2011 gelin adayları buyrun sohbete

slm kızlar ısınıze yarayabılecek nıkah sekerlerı kına kına tepsısı mendıl ve aklıma gelmeyen bırcok urunu cok uyguna yapan bı yer buldum kapıdan odeme guvencesı var ve turkıyenın her yerıne kargo adresı Bebeğim Butik | Facebook bu faceten bakıyosunuz ben cok yer arastırdım gercekten en uygunu bu bı bakın ıstersenız

amaninn hoşgeldnnn edammmmmmmmm edam güsel edamm

hoşbulduk kuzucum..güzeelik sende asıl :))
naptınız nasılsınız..ben saat 9dan beri hastanedeydim eşimde yanımdaydı..
yeni geldim..en büyük 6 tane fibroadenom gözüktü..biyopsi yaptılar..10 gün sonra alıcam sonucları..
göğsüm sarılı şuan
doktor rapor yazdı evdeyim bugun...

[SUP][/SUP]
Geçmiş olsun edacım.İnşallah sonuçlar da temiz çıkar...

canım benim çook geçmiş olsun.inş. sonuçlarında bişi çıkmaz.sende işe gitmemenin ve annende olmanın tadını çıkar canımmm yat dinlen anneciğin bi güzek bakar sana...

fibrodenom mu dedı dr.eda yaaa bısey dedımıı bu beze dır yada ıyı huylu olabılır dıeee bnm smdı haberm oldu cok gecms olsun bebm

gecmis olsun eda...

canımm çok geçmiş olsun canın acımamıştır inşallah sonuçlarda tertemiz çıkar Allah ın izniyle sende keyif yap bügün keşke doktora iki günlük rapor yazdırsaydın yarında gitmezdin haftasonu girerdi araya ohh ne güzel

canım benim çook geçmiş olsun.inş. sonuçlarında bişi çıkmaz.sende işe gitmemenin ve annende olmanın tadını çıkar canımmm yat dinlen anneciğin bi güzek bakar sana...
evet canım öyle yapıcam :))
fibrodenom mu dedı dr.eda yaaa bısey dedımıı bu beze dır yada ıyı huylu olabılır dıeee bnm smdı haberm oldu cok gecms olsun bebm
evet fıstıgım fibroadenom dedi doktor..iyi huylu tümor olarak gözüküyo ama biyopsi raporuna bakalım ona göre konusalım dedi..
gecmis olsun eda...

tşk ederim esracım..bugun daha iyisin dimi..

evet canım daha iyiyim sagol...

yavas yavas alısıyorum sanırım artık:) dun sizin yorumlarınızla silkeledim brz kendimi hepiniz sagolun...

kızlar gercekten sagolun dun yorumlarınız bana iyi geldi baya...

zaten evlenmeden once annemleri yalnız bırakıcam,babam dugunumu goremicek diye oldukca uzuluyordum,benim icin zaten zordu evlenmek snr bir de ustune kayınvalideyle bir suru sorunlar yasandi dugunde,esimin de ailesine sert cıkmadıgını gorunce iyice endiselendim,su an halimi gorseniz her tarafım ucuk icinde sıkıntıdan...bunalıma girdim resmen...gorenler noldu sana boyle diyor...

ama artık o kadar takmamaya karar verdim,evliligimin en guzel gunlerini boyle sıkıntılı gecirmicem,kocamla ikimiz mutluyuz,kayınvalidemin bunu bozmasına izin vermicem...onu idare etmesini ogrenmem lazım...

annemle kardesimi de evliligimiz oturdukca daha cok gormeye caliscam...zaten annem de bgn daha yeni evlisiniz siz kızım kocanı yalnız bırakma tabi gelmicen bana fazla dedi...

zamanla onlar da ben de alıscaz heralde...babamın yokluguna bile ister istemez alıstık aslında,yarası hep icimizde ama yine de hayat devam ediyor iste hepsine alısıyor insan, buna da alıscaz....

destekleriniz icin sagolun...derdimi sizlerle paylastıkca rahatlıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…