2011 gelin adayları buyrun sohbete

emin ol pantolonun dar gelicek canım çünkü bayramda aynı şeyi yaşadım bi baktım hiç bi pantalonum olmuyo yani bacakta problem yok ama düğme kapanmıyo mecbur hamile pantalonu aldım sende biran önce bi tane edin bence çünkü oturunca normal pantalonsıkıyo insanın karnını

ben normalde hep pantolon giyerim kot. hiç biri rahat olmuyor karnımı sıkıştırıyor şimdiden. etek giyiyorum bikaç haftadır. görenler şokta. sen etek giyermiydin diyorlar. mecbur kaldım etek daha rahat. sanırım o pantolonda olmaz çünkü 36 beden di. ben şimdiden bakınayım gömleğe uygun bişeyler

bencede canım olmaz muhtemelen. Ya bide bu dönem ara sezon ya bişey bulamıyosun çok fazla yeni sezonlarda çok pahalı oluyo ne yapcaz bilmem.

Akşama misafir geliyo bana kızlar. Anneme söyledim o bana kek ve patates salatası hazırlıcak bende eve gidince yanına ne yapsam diye düşünüyorum şunlar geldi aklıma makarna salatası, kısır, poğaça, börek hangi iki çeşiti yapıyım? farklı bişey yok klasik şeyler ama akşam vakti yeni şeyler deneyip macera aramayım kendime diyorum.

Son düzenleme:

bence canım yanına birde börek yap yeter. ama dersen ki bir çeşit daha olsun hazır kurabiye alabilirsin sen yapabilirsin. yada bir çeşit salata daha makarna salatası. poğaça çok doyurucu olur akşam çayı ya onu boşver.

bence 2 salataya gerek yok kurabiye ve börek yap
ama salata istiyosan haşlanmış tavukla göbek salata yapabilirsin bence

annen zaten patates salatası yapacakmış canım kısırı ve makarna salatasını ele o yüzden börek poğaça uygundur

buket hazır buradayken olurki gitmeden görüşemeyiz söyleyyeim dedim.

rabbim her işini kolaylaştırsın düğünün hazırlıkların herşeyin su gibi akıp geçsin. çok mutlu huzurlu bir gelin ol inşallah. rabbim evliliğini hayırlı kılsın. aranızdaki sevgiyi saygıyı daim etsin. hayırlısıyla git hayırlısıyla gel. seni çok seviyoruzzz

bence 2 salataya gerek yok kurabiye ve börek yap
ama salata istiyosan haşlanmış tavukla göbek salata yapabilirsin bence

o zaman şöyle kekle patates salatasının yanına giderken hazır kurabiye alıyım. Evdede ya poğaça yada börek yapıp ekliyim yanına?

Esra'cım ısırarla krem şantili kurabiye yapın diyorum.
Bu hafta 3 kez yaptım hiç ziyan olmadı...

hayatım boyunca hiç kurabiye yapmadım desem. Benim elim sulu yemeğe daha yatkın. poğaça kurabiye işini hiç beceremem ben o ayarı tutturamam yuğurduğum hamurlar taş gibi olur hep yaptığım kek bile kabarmazdı daha yeni yeni başarıyorum diyebilirim. O yüzden kurabiye işinden tırsıyorum biraz daha bol vakitlerim olduğu zamanlarda deneyim istiyorum akşam eve gidicem misafirler gelicek zaten canım ama başka bi gün tarifi alır denerim mutlaka

bosayım gıtsın demı meltem:)

ya normalde bu kadar anne duskunu degıldı aslında ama yasanan olaylar onu da etkıledı sanırım,o da suan afallamıs durumda...

Bır yandan aılesı cekıstırıo, bır yandan ben...

Kadın kım bılır neler tembıhledı...emınım bastan dızgınlerı sıkı tut oglum bak yuz verırsen kaynananlar sızden cıkmaz bılmem ne tarzında bır suru bısey soylemıstır...

Zamanla oyle olmadıgını o kendı de gorecek,esıme de kendıme de zaman vermem lazım...

Olmazsa bosarım gıtsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…