• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hoşbulduk nesrinciğim. nasıl gidiyor evlilik. Evinin resimlerini eklemişin. Bayıldımmmm. Çok güzel olmuş herşeyin.
Zaten çeyizindende belliydi böyle güzel bir ev olacağı. Herşeyi özenle seçip almıştın. Huzurla mutlulukla oturun inşallah.:nazar:

Canım güzel gidiyor cok sükür evlilik
Senin nasıl gidiyor
Teşekkür ederim aslıcım
Kiralık olunca doğuda bu kadar yapabildik bunada şükür
Huzurumuz olsunda
Aminnnn

Hepimizi eşlerimizle yuvalarımızda mutlu olalım

Çıkardım buzluktan denicem artık.
Ayy bende üşüyorum çok, ama bizim daha yakıt bile alınmadı.
Burada Kasımdan önce yanmazmış.

Bizimde dün toplantı vardı
Eşim gitti akşam 1 Ekimde yanar demişler
Ama çok soğuk esracım ya
Bura ığdırdan daha soğuk sen daha iyi bilirsin tabi
Erzurumun soğuğu meşurr..

aNNEMİN yaptığı şöyle bi tarif var.
tAVukları jülyen kesiyor.
az yağlı teflon tavada tavada pişiriyor. içine soya sosu ve biraz köri atıyor.

Sonra farklı bir tavada.
Kılçık şeklinde soğan kesiyor(yarım ay)
Kırmızı biber, yeşil biber iri iri doğruyor içlerini temizleyip. Piştikten sonra
İster yemekten önce tavada karıştır hepsini bir.
İstersen serviste tabaklara ayrı ayrı koy. Çok lezzetli oluyor.
Varsa mantarda koyabilirsin içine :)

ooo süpermişş canım ben böyle deneyeyim o zaman :) :) çook saol canım

esarcım sen sabredeceksin ve fazla şikayetçi olmayacaksın. eşin sıkılacak anneisnin bu şikayetçi modundan. ve anlayacak. şuan çok yeni herşey. ve emin ol bekarken annesini sallamayan bir çok erkek evlendikten sonra anneci oluyor. bu yapılarında var. benim eşimde çok düşkün annesine.

Evet canım yarından itibaren bende aranıza katılıyorum

hazırım canım hazırım bu akşam bile desen hemen evlenirim o kadar hazırım yani:1:

biz seninle süper bir ekip olurmuşuz aslında:1:

çok rahat söyledin de ona güldüm canım KIsmet bakalım ne yaşayacağımızı kimse bilmiyor

sakayla karısık soyledıgım ıcın cok rahat soyledım tabıkı canım,allah oyle seyler yasatmasın tabi,suan aklımdan bıle gecirmek istemiyorum oyle bisey...

esra bende sana kayınvalidemin tarifini söyleyeyim
tavuğu yıkıyo derisini çıkartıp parçalıyo çokta küçük olmuyo tabi parçalar
sonra soğan ve sarımsağı rendeleyip suyunu sıkıp tavukların üstüne döküyo
biraz domates biraz biber salçası kekik pulbiber yarım limon suyu biraz da yağ bu şekilde sosluyo
biraz bekletiyo
sonra patatesleri uzun uzun doğrayıp hiç yağ koymadan tepsiye yayıyo
üzerine de soslanmış tavukları sıralıyo
180 derece de 1 saate yakın pişiriyo çok leziz oluyo
tavsiye ederim :))))))

valla erkeklere cok is dusuyor canım evet onlar annelerı, onları yok saysınlar demıyorum ama bızı de onlara ezdırmıcekler yanı bu kadar basıt...

Heeehee ama bız bu aksam anneme yemege gıdıoz:)

annem daha yenı evlı oldugumuz ıcın cagırmıo tabı bıze gelın dıye...yemek yaptım bgn fazla sıze de vercem aksam gel al yersınız, sen evde ugrasma dedı...

Ben de esıme oraya gıdıp yesek nasılsa yemek yapcak annem hem de onları gormus oluruz falan dedım,once rahat edemıyorum ben evde sortlu falanım sureklı baksana falan dedı snr da gıdelım ayıp olur dedı:)

nısanlıyken falan gelırdı bıze yemege o zaman da pek rahat edemezdı ama gelırdı yanı sımdı annesının kesınlıkle etkısı oldugunu dusunuyorum...

Annesinin yorumda bulunduğu açık canım.Ama kulağımla duymadığım için annesi dolduruyordurda diyemiyeceğim.
Nişanlıyken farklı evliyken belliki helede ilk zamanlarınız rahat ve baş başa olmak istiyor.

He ama ben kendi adıma eminim ki beni asla annesine ezdirmez bu çok açık.Bunuda açık açık belirtiyor zaten şükürler olsun ki.
Umarım senin içinde aynı şey geçerli olur.Eşin zaten fedakarlık yapmış senin buşunduğun şehirde kalarak seninde bunun değerini bileceğine eminim.

nilaycım bende kübra ve yelize katılıyorum şuyum eksik buyum eksik hiç dert etme evlendikten sonra da yaparsın canım en güzel günlerinde paralama kendini.
nilayım ben senin yerinde olsam anneme balayı dönüşü giderdim.
bu arada ne planladın balayı için dedelere gidecektin gitcekmisin?

Ayşe ablam inan hiç dert etmiyorum zaten.Biliyorsunuz daha öncede söylemiştim kayınvalidem takı almazsa,ben tadınıkdan alıp sevdiceğime vereceğim vede oda takacak herkesin içinde sonra geri vereceğiz diye.Hala öyle düşünüyorum dert etsem bunu ederdim zaten:)

Annem 15 gün görüşemiyeceğimizi düşününce çok üzüldü.
Birde cuma kına cumartesi gündüz düğün tabi akşama kadar yine oyalanıcaz ertesi gün hemen yola çıkmayın.
Pazar günü dinlen eşin sana hizmet etsin elini hiç bir şeye sürme dedi:)
Pazarteside kahvaltıya gelin bize dedi.Geliriz diyince içi rahatladı.
Müdürümle konuştum 2 hafta izni alıyorum kesin.Düğünden önceki iki günüde al gelmene gerek yok dedi öğle arasında saolsun çok anlayışlı o konuda.

Dedesinede ben gitmek istiyorum ama sevdiceğim istemiyor annesi konusunda üzerine gelirler diye.
Baş başa olalım diyor bakalım artık kısmet.

Bizimde dün toplantı vardı
Eşim gitti akşam 1 Ekimde yanar demişler
Ama çok soğuk esracım ya
Bura ığdırdan daha soğuk sen daha iyi bilirsin tabi
Erzurumun soğuğu meşurr..

Biliyorum canım, Iğdır'da kar bile yağmazmış.

ooo süpermişş canım ben böyle deneyeyim o zaman :) :) çook saol canım

Bende deniyeyim, ama bugün haşlamayı düşünüyorum, suyundanda çorba yapayım...

Bukettt heyecan var mı heyecann?:1::16:

Zaman nasılda geçiyor.Allahım bir ömür boyu mutlu etsin yuvanızı mutlu huzurlu eylesin inşallah.
Kına olmadığı için buğünde rahatsın ne güzel.

Canım güzel gidiyor cok sükür evlilik
Senin nasıl gidiyor
Teşekkür ederim aslıcım
Kiralık olunca doğuda bu kadar yapabildik bunada şükür
Huzurumuz olsunda
Aminnnn

Hepimizi eşlerimizle yuvalarımızda mutlu olalım

Aminn canım amin cemil cümlemiz mutlu olalım :))
Canım bundan iyisi şamda kayısı. Gayet güzel olmuş herşeyin.

evet canım çok rahatım hatta eve gidip uyuma planları yapıyorum

Ne güzel buket ya.
Benim cuma kına cumartesi gündüz düğün olacak kısmetse.
Kınada yemekli filan dışarda olacak.
Tüm gün dolu dolu geçecek.
Ertesi gün sabahın köründe kalkıp kuaföre gideceğim.
Sonra düğün 5 de düğünden çık yemeğe git.
Eyvahlar olsunn sen çok şanslısın.
Allahım nazarlardan korusun.

Şaka söylediğini anladığım için o kadar güldüm ya Allah kimseye yaşatmasın hiçbirimiz boşanmak için evlenmedik

tabiki kimse bosanmak icin evlenmiyor ama yasanacagı varsa da yasanıyor yani...

tadsız konular bunlar ya bosver kapatalım ve bizlerden uzak olsun diyelim...

sen eglenmene bak yarın evlenıyorsun canıımm:)

Ne güzel buket ya.
Benim cuma kına cumartesi gündüz düğün olacak kısmetse.
Kınada yemekli filan dışarda olacak.
Tüm gün dolu dolu geçecek.
Ertesi gün sabahın köründe kalkıp kuaföre gideceğim.
Sonra düğün 5 de düğünden çık yemeğe git.
Eyvahlar olsunn sen çok şanslısın.
Allahım nazarlardan korusun.

Şanstan ziyade kınayı ben istemedim canım rahatıma düşkünümde biraz:1: Özenen herkes yapsın tabiki ama ben özenmiyordum yapmıyorum

tabiki kimse bosanmak icin evlenmiyor ama yasanacagı varsa da yasanıyor yani...

tadsız konular bunlar ya bosver kapatalım ve bizlerden uzak olsun diyelim...

sen eglenmene bak yarın evlenıyorsun canıımm:)

Evet canım bizden uzak olsun kötü şeyler hepimizin yuvası huzur dolsun.

Annesinin yorumda bulunduğu açık canım.Ama kulağımla duymadığım için annesi dolduruyordurda diyemiyeceğim.
Nişanlıyken farklı evliyken belliki helede ilk zamanlarınız rahat ve baş başa olmak istiyor.

He ama ben kendi adıma eminim ki beni asla annesine ezdirmez bu çok açık.Bunuda açık açık belirtiyor zaten şükürler olsun ki.
Umarım senin içinde aynı şey geçerli olur.Eşin zaten fedakarlık yapmış senin buşunduğun şehirde kalarak seninde bunun değerini bileceğine eminim.

Ayşe ablam inan hiç dert etmiyorum zaten.Biliyorsunuz daha öncede söylemiştim kayınvalidem takı almazsa,ben tadınıkdan alıp sevdiceğime vereceğim vede oda takacak herkesin içinde sonra geri vereceğiz diye.Hala öyle düşünüyorum dert etsem bunu ederdim zaten:)

Annem 15 gün görüşemiyeceğimizi düşününce çok üzüldü.
Birde cuma kına cumartesi gündüz düğün tabi akşama kadar yine oyalanıcaz ertesi gün hemen yola çıkmayın.
Pazar günü dinlen eşin sana hizmet etsin elini hiç bir şeye sürme dedi:)
Pazarteside kahvaltıya gelin bize dedi.Geliriz diyince içi rahatladı.
Müdürümle konuştum 2 hafta izni alıyorum kesin.Düğünden önceki iki günüde al gelmene gerek yok dedi öğle arasında saolsun çok anlayışlı o konuda.

Dedesinede ben gitmek istiyorum ama sevdiceğim istemiyor annesi konusunda üzerine gelirler diye.
Baş başa olalım diyor bakalım artık kısmet.

bence annesiyle arasını duzeltmeye ugrasma canım,emin ol boylesi senin icin daha guzel:)

bence annesiyle arasını duzeltmeye ugrasma canım,emin ol boylesi senin icin daha guzel:)

Sen söylediğinden beri özellikle aklımda bir şeyler oturdu canım.
Hiç uğraşmamaya karar verdim.:1:

Şanstan ziyade kınayı ben istemedim canım rahatıma düşkünümde biraz:1: Özenen herkes yapsın tabiki ama ben özenmiyordum yapmıyorum

Kız o yüzden şanslısın diyorum ya.
Bende özenmiyorum ama yapılıyor dinletemedim sözümü:(

Evet canım bizden uzak olsun kötü şeyler hepimizin yuvası huzur dolsun.

Buko biz sana zorla kına gecesi yapcaktık dimiiiiiiiiiiiiii. Burdan başlatıyorum yapmaya...
Kınayıııı getir aneyyyyy :)))
$imagesCA24A6EA.jpg $imagesCAK9N3OK.jpg Eki Görüntüle 265934 $imagesCA3ERVYI.jpg $imagesCA4WKADC.jpg

Back