- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #99.981
aynen benim annemde bundan dolayı ameliyat olmustu lokal ama..
zaten hızla yayılıyo bu hastalık bulaşıcı gibi bişi olmus artık..
günaydın kızlarr sabah sabah sinirlerim tepemde benim koca bozuntusu yüzünden
hayırdır esracım ne oldu
yok canım ya benimki öyle şeyler yapmaz bi tek annessigile karşı bi durum olduğunda söz konusu olur bu bana sormadan geliriz der hemen.fıstıgım sakin ol hamişsin sen..
yine sana bişi demeden birine gelin veya gelirizmi dedi
esracım hiç sıkma canını aynı bunlar hepsi aynı sanki bri kalıptan çıkmışlar. ben artık normal karşılıyorum her yaptığını. garipler ya
kızlar bana daha önce gittiğim doktorlardan bitanesi zorlama dedi
bitanesi sinir sıkışması dedi
zorlama olma ihtimali pek mantıklı gelmiyo çünkü zorlıycak bişey yapmıyorum
ağır kaldırmıyorum
durup dururken oluyo
sinir sıkışması olabilir çünkü bazen elimde uyuşuk oluyo
sinir sıkışmasında uyuşuklukta oluyo annemden biliyorum
Iyi valla ne olsun
yine üşüyorum :)
canım sıkılıyor carı çıkarttım sabah beri faxlayacağımm birz milleti sinir edeyim :)
misafirler geldi gitti bebişleri var kız çok şirin ama durmuyor bir yaşında sanırım büüyk konuşmayayım belli bir süre çocukla bir yere oturmaya gitmem yada bırakırım anneme felan
mumların içinde boncuk var kaldırıyorum eline almış yutacak diye ödüm kopuyor annesi yutmaz diyor ya yutarsa zaten hassasım böyle şeyerde neyse güzelce ağırladık gittiler bulaşık yıkayıp yattım uykum yine ağırlaştı sabahları kalkmak zor oluyor yorgun olunca kesintisiz uyuyorum süper bişey
evde bir aftadır yemek pişmiyor malesef sebze felan dolu
zaman yok misafir oluyor bir sıcak çorba içemedik akşam inş. Bişey olmaz erkenden çıkarım biraz
yok canım ya benimki öyle şeyler yapmaz bi tek annessigile karşı bi durum olduğunda söz konusu olur bu bana sormadan geliriz der hemen.
Şöyle kızlar her sabah kaldırmak için can çekişiyorum resmen ya. Benim ofisim buraya taşınmadan önce benimki 7 de gidiyodu işe kendisi sabah kalkıp gidiyodu akşam kaçta yatarsa yatsın. Şimdi benim ofis taşınınca buraya oturduğumuz yerden ulaşım yok minübüs ve otobüs olarak sabahları benim koca bırakıyo beni akşamlarıda ya patronlar ya taksiyle. Neyse benim iş başı 9 ama çok katı bi yer değil 9,30 kadar yolu var yani hergün ben kalkıyorum ona sesleniyorum yatıyo ben giyiniyorum hazırlanıyorum 100 kere başına gidiyorum kalk diye en son kalkıyo ve saat 9 civarı yani bu durumlar çok yorgunmuş kalkamıyomuş zannedersiniz bütün gün taş taşıyo akşam en geç 12 de yatıyoruz yani sabah 9 a kadar bi insan uykusunu alamazmı hergün böyle eziyeti bana yani bu sabah ta sesleniyorum kalk diye sen taksiyle git ben uyucam diyo yaa çıldırdım sabah sabah kalk diyorum uyucam diyo
Hafta sonu sen onu iyice bi uyut sabahtan akşama akşamdan sabaha
Benim eşiminde uykusu ağırdır. Sabahları yada işe giderken zor kalkar
slmmm bebişlerrrr
Aylin benimkide öle bişi olabilirmi acaba ya.
Çünkü bende zorlamıyorum ve resmen düzenli olarak ağrıyo. Ayda bir yada iki ayda bir bilek ağrısı çekiyorum.
Çocukla zor gerçekten ya.
O yüzden çocuk yapmaktan korkuyorum :)
Hafta sonu sen onu iyice bi uyut sabahtan akşama akşamdan sabaha
Benim eşiminde uykusu ağırdır. Sabahları yada işe giderken zor kalkar
10000. Sayfamız hayırlı uğurlu olsun
Kocamla evleneli 3 ay 3 hafta 3 gün olmuş bugün :92:
sabah sabah onun yüzünden birsürü maceraya girdim bide bak dedim o arabaya ben napıyorum şimdi aldım anahtarı çıktım evden doğrudüzgün kullanmayıda bilmiyorum he artık nasıl gözüm döndüyse dedim kendi kendime şu arabayı biraz ileri çekiyim bizim sokakta yol çalışması var yol bizim apartmandan ilerisi kapalı yolun kapalı olduğu tarafa doğru çekicem arabayı yolun ortasına bırakıcam dedim üstünede bunun numarasını cama bırakıcam arkadan gelicek olan olursa bunu arayıp rahatsız etsinler yada arayan olmazsada arabayı yolun ortasında bulsun oda kudursun istedim tabi planlarım tutmadı tam arabayı az ileri aldım ortaya doğru o sıra bi kamyon geldimiyol çalışması çin getirmiş adam diyoki geriye parket ben geçicem bende hayatta geri geri alamam sonra adam anladı Ben çekiyim istersen dedi tamam dedim rezil oldum planlarımda suya düştü sonra aldım anahtarı fırlattım eve bizimkinin dünya umurunda değil yatıyo hala camışş
selam şekerim.
Senin papuç dama atıldı. Artık taze gelin buko :)
gELsede sorsak nasıl geçmiş düğünü.
sabah sabah onun yüzünden birsürü maceraya girdim bide bak dedim o arabaya ben napıyorum şimdi aldım anahtarı çıktım evden doğrudüzgün kullanmayıda bilmiyorum he artık nasıl gözüm döndüyse dedim kendi kendime şu arabayı biraz ileri çekiyim bizim sokakta yol çalışması var yol bizim apartmandan ilerisi kapalı yolun kapalı olduğu tarafa doğru çekicem arabayı yolun ortasına bırakıcam dedim üstünede bunun numarasını cama bırakıcam arkadan gelicek olan olursa bunu arayıp rahatsız etsinler yada arayan olmazsada arabayı yolun ortasında bulsun oda kudursun istedim tabi planlarım tutmadı tam arabayı az ileri aldım ortaya doğru o sıra bi kamyon geldimiyol çalışması çin getirmiş adam diyoki geriye parket ben geçicem bende hayatta geri geri alamam sonra adam anladı Ben çekiyim istersen dedi tamam dedim rezil oldum planlarımda suya düştü sonra aldım anahtarı fırlattım eve bizimkinin dünya umurunda değil yatıyo hala camışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?