• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

oh esracım döktürmüşsünn
denizim dün akşam 7 civarı bursada yolda giderken yanımızdan metro geçti seni düşündüm canım. deniz bunda mı acaba dedim..

yelizcim resimlerini görmüştüm zaten Allah nazarlardan saklasın çok güzel resimleriniz Buketcim raulp loren egoiste saç köpügünün de kokusu çok begeniyorum benim kokum da CK Europhia hala duruyor rujum da duruyor :)Edam geçmiş olsun inş kötü bir şey degildi Aysecim tskler tatlım

gerçi herkes bunu biliyordur ben yapmadığım için basit şeyler dikatimi çekti
denememeiş arkadaşlara
:)

BEŞAMEL SOSLU PATATES

MALZEMELER
Patates
Beşamel sos için;
2 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı un
2 su bardağı süt
1 yumurta sarısı
tuz

Üzeri için;
Kaşar peynir

YAPILIŞI
Patatesler kabukları soyulduktan sonra kuşbaşı doğranır. Biraz tuz ilave edilerek haşlanır.
Ayrı bir tencerede beşamel sos için, tereyağ eritilir (sıvıyağ da olabilir). İçine un da ilave edilip kavrulur. Süt ilave edilip kaynatılır, sonra da yumurta sarısı ve tuz ilave edilir.
Haşlanan patatesler beşamel sosla karıştırılıp borcama yayılır. Üzerine bol kaşar rendelenip fırına verilir.

eve gider gitmez deniycem cnm inşallah güzel olur basit gibi gözüküyo tarifin için sağol:)

merhaba kıslar nasılsınız bakalımm beni sorarsanız inanın okadar yogun bir işim varki anlatamam
ama seviyorum iş arkadaşlarım iyi onların öle oluşu zamannın nasıl geçtigini anlamıyoruz
yemek konusunda çok sıkıntı çekiyorum ev ile işim 1 saatti buluyor o yüzden atıştırma
işlerin yogunlugundandaa geç çıkıyoruz saolsun eşim kahvaltıdı filan hazırlıyor sizleri
çok özledim işleri hafifletelim gelecem hepp yanınızaa
kıslar şaka gibi 10 gün sonra 1 . yılımız olacak daha dün gibi çeyiz koşturması yapıyordum yaa
hepinizi çokkkkk öpüyorumm güzel gelinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:48::21:

günaydın kızlar

canım bende hastayım ateşim çıktı sabah ilaç içtim bacaklarım kopuyor resmen
bugünü nasıl geçiricem bilmiyrm
yoğunda bir gün olucak sanırım
olmadı izin alıp gidicem.

günaydın kızlar

canım bende hastayım ateşim çıktı sabah ilaç içtim bacaklarım kopuyor resmen
bugünü nasıl geçiricem bilmiyrm
yoğunda bir gün olucak sanırım
olmadı izin alıp gidicem.

geçmiş olsun zeynepcimm aynı durumdayım kolumu bacamı kaldırcak halim yok
benimde bir kontrat işim varduı onu için gelmek zorunda kaldım hjallediyim belki erken çıkarım

eltım benim ya görüşemiyoruz hiç olsun iş olsunda evde sıkılıyordun gerçi gezmeler felan oh özendiriyordun ama olsun benimde iş ev arası 1,5 saat zor artık alışma aaşmasındayım bu tempoya
gel arada önceden çeker koyardın resmiler felan :)

Buket ömür boyu mutluluklar diliyorum çok çok mutlu olun hiçbir şeyi kafana takma dügün gününün tadını çıkar (bekar kız arkadasların varsa onları çagır odanda pijama partisi yap resim çekil kafanıza yalancı duvak takın)ayakkabının altına da adımı yazmayı unutma

geçen hafta pencerelerimi sildim :((((((((( şimdi yine çamur oldu ağaçlar var serptiriyor camlara
evim dağılmış vaziyette i gündür dışarlarda olunca ve yarın misafir geliyor işede söyleyemedim ama zaten kayınvalidem bizde otururuz dedi kalabalkk batmasın dedi yapcakmış bişeyler karıştı iyice

Back