- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #98.961
resim çekte görek
resim çekte görek
inşallah gönlüne göre olmuştur buketcim saçların
güle güle kullan çok istiyordun çünkü:81:
resmini yüklesene buket bakalım
buket resim isterizz
sen kna yapıcakmıydın cnm??
resim çekte görek
resim çekte görek
inşallah gönlüne göre olmuştur buketcim saçların
güle güle kullan çok istiyordun çünkü:81:
resmini yüklesene buket bakalım
buket resim isterizz
sen kna yapıcakmıydın cnm??
selam şekerler ben geldim bende anneme gideceğim bu akşam doğum günü süpriz yapayımmmm
h.geldin balım..ne zaman geldiler kuzu haberim yok
Canım en çok merak ettigim evlerden biriydi seninki direk ben mutfaga daldım masanın üzerinde 3-1 ler vardı ben onları çok severim kırmızı mutfagına bayıldım Biev-Bernardo çok güzel yatak örtün ve perden takım galiba çok güzel senin çeyiz topigine bakmıştım sen yokken ama kaldırmıssın resimlerini senin kırmızı mutfak masası örtün vardı onu müsait bir zamanında eklermisin?onun modeli çok hoşuma gitmişti Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin canımm çok tesekkür ederim dogum günü msjım içinde gayet iyiyim
geçen gün o vardıda üzerine çikolata dökülünce kaldırdım dün yıkandı ütüleyince eklerim senin için serip
sağol canım doğuda ancak bu kadar oldu cok ugrastık bu hale gelmesi için
ama çok şükür oldu
Kader diye ben buna derim Konyadaki evini görmüştüm o da çok güzeldi dedim dogu görevi bitti kız biraz nefes alıcak yalnız basına dogu görevini yaptı geldi dedim sonra sen yazınca çok sasırdım olsun canım eşin yanında mı önemli olan o siz mutlu olun dogu batı hiç fark etmiyor Allah korusun sizleri geçen gün biliyosun Ankaranın göbeginde patlama oldu Ankaralılar için orası buluşma yeriydi nerde ne olucagını bilemezsin
AMANNN ZUZU GELMİŞŞŞ HOŞGELMŞŞŞ NASLSN ZUU YAAA NELER YAPTIN ANLAT BAKALM
BUKETCM BIDE BNM DÜĞÜNDE SAÇM DOĞAL RENGIYDIDÜĞÜNDEN SONRA BOYATTIM BN:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?