2011 gelin adayları buyrun sohbete

çok soğuk donuyorummmmmmmmmm

bu hafta sonu yakın arkadaşımın nişanı var :)))

ayağımı iyi sürdüm eve gidene kadar bişey kalmamıştı

benden sonra 3 kişinin başını bağladık :))))

üzümlüsüü severim ama eşim yemiyor :(((

cnm sen ne zaman bırakıodun işi
birde bebişin cinsiyetini öğrenmeye ne kadar kaldı :D

bu cumartesi randevum var 12 haftalık oluyorum normalde söyleyebilir görürüse ama benim dr um biraz kuralcı 16 dan önce söylemem dedi. bir ay daha sabredeceğiz yani.

Herkeslere kocaman günaydınlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

denizim ihbarı duymadım ama
çok korkarım bende nişanlımla toplu yerlerde hep aklımıza gelir
metrodan falan hemen çıkmaya çalışırız çok kalabalık oluyo diye

zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :26::26:

ya kıyamam yaaa
bide hamilesin
sen söyle bence hamile olduğunu o zaman bu kadar çalıştırmazlar diye düşünüyorum

hoşgeldin canımcımm konuş artık şu patronlarınla ya sende

canım iki patronum var ikiside erkek nasıl diyeceğim hamileyim bilemedim . söylesem insaflı olurlarmı bilemiyorum ama zaten bu ayın sonunda da çıkacağımı söylüyorum allahın izniyle.biraz sorun çıktı maddi eşimle daha önce bu ay çıkarım diyekonuşmuştuk. bir kaç kaza oldu iş yerinde ve arabada da çok sıkıştı eşim bir ay daha bekleyeyim deidm. ya kızlar gerçekten insanlıktan nasibini almamış oluyorlar bazen. insan hamile olsun olmasın 3 kere o binayı in çık yaptırılmaz.

canım iki patronum var ikiside erkek nasıl diyeceğim hamileyim bilemedim . söylesem insaflı olurlarmı bilemiyorum ama zaten bu ayın sonunda da çıkacağımı söylüyorum allahın izniyle.biraz sorun çıktı maddi eşimle daha önce bu ay çıkarım diyekonuşmuştuk. bir kaç kaza oldu iş yerinde ve arabada da çok sıkıştı eşim bir ay daha bekleyeyim deidm. ya kızlar gerçekten insanlıktan nasibini almamış oluyorlar bazen. insan hamile olsun olmasın 3 kere o binayı in çık yaptırılmaz.[/QUOTE]

öyle canım öyle birde sessiz kalınca tamam artık köle gibi

bende bilirim ilk zamanalr bir soru için sıcakta bankaya kaç kez gittiğimi telfonla değil bire bir sor ne alaka be saz.
ama şimdi yok öle yerimden kıbırdamıyorum telefonla çözüyorum kusura bakmasınlar

Tekrardan günaydın kızlarrr :16:
Yürüyüşümü yaptım geldim,madem iş bulamadım artık spora adadım kendimi :)

canım iki patronum var ikiside erkek nasıl diyeceğim hamileyim bilemedim . söylesem insaflı olurlarmı bilemiyorum ama zaten bu ayın sonunda da çıkacağımı söylüyorum allahın izniyle.biraz sorun çıktı maddi eşimle daha önce bu ay çıkarım diyekonuşmuştuk. bir kaç kaza oldu iş yerinde ve arabada da çok sıkıştı eşim bir ay daha bekleyeyim deidm. ya kızlar gerçekten insanlıktan nasibini almamış oluyorlar bazen. insan hamile olsun olmasın 3 kere o binayı in çık yaptırılmaz.

bende bilirim ilk zamanalr bir soru için sıcakta bankaya kaç kez gittiğimi telfonla değil bire bir sor ne alaka be saz.
ama şimdi yok öle yerimden kıbırdamıyorum telefonla çözüyorum kusura bakmasınlar[/QUOTE]

ya ofiste fotokopi makinesi var kullanamıyoruz neymiş kartuşu mu ne bitermiş. sanki 100 sayfa çekeceğiz alt üstü 5 sayfalık fotokopi için aşağı iniyorum. o bankalar bizde hala devam. ya adam kendi özel işi var ben yapamam diyorki bankaya git numara al orda bekle numara yaklaşınca beni ara sen gelirsin ben giderim bankaya.

ama şimdi yok öle yerimden kıbırdamıyorum telefonla çözüyorum kusura bakmasınlar

ya ofiste fotokopi makinesi var kullanamıyoruz neymiş kartuşu mu ne bitermiş. sanki 100 sayfa çekeceğiz alt üstü 5 sayfalık fotokopi için aşağı iniyorum. o bankalar bizde hala devam. ya adam kendi özel işi var ben yapamam diyorki bankaya git numara al orda bekle numara yaklaşınca beni ara sen gelirsin ben giderim bankaya.[/QUOTE]

ohaaaa diyorum bune ya ofiste fotokopi makinası var dışarıya fotokopi çektirmeye gidiyosun bune ya bunlar insan demek insanlara haksızlık olur yani. Sende bu kadar sessiz kalma canım söyle makina varken niye dışarı çektirmeye gidiyorum de. Valla sessiz kaldıkça tepesine çıkıyolar insanın. Bende çok koşturuldum çok ezildim şimdiye kadarki işlerimde ama bundan sonra kimseye o fırsatı vermem aç kalırım açıkta kalırım ama dediklerini yapmam pis egoistler

ya ofiste fotokopi makinesi var kullanamıyoruz neymiş kartuşu mu ne bitermiş. sanki 100 sayfa çekeceğiz alt üstü 5 sayfalık fotokopi için aşağı iniyorum. o bankalar bizde hala devam. ya adam kendi özel işi var ben yapamam diyorki bankaya git numara al orda bekle numara yaklaşınca beni ara sen gelirsin ben giderim bankaya.[/QUOTE]

Valla canım Allah sabır ve kolaylık versin,gerçekten patronlarında hiç merhamet yokmuş :(

esracım işte mantıksız işlerinden biri sadece bu. bunun gibi anlamsız mantıksız çok iş yapıyorum.eskiden suusyordum şimdi anlatıyorum söylüyorum adamlar anlamıyorlar. yeni eleman aldık 1 ay oldu olmadı.stajyer avukat çocuk.diyorki kübra sen bunlara nasıl dayanıyorsun böyle yeniliklere kapalı insnalar görmedim. çıkacak çocuk ayın sonunda. beni avukatlıktan soğutur bunlar diyor.

işte emine yoksa bende istiyorum 36. haftama kadar çalışmak. çünkü evd eolmak bir yönden güzel ama bir yandanda sıkıcı olacak. eskiden maddi anlamda ialeme yardım için çıkmadım sonra evlilik arefesi oldu bir anda . öylece kaldım burda. keşke mecbur kalmasaydım başka bir yer bulsaydım bu kadar sıkıntı çekmezdim.

Back