2011 gelin adayları buyrun sohbete

resim çekte görek
resim çekte görek

inşallah gönlüne göre olmuştur buketcim saçların

güle güle kullan çok istiyordun çünkü:81:

resmini yüklesene buket bakalım

buket resim isterizz
sen kna yapıcakmıydın cnm??

akşama çekeyim yüklerim kızlar.Kına yapmayacağım zeynepcim. Meltemcim ben saçımı hangi renge boyasam röfle kapanır koyu renge dönerim biliyormusun düğünden sonra saçımı kestirip tekrar koyulmayı düşünüyorum

resim çekte görek
resim çekte görek

inşallah gönlüne göre olmuştur buketcim saçların

güle güle kullan çok istiyordun çünkü:81:

resmini yüklesene buket bakalım

buket resim isterizz
sen kna yapıcakmıydın cnm??

kına yapmayacağım canım. Akşama çekip eklerim kızlar. Meltemcim ben düğünden sonra eski halime döneceğim hangi renk rofleyi kapatır biliyor musun?

Canım en çok merak ettigim evlerden biriydi seninki direk ben mutfaga daldım masanın üzerinde 3-1 ler vardı ben onları çok severim kırmızı mutfagına bayıldım Biev-Bernardo çok güzel yatak örtün ve perden takım galiba çok güzel senin çeyiz topigine bakmıştım sen yokken ama kaldırmıssın resimlerini senin kırmızı mutfak masası örtün vardı onu müsait bir zamanında eklermisin?onun modeli çok hoşuma gitmişti Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin canımm çok tesekkür ederim dogum günü msjım içinde gayet iyiyim

geçen gün o vardıda üzerine çikolata dökülünce kaldırdım dün yıkandı ütüleyince eklerim senin için serip
sağol canım doğuda ancak bu kadar oldu cok ugrastık bu hale gelmesi için
ama çok şükür oldu

Buket sarı rengi çok severim 5 seneye yakın sarı saç kullandım ama malum bazı kişilerin girdigi kıskançlık triplerinden dolayı saç rengimi degiştirmek zorunda kalmıstım tabiki o gün senin günün olucak içinde hiçbir şey kalmasın benimde hayalimde karamel gelin olmak vardı....

Kader diye ben buna derim Konyadaki evini görmüştüm o da çok güzeldi dedim dogu görevi bitti kız biraz nefes alıcak yalnız basına dogu görevini yaptı geldi dedim sonra sen yazınca çok sasırdım olsun canım eşin yanında mı önemli olan o siz mutlu olun dogu batı hiç fark etmiyor Allah korusun sizleri geçen gün biliyosun Ankaranın göbeginde patlama oldu Ankaralılar için orası buluşma yeriydi nerde ne olucagını bilemezsin

ahhh ahhh konyadaki ev cok güzel denk gelmişti canım
sınavı kazandığını öğrendiğimde cok agladımmm
çünkü bida şark demekti
zaten ağrıda bunalmıştım 2 senedir
bir kaç gün toparlanamadım
herseyi topladık ve geldik
ama simdi sukrediyorum terör yanıbasımızda ev falan hiç önemli değilmiş
sağlık mutluluk huzur olsun
suan erzurum pasinlerdeyiz bulabilceğimiz en iyi evi bulduk cnm şimdi çok şükür iyiyim
rabbim allahım cümlemizi korusun
bu aralar cok korkuyorum...

Kızlarrr günaydınnn bol şekerli günlerrrrr hepinize kocaman sevgiler öpücükler yolluorummm

Bnm iş yerindeki pc de bi sorun var nete girdiğimde sayfa donuyor resetlememm gerekiyor yapılınca bol bol yazarm sizlere birde size yazıorum die klavyeden cıkan tuş sesleri arkd. Rahatsız ediomuşş rahatsız insanlar
Dün akşam misafrlerm vrdı kızlar börek yaptırdım çikolatalı toplar yaptım
çay keyfi kurabiye ve eti puf pasta yaptım masamı özenle hazrladm cola fanta çay isteyen masadan istediği kadr aldı güsel geçti ama kızlar onca özenip hazrladıgım masama ve yaptıklarıma yorum yapmadılar bn kızlar ee yorumlarını alim dedimm sonra güsel olmuş deyince sevdnm ınsan okadr özenıyor ehh bı takdr beklıo ustelk hafta ıcı mısafiralıyoruz temzlk hazrlıgı bırde üzerne pazarlk eklennce yetsmekte zorlandm 5 te işten cıktım pazarlk yaptm buzluğa barbunya koydum buzdolabımı yerlestrdm hazrlklarımı yaptım etrafı toparladm giyindim kapı çaldı:))))ayyy uzun yazdmm:dd

Buketçm fikir vermek gerekirse bn doğallıktan yanayım saç renginde gelnliğin üzernde sarı saçı hiç sevmıorum beyaz gelnlk ve sarı saç olmuyr koyu renk olmalı saç bn saçımı boyattıgıma bin pişman oldum herkes cok yakıştrdı begndı ama rabbim yakışanı yaratmış biz oynuyoruz üzernde begnmeyıp bi insana en çok kendı saç rengı yakışıyor bnce söylemeden edemedn ama tbı senn kararn içine sinen olsun

AMANNN ZUZU GELMİŞŞŞ HOŞGELMŞŞŞ NASLSN ZUU YAAA NELER YAPTIN ANLAT BAKALM

BUKETCM BIDE BNM DÜĞÜNDE SAÇM DOĞAL RENGIYDIDÜĞÜNDEN SONRA BOYATTIM BN:d

AMANNN ZUZU GELMİŞŞŞ HOŞGELMŞŞŞ NASLSN ZUU YAAA NELER YAPTIN ANLAT BAKALM

BUKETCM BIDE BNM DÜĞÜNDE SAÇM DOĞAL RENGIYDIDÜĞÜNDEN SONRA BOYATTIM BN:d

günaydınnnnnnnnnn yeliscimm iyiyim canım ne olsun dün işbaşı yaptım işte koşturmacada pek bişi anlamadım oldu bitti evlendim bileee:))canımmm albümde resimler var bakmak istersen

günaydınnnn bebişlerrrrrrrr bende ev maceralarımı anlatmaya başlayayım bari dün 6 da evdeydim hemen yemeğe koyuldum kurufasulye ve tavuk pirzola pilav salata yaptım patlayıncaya kadar yedik başkada bişi yapamadım yorgunluktan bugün sil süpür yapacağım biraz.herşey yolunda şimdilik nerdeyse 3 hafta olacak evleneli vayy beeee diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…