valla erkeklere cok is dusuyor canım evet onlar annelerı, onları yok saysınlar demıyorum ama bızı de onlara ezdırmıcekler yanı bu kadar basıt...
Heeehee ama bız bu aksam anneme yemege gıdıoz:)
annem daha yenı evlı oldugumuz ıcın cagırmıo tabı bıze gelın dıye...yemek yaptım bgn fazla sıze de vercem aksam gel al yersınız, sen evde ugrasma dedı...
Ben de esıme oraya gıdıp yesek nasılsa yemek yapcak annem hem de onları gormus oluruz falan dedım,once rahat edemıyorum ben evde sortlu falanım sureklı baksana falan dedı snr da gıdelım ayıp olur dedı:)
nısanlıyken falan gelırdı bıze yemege o zaman da pek rahat edemezdı ama gelırdı yanı sımdı annesının kesınlıkle etkısı oldugunu dusunuyorum...
Annesinin yorumda bulunduğu açık canım.Ama kulağımla duymadığım için annesi dolduruyordurda diyemiyeceğim.
Nişanlıyken farklı evliyken belliki helede ilk zamanlarınız rahat ve baş başa olmak istiyor.
He ama ben kendi adıma eminim ki beni asla annesine ezdirmez bu çok açık.Bunuda açık açık belirtiyor zaten şükürler olsun ki.
Umarım senin içinde aynı şey geçerli olur.Eşin zaten fedakarlık yapmış senin buşunduğun şehirde kalarak seninde bunun değerini bileceğine eminim.
nilaycım bende kübra ve yelize katılıyorum şuyum eksik buyum eksik hiç dert etme evlendikten sonra da yaparsın canım en güzel günlerinde paralama kendini.
nilayım ben senin yerinde olsam anneme balayı dönüşü giderdim.
bu arada ne planladın balayı için dedelere gidecektin gitcekmisin?
Ayşe ablam inan hiç dert etmiyorum zaten.Biliyorsunuz daha öncede söylemiştim kayınvalidem takı almazsa,ben tadınıkdan alıp sevdiceğime vereceğim vede oda takacak herkesin içinde sonra geri vereceğiz diye.Hala öyle düşünüyorum dert etsem bunu ederdim zaten:)
Annem 15 gün görüşemiyeceğimizi düşününce çok üzüldü.
Birde cuma kına cumartesi gündüz düğün tabi akşama kadar yine oyalanıcaz ertesi gün hemen yola çıkmayın.
Pazar günü dinlen eşin sana hizmet etsin elini hiç bir şeye sürme dedi:)
Pazarteside kahvaltıya gelin bize dedi.Geliriz diyince içi rahatladı.
Müdürümle konuştum 2 hafta izni alıyorum kesin.Düğünden önceki iki günüde al gelmene gerek yok dedi öğle arasında saolsun çok anlayışlı o konuda.
Dedesinede ben gitmek istiyorum ama sevdiceğim istemiyor annesi konusunda üzerine gelirler diye.
Baş başa olalım diyor bakalım artık kısmet.