- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #99.121
doğru esracım yaaa hatlar karıştı benimmm.
benim kocamda balık burcu dediğin gibi çoook duygusal.
sevgi yumağı halindeyiz 2balık ben bide diyorum balık doğurayım da iyice sevgi yumağı olalımm.
eşin ne burcu canım.
benimde eşim 11 nisan doğmlu çocukta 16 nisan gibi gözüküyor. Akşam konuşuyoruz diyorum ben çocuğu 21 nisana kadar tutmam lazım ki boğa olsun koç olursa çok zorlar beni seninle aynı burç iki koçla nasıl başa çıkarım.Diyor bence seninle aynı burç olsun senin karakterin çok güzel diyor. Yok dedim çocuğu temmuza kadar tutamam içimde
başka yok canımcım sıradakini merakla bekliyoruz Esracığın şüpheleri var ama beliyoruz bakalım
hehe süper kübracım bencede tutma canımmm.benimde eşim 11 nisan doğmlu çocukta 16 nisan gibi gözüküyor. akşam konuşuyoruz diyorum ben çocuğu 21 nisana kadar tutmam lazım ki boğa olsun koç olursa çok zorlar beni seninle aynı burç iki koçla nasıl başa çıkarım.diyor bence seninle aynı burç olsun senin karakterin çok güzel diyor. yok dedim çocuğu temmuza kadar tutamam içimde
hımmm akrep demek.Benim kocanınki biraz karışık canım 23 kasım doğum günü olduğu için bazı yerlerde Akrep bazı yerlerde Yay geçiyo ama bana daha çok Akrep burcunun özelliklerini taşıyo yoksa balık la yay anlaşamaz zaten
evet boğa olursa güzel olur
benim eşim boğa çok uysaldır kendisi
oyy canım benim
Biz eşimin doğumgününde evlendik ya
bide ayarlayayım da yine o gün doğurayım bari
3 kutlama birden çıkıverir
evet boğa olursa güzel olur
benim eşim boğa çok uysaldır kendisi
oyy canım benim
Biz eşimin doğumgününde evlendik ya
bide ayarlayayım da yine o gün doğurayım bari
3 kutlama birden çıkıverir
kızlar rondom bozulmuştu
rondo alıcaktım
doreden kadın geldi pratik doğrayıcı varmış ondan aldım umarım işe yarar
benimde eşim 11 nisan doğmlu çocukta 16 nisan gibi gözüküyor. akşam konuşuyoruz diyorum ben çocuğu 21 nisana kadar tutmam lazım ki boğa olsun koç olursa çok zorlar beni seninle aynı burç iki koçla nasıl başa çıkarım.diyor bence seninle aynı burç olsun senin karakterin çok güzel diyor. yok dedim çocuğu temmuza kadar tutamam içimde
benimde eşim 11 nisan doğmlu çocukta 16 nisan gibi gözüküyor. akşam konuşuyoruz diyorum ben çocuğu 21 nisana kadar tutmam lazım ki boğa olsun koç olursa çok zorlar beni seninle aynı burç iki koçla nasıl başa çıkarım.diyor bence seninle aynı burç olsun senin karakterin çok güzel diyor. yok dedim çocuğu temmuza kadar tutamam içimde
ben çıkayım kızlar öpüyorum herkesi.
hehe süper kübracım bencede tutma canımmm.
ya 200 gün kaldı yazıyo ya sende 200 gün geçer mi diye düşündüm ama ne günler geçti dimiii.
hımmm akrep demek.
enteresan olur akrep balık ilişkisi akrep çok baskın değil mi?
iyiymiş aylincim 3 kutlama birden.
bize de gel tatlımmm ev öle çok kirlendi ki.
yani bi makine aç bide sil yeter :97::97::97: temizlenir.. :78:
bende artık cuma iş çıkışı yapıcam işlerimi ütülerimi falan gece Bursa yolcusuyuzzz :82:
günaydın kızlar
dün akşam ufak çaplı bi kaza atlattım
çay demlemiştim kocişimle çay keyfi yapıcaktık
tam bardakları hazırladım çay döküyorum
çaydanlığı sapı bi koptu heryere çay döküldü tezgah mutfak dolapları halım battı
üzerime de geldi
tayt vardı üstümde hemen banyoya girdim çıkardım soğuk su tuttum allahtan çok fazla yanmadı
kocişimde çok korktu
sonra birlikte temizledik mutfağı halıyı da balkona koyduk
daha yeni yıkamıştık halıyı battı yaa çok üzüldüm
bugün halı yıkamacıya vericem bu sefer uğraşmıycam
ama sinirim bozuldu çok yaaa
canım hiç kendinide nişanlınıda sıkıntıyakoyma bazı şeyler zamanla olur. başlarda tv nin olmaması avantaj bile. bizde çoğu şeyi sonradan aldık ki hala da eksiklerimiz var. avizeler aynalar portmanto falan. yavaş yavaş alıyorum güzeloluyor bizede iş çıkıyor yeni yeni
kızlarrrr bukett ozelkle sna parfüm öneriorumDD
sandal ağacı ve tarçın kokuları en seksi kokular dıe bılınır hugo boss dene yada channel cance,coco matmazel,donna caran birde givenchy parfümü cok güsell seç begn al
2 Esranın da evini görmedim ben merakla bekliyorum Buket hangi parfümü kullanacaksın?Ayakkabının altına ismimi yazmayı da unutma tek bekar ben kaldım
Evde annenle boyadıgınız saç rengin hangisiydi canım o resmini yüklermisin o benim çok hoşuma gitmişti ben de yapabilirim bir de nasıl bir model yaptıracaksın?sakın sarı saça mavi ya da pembe tonlarında makyaj yaptırma
günaydınlarr
buket saçın nerdee
albüme baktım yok buramı ekledin göremiyrm ben
Ayyy cinsiyeti belli oldumuu canımmmm :)))
Hayırlı evlat olsun inşallah,erkekler annelerine çok düşkün olur,bide balıksa senden ayrılamaz valla ilerdede :)))
tmm cnm nefret ederim soğan doğramaktan
Hiç kullanan duymadım ama inşallah işe yarar...
Kullandıktan sonra bizede bilgi ver canım merak ettim :))
hımmm akrep demek.
enteresan olur akrep balık ilişkisi akrep çok baskın değil mi?
oo sen çok geride kalmışın canım benim belli olalı çok oldu. Amin inşallah hayırlı evlat olur canım
tmm cnm nefret ederim soğan doğramaktan
gözlerim şıp şıp oluveriyor sırf soğan için aldım
gelsinde yazarım
Aynen canım,bende rondoyu sadece soğan için seviyorum diğer herşeyi elde doğrayabilirim ama soğan berbat bişi :)
valla dayanıyorum rondoyu açıp temzileyip yıkayana kadar ağlarım daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?