- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #99.401
buket hazır buradayken olurki gitmeden görüşemeyiz söyleyyeim dedim.
rabbim her işini kolaylaştırsın düğünün hazırlıkların herşeyin su gibi akıp geçsin. çok mutlu huzurlu bir gelin ol inşallah. rabbim evliliğini hayırlı kılsın. aranızdaki sevgiyi saygıyı daim etsin. hayırlısıyla git hayırlısıyla gel. seni çok seviyoruzzz
Ay Buket'cim Rabbim düğününü hayırlısıyla ve çok güzel atlatmanı nasip etsin.
hayatım boyunca hiç kurabiye yapmadım desem. Benim elim sulu yemeğe daha yatkın. poğaça kurabiye işini hiç beceremem ben o ayarı tutturamam yuğurduğum hamurlar taş gibi olur hep yaptığım kek bile kabarmazdı daha yeni yeni başarıyorum diyebilirim. O yüzden kurabiye işinden tırsıyorum biraz daha bol vakitlerim olduğu zamanlarda deneyim istiyorum akşam eve gidicem misafirler gelicek zaten canım ama başka bi gün tarifi alır denerim mutlaka
damarına vurmak için söylemiyorum gerçekten esranın eşine sinir oldugum için onu yazmıstım esranın anlattıklarından yola çıkarak zaten bu yorumu yaptım kaynana resmen parmagında oynatıyor tarzından bir durum hissettim neyse esra kusura bakma seni kıracak bir şey yazdıysam özür dilerim
bosayım gıtsın demı meltem:) QUOTE]
Koptum resmen esra ya
Bukom düğünün peri masalı gibi kazasız belasız güzelcene geçer inşallah:92: ...
yok canım kırılmadım,dogru suan esımın anası esımı parmagında oynatıyor ben de farkındayım...
Ama suan yapacak bıseyım yok,esımı kendıme cekmek zorundayım...
Yanı neler yapıyor kadın gormenız lazım,aglıyor,acındırıyor,bızı bıraktın gıttın, kızın aılesınlesın hep modlarında...
E esıme de bır yandan hak vermıyor degılım,ben nasıl annem annem dıyorsam onun da annesı sonucta bır yerde o da dayanamıyordur...
Diyeeee dusunmek ıstıyorum en azından napayım yanı yoksa dusun dusun kafayı yıcem....
esracım bana tarifini verirmisin bende yapıcam
amiin canım inşallah
esra bende sizi o kadar benimsemişim ki mesela bukete pratik fikirler veriyorum ya da her duyugum bildigim şeyleri sizinle paylaşıyorum belki evli degilim o evin içerisine girdikten sonraki psikolojiyi bilemem ama en önemli faktör hepimiz anne kuzusuyuz ve tabiki yakın oldukça görüyoruz annelerimizi esranın annesi yemekler yapıyor yolluyor yani kadın elinden gelen herseyi yapıyor ama diger tarafta kaynana faktörü akşam hem eşinin cebinden arıyor hem de esrayı arıyor esra evde mi degil mi?ben bu yorumu okuyunca çok sinirlendim ve o niyetle yazdım
Esra'cım bende hiç kurabiye yapamıyordum, bir ara denersin ben tarifini vereyim.
Yaz Nesrin'cim :)
1 su bardağı yağ
1 adet (içinde 2 oaket oluyor 1 paketi) kremşanti
3 su bardağı un
Sadece 20 dk pişir 170 derecede.
Ama fırının hemen kızartıyorsa 15 dk pişirebilirsin.
benimde tam tersi annemin arkadaşları bile hep tarif alırlar ama gel gör sulu yemek yapamıyorum ya tuzsuz oluyor ya çok tuzlu şu tuzla başım belada
Esra'cım bende hiç kurabiye yapamıyordum, bir ara denersin ben tarifini vereyim.
1 su bardağı yağ
3 su bardağı un
belkide kendim kurabiye sevmediğim için yapmak gayreti göstermedim ben tatlı hamur işi pek sevmiyorum ya şerbetli tatlıda çok sevmem bitek sütlü tatlıları seviyorum
1 su bardağı yağ
3 su bardağı un
kutuda 2 paket oluyorya onun bir paketi demi cnm
sağolasın
hemen yazıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?