolda da arıyor kalktın mı uyan diye bugün kahvaltısını hazırlamadım moralim bozuktu biraz çekti gitti öyle bazen esracım keyfi davranıyorlar bazı konularda

sabah sabah onun yüzünden birsürü maceraya girdim bide bak dedim o arabaya ben napıyorum şimdi aldım anahtarı çıktım evden doğrudüzgün kullanmayıda bilmiyorum he artık nasıl gözüm döndüyse dedim kendi kendime şu arabayı biraz ileri çekiyim bizim sokakta yol çalışması var yol bizim apartmandan ilerisi kapalı yolun kapalı olduğu tarafa doğru çekicem arabayı yolun ortasına bırakıcam dedim üstünede bunun numarasını cama bırakıcam arkadan gelicek olan olursa bunu arayıp rahatsız etsinler yada arayan olmazsada arabayı yolun ortasında bulsun oda kudursun istedim tabi planlarım tutmadı tam arabayı az ileri aldım ortaya doğru o sıra bi kamyon geldimi yol çalışması çin getirmiş adam diyoki geriye parket ben geçicem bende hayatta geri geri alamam sonra adam anladı Ben çekiyim istersen dedi tamam dedim rezil oldum planlarımda suya düştü sonra aldım anahtarı fırlattım eve bizimkinin dünya umurunda değil yatıyo hala camışş

ay esra yaa öldüm gülmekten
camış haa

Allah iyiliğini versin tam komedisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…