- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #99.361
Damarına vurmak için söylemiyorum gerçekten Esranın eşine sinir oldugum için onu yazmıstım esranın anlattıklarından yola çıkarak zaten bu yorumu yaptım kaynana resmen parmagında oynatıyor tarzından bir durum hissettim neyse Esra kusura bakma seni kıracak bir şey yazdıysam özür dilerim
kızlar ben geldim bankaydı oydu buydu derken ancak gelebildim. bugün gerçekten çok sıkıcı hayırlısıyla eivme gitsemde temzilik yapsam.
esracım hadi bakalım yarında olmazsan birtest bekliyoruz sende hafta sonu olurda bişey haberi alırsan bizede bildir
bende elimde toz bezi dükkanın tozunu alıyorum
çok sağol canım
Amin canım inşallah sorunsuz atlatırız
Akşama ne giyeceksin?Kızlar bu arada Koton'da çok güzelindirim var 9.90'a çok güzel bluzlar 29.90'a da çok güzel elbiseler var bilginiz olsun
meltem kotonu sevemiyorum çünkü pek kapalılara uygun şeyler yapmıyor. bu ara hiç kıyafet alamam ama bugün colin s in kataloğunu gördüm .çok güüzel deri ceketler var bayıldım. hamile olmasam alırdım.
haftaya amcamın oğlunun düğünü var. ne giyeceğim derdine düştüm birde kınası ikik ıafet derdi
meltem kotonu sevemiyorum çünkü pek kapalılara uygun şeyler yapmıyor. bu ara hiç kıyafet alamam ama bugün colin s in kataloğunu gördüm .çok güüzel deri ceketler var bayıldım. hamile olmasam alırdım.
haftaya amcamın oğlunun düğünü var. ne giyeceğim derdine düştüm birde kınası ikik ıafet derdi
Esra bende sizi o kadar benimsemişim ki mesela Bukete pratik fikirler veriyorum ya da her duyugum bildigim şeyleri sizinle paylaşıyorum belki evli degilim o evin içerisine girdikten sonraki psikolojiyi bilemem ama en önemli faktör hepimiz anne kuzusuyuz ve tabiki yakın oldukça görüyoruz annelerimizi Esranın annesi yemekler yapıyor yolluyor yani kadın elinden gelen herseyi yapıyor ama diger tarafta kaynana faktörü akşam hem eşinin cebinden arıyor hem de esrayı arıyor esra evde mi degil mi?ben bu yorumu okuyunca çok sinirlendim ve o niyetle yazdım
Kapalı arkadaslarımda da en sevdigim tarz trenckotları çok hoşuma gidiyor colinse bakıcam şimdi amcanın oglu yakında o yüzden şık olman lazım hem yeni gelinsin hem de bebiş de var mutlaka gözler üzerinde olur nazar boncugu tak seçenekler neler ;nişanda giydigin kıyafetini ya da kınanda giydigin kıyafetini kınada giysen dügün için yeni bir şey alsan olur mu?
slm millet eşimin eniştesi vefat etmiş kayınvalidemler gittiler ist e
aslında iki takım yeni kıyafetim var ama bir kaç ay önce kardeşi evlendi onun düğününde giydimmecbur onun düğününde giyidğimi bunun kınasında giyeceğim. bunun düğününede evdekilerden değişik bir kombinasyon yapacağım . hamileyim ya şimdi ne alsam ilerde olmayacak göbişçıktı bide boşuna masraf idare edeceğim. çok sevdiğim biri değil
Slm denizicim
Aylin başınız sağolsun canım
Zuhalllllllllll mesajına cevap veremiyorum seker mesaj kutun doluuuu
ben ne yapıcam asıl haftaya en yakın arkadaşımın nişanı var sonraki hafta akraba düğünü bi sonraki hafta yine bi düğün daha e bu düğünlerin kına geceleride var ve benim kıyafetlerim hiç olmuyo göbektennn..
başınız saolsun aylin
allah yakınlarına uzun ömür versin
Mekanı cennet olsun..aylinim gençmiydi
Kübra'cım göğüs altından büzgülü aşağ doğru genişleneyen şık bir kıyafet alabilirsin.
Hem ileride de giyebilirsin.
Benim şuan bile o tarz kıyafetlerim var.
ben ne yapıcam asıl haftaya en yakın arkadaşımın nişanı var sonraki hafta akraba düğünü bi sonraki hafta yine bi düğün daha e bu düğünlerin kına geceleride var ve benim kıyafetlerim hiç olmuyo göbektennn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?