2011 gelin adayları buyrun sohbete

evt cnm keyfim yok ağırlayacak bilmiyorum..
kızlarda kış gelmeden gelelim diyo bilmiyorum

ilk yemek yaptığın akşamdan itibaren say bakalım zuzum neler yapmışsın bende örnek alayım aklıma birşey gelmiyor

tatilden dönüş günü makarna yaptım çok acıkmıştık:)) sonraki gün tavuk sote pilav yaptık diğer gün kuru fasulye pilav yine yanında tavuk pirzola yaptım:)) yine birgün yeşilfasulyee böyle işte canım çok aman aman yemek yapacak durumum yok zatenn sağolsun annem kardeşimde sürekli yemeğe çağırıyorr dönmeli yapıyoruz birşeyler ama misafirler için su böreği yaprak sarması türü şeyler yapacağım :))

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın hiç bişey yok canım kızlarda yoook gibiler kimse konuşmuyooo

iyiyim canım ne olsun bende ev iş arası sizin gibi mekik dokuyorum işte şirketten oda arkadaşım ablam gibi sevdiğim canımcığım kızı oldu yeni fotosunu aldım çerçeve ile eve koydum sehpanın üzerine ben evde yokken eşim aldım çerçeveyi televizyonun önüne koymuş çocuk istemiyordu sevmeiş sevmiş sabah dedim ne oldu bu foto neden burda sevdim işte çok tatlı baksana ya diyor bende istiyorum ama daha çok erken diye düşünüyorum

becerikli hatun yawww ellerine sağlık zuzummmm

ilk yemek yaptığın akşamdan itibaren say bakalım zuzum neler yapmışsın bende örnek alayım aklıma birşey gelmiyor

bukommmm 1 gün yazıyor yawww anammmmm nasıl heyecanladımmmmm canım benim sorunsuz bir şekilde geçirmeni diliyorum eğlen bol bol oyna o anın tadını çıkar her dakikanı sindire sindire yaşa insan hiç birşey anlamıyor çünkü

dugundas annene ne kadar zamanda bır gıdıonuz yemege???

bız balayından gecen persembe geldık, o gun annemdeydık bı de dun aksam annemdeydik...yani tam bır hafta snr bır daha gıtmıs olduk,benım esım cok fazla gıtmek istemiyor oyle...biz bir duzenimizi kuralım once diyor...

ama annem yaptıgı yemeklerden verıo bana da genelde soframız baya bol oluyor...ben de hemen hemen hergun biseyler yaptım ya...pilav,tavuk sote,pacanga boregi,taze fasulye,bamya,brokoli salatası,kofte...bunları bıle nasıl yaptım anlamadım hepsı nerdeyse ilk deneme:)

benim de aklıma pek yapcak bisey gelmio ya bide gecis donemi pek fazla sebze de yok...bu aksam da mantı yapalım dedi esim,dondurulmus mantılardan almıstık,haslar yogurtlar yeriz artık:)

düğündaşş hiç yalnız yemek yemedik daha eşimle birgün orda birgün bizdee:)) eşim çağırıyor sürekliii başbaşa yemeğimiz olmadı geldiğimizden berii romantik kahvaltılarımız yetiyor galiba eşimee:)) bakalım bugün ne yapacağız bi plan yapmadık ee sağolsun annem pazarımdan marketime kadar koşturuyor bana eşimde çok sever yalnız bırakmıyorr..
eşin ilk zamanlar yalnız kalmak isteyebilir sende uyum sağla bebişimm surat ypma sakın bırak kendi gitmek istesin başbaşa olmak tam zamanı şu sıralar göster marifetlerini

maşallah zuzum ya bende ilk bir hafta yumurta kırmayı düşünüyorum

Çok sağol canım benim

bende başlarda gidiyordum haftada bir ama osnra iki haftada bir olmaya başladı. değişiyor canım ya kurallara bağlama eşinide sıkma bu konuda. sıkmayınca daha rahat oluyor erkekler. mesela ben başlarda sıkmadım geçen ablamlar vardı diye 2 akşam üst üste gittik hiç bişey demedi. biliyor yani bunu alışkanlık olarak değil gerekli olduğu için yapıyorum o yüzden anlayışlı davranıyor.

ay darısı benımkının basına ya:) keske benım esım de oyle olsa...

Bızım evde erkek yok ya,e annemle bızım konusmalarımızdan sıkılıyor,aksam gıttık ıste annemle konusuyor su soyle bu boyle olmus dıye,o da sıkıldı...

ya ben de sıkmamaya calısıyorum zaten...o cok gelmek ıstemıo bılıom...oyuzden ben yalnız gıdıyorum arada zaten cok yakın evımız gıdıp yarım saat gorup gelıyorum annemı...

Zamanla rayına oturtcaz heralde ya ama aslında lafta etmemelıler yanı sonucta bız de zor bır donemden gecıyoruz anlayıslı olmaları lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…