2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayyy kuzum kıyamam ben sana çok yorma kendini bebişimizide tabii hiç sorma yawww insanın eşiyle uyuması kadar güzel birşey yokmuş yawww rabbim kimseyi ayırmasın

ya bedensel yogunluk değil kafa olarak çok yorulucam neyse artık vakit çabucak geçer böylelikle :) Aminnn canım ra:49:bbim hiç ayırmasın mutlu mutlu yaşayalım

yap kız bi tane sende:9: ama zamanı ayarla bence şimdi hamile kalırsan sanırım tam yaz ortasına geliyo zor olur söyle sonbahara kışa denk gelsin bebiş :))

kuzu zaten şimdi hap içiyorum ben hem ev almadan bebek yapmak ne kadar doğru onu düşünüyorum hem çok erken değilmi yawww kafam çok karıştı benimmm

kuzu zaten şimdi hap içiyorum ben hem ev almadan bebek yapmak ne kadar doğru onu düşünüyorum hem çok erken değilmi yawww kafam çok karıştı benimmm

Canım en iyi zaman kendini hazır hissettiğin zaman. Dün annemi doktora götürdüm kadın doğum bölümne tabi herkes ben muayene olucam zannediyo soruyolar falan kaç aylık cinsiyetine diye ve herkes kaç yıllık evlisin diye soruyo hay Allah ım dedim ya çocuk yapmak için evliliğin üstesinden yıllar mı geçmesi gerekiyo acaba

Selam kızlaar daha yeni geldim eve.
Bu Esra benmyim yaa 3 Esra var ben karıştırıyorum, kodlayın şu Esraları :))
Bensem eğer oldum, hemde daha gün gelmeden, eşime inanmam gerekiyor sanırım.
3 doldurduk ve takiplerinin hepsi tuttu.
Ama bu defa farklılık var sanırım doktora gitmek şart oldu, çünkü simsiyah geliyor, ve ilk 2 gün aşırı oldu ve halsiz bıraktı o kadar yani.
Şimdide ya hiç yada simsiyah geliyor.

Ama bu defa farklılık var sanırım doktora gitmek şart oldu, çünkü simsiyah geliyor, ve ilk 2 gün aşırı oldu ve halsiz bıraktı o kadar yani.

ayyy kuzum evet sensin olsun canım benim bakalım kısmet hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun ihmal etme git doktora canım benimmm

evet canım sana söylüyoruz aa niye öyle oldu acaba bi problem var heralde esracım anlattıkların normal değil çünkü sen biran önce git doktora

Şuan eşim istemediği için ben çok üstelemiyorum, aslında geçenlerde istememin sebebini anladım meğer boşlukta olmaktanmış.
Bu 2 haftadır yoğunluktan hiç aklıma bile gelmiyor bebek, o nedenle regl olmak üzmedi beni, bi kaç ay sonra olsa sanırım daha iyi olacak.
Çünkü eşceezime doymamışımki yaa, daha biz çocukuz.
Akşam hastayım diye naz yaptım pijamamı bile giydirdi
:))

evet canım sana söylüyoruz aa niye öyle oldu acaba bi problem var heralde esracım anlattıkların normal değil çünkü sen biran önce git doktora

Zaten 6 ekime ultrason verdi onu bekliyorum.
Korkmuyoda değilim hani, çünkü bu güne kadar bir tek prolaktin sorunu oldu onuda daha yeni ölçtürdüm ve normal.
Kist falan oluştu diye korkuyorum.

kızlar izim salak yönetici
2 ay aidat yatmamış die tutturdu
bizde dekontlar var gösterdik ama mayıs ayını kaybettim :(
bankadan öğrenebiliriz dimi yatırdığımızı ispatlarız
sanırım ev sahibi 2 ay yatırmamış
bizde girdiğimizden beri düzzenli yatırıyoruz 2 ay geri kayıyormuş
nie yatırmıosunuz dio
eşimde baya sinirlendi

zeynepcim yatırırken bankaya gidip direk hesaba yatırıosanız ancak sim daire numarası belirtip yatırdıysanız bulabilirler
yoksa çok zor olur o tarihte para yatmış ama kim yatırmış belli olmaz
kendi hesabınızdan havale eft fln yapıosanız bankadan istersiniz dekontu bi çıktısını daha verirler yada hesap dökümü veririler görünür.
Mutlaka yatırırıken isim daire numarası ay beirtin ispatı çok kolay olur.
Ben daha önceden bankacıydım , eğer direk gişeden yatırıp bi açıklamada yazdırmadıysanız yine bulurlar ama biraz uğraştırır.

bilmiyorum ki kuzum benim maaş çekmekten başka işim olmuyor bankadan kredi kartı bile kullanmıyorum :1:

zeynepcim yatırırken bankaya gidip direk hesaba yatırıosanız ancak sim daire numarası belirtip yatırdıysanız bulabilirler
yoksa çok zor olur o tarihte para yatmış ama kim yatırmış belli olmaz
kendi hesabınızdan havale eft fln yapıosanız bankadan istersiniz dekontu bi çıktısını daha verirler yada hesap dökümü veririler görünür.
Mutlaka yatırırıken isim daire numarası ay beirtin ispatı çok kolay olur.
Ben daha önceden bankacıydım , eğer direk gişeden yatırıp bi açıklamada yazdırmadıysanız yine bulurlar ama biraz uğraştırır.

isim ve daire nosu var cnm
şu daireye şu kişi tarafından yatırılıyor die yazıyor dier bütün dekontlarda
onlarda da yazılmıştır mutlaka
mayıs ayı annemdeydi
ama neeye koydum hatırlamıyrm dio.

bununla bizim ilgilenmemiz saçma aslında
madem övünüyorlar
bizim sitemiz böledir şöledir die
o zaman yöneticinin gidip
mayıs ayı yatmışmı yatmamışmı bulması gerekiyor
yani kimin yatırdığından bulunmalı
beni ilgilendirmez ki çalışan insanlarız bunlarlamı uğraşıcaz

kızlar nabersiniz
sağ omzum acayip ağrıyo yaa
kıpırdatırken bile zorlanıyorum
napıcam bilmem
2 yıl kadar önce de böyle olmuştu

Geçmiş olsun Aylin'cim.
Kız kireçleme falan olmasın, doktora gitmişmiydin o zaman?
Belkide cereyanda kaldıysan ağrı yapmış olabilir...

isim ve daire nosu var cnm
şu daireye şu kişi tarafından yatırılıyor die yazıyor dier bütün dekontlarda
onlarda da yazılmıştır mutlaka
mayıs ayı annemdeydi
ama neeye koydum hatırlamıyrm dio.

Canm siz yatırırken isim yazdırmıyormusunuz?
Biz eft falan yaparken ismimizi belirtiyoruz, çünkü karışabiliyor.

Back