• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben de brz daha ıyıyım kızlar,dun aglamadım hıc:)

alısıyorum sanırım yavastan....aksama da anneme yemege gıdıyoruz:)

dun aksam ıcın buzlukta koftem vardı onları ındırmıstım buzdolabı kısmına,esim benden 1 saat once evde oluyor ,salcalı kofte yapıp atmıs fırına ben gelınce sofrayı hazırlayıp oturduk hemen:) becerıklı bır kocam var yanı kızlar:) sagolsun cok yardımcı oluyor her konuda....

Aksam ben bulasık makınasını bosaltırken o sırada camasır makınası durdu,baktım gıtmıs almıs camasırları asıyor:)

gercı arkasından gıdıp cogunu duzelttım tekrardan:) ama olsun yınede dusunmesı bıle cok guzel...

maşallah maşallah esrcım yapsın yardmcı olsun ne güzel
benimde bir huyum var dün annemdeydim ne varsa topluyorum eve getiriyotum
:) terlik ne bileyim kase aldım
annem gülüyor senelerdir almadın etmedin şimdi gözüne güzel görüküyor :)

Toz pembe far sür üzerine dipliner sür göz alt kısmına siyah göz kalemi üzerine de pembe farla gidebilirsin kuzum gözlerin ortaya çıkar evet boyat yeni gelinsiniz kızlar siz herkes oturmanıza kalkmanıza giydiginize bakar
Kurban bayramı için boyatacağım bende :)
karamel yada bakır seviyorum iki rengide

meltem mavi bir elbisenin üstüne ne renk makyaj gider gri uygunmudur

Meltem meltem meltem

stil danışmanı gibisin kuzum

Ben de brz daha ıyıyım kızlar,dun aglamadım hıc:)

alısıyorum sanırım yavastan....aksama da anneme yemege gıdıyoruz:)

dun aksam ıcın buzlukta koftem vardı onları ındırmıstım buzdolabı kısmına,esim benden 1 saat once evde oluyor ,salcalı kofte yapıp atmıs fırına ben gelınce sofrayı hazırlayıp oturduk hemen:) becerıklı bır kocam var yanı kızlar:) sagolsun cok yardımcı oluyor her konuda....

Aksam ben bulasık makınasını bosaltırken o sırada camasır makınası durdu,baktım gıtmıs almıs camasırları asıyor:)

gercı arkasından gıdıp cogunu duzelttım tekrardan:) ama olsun yınede dusunmesı bıle cok guzel...

Maşallah esracım allah nazarlardan saklasın inşallah.
Sonradan düzeltme gereği duysakda yardımcı olmaları gerçekden çok hoş bir duygu.
Ben bizim evin erkeklerinden alışık olmadığım için bana ilkden çok tuhaf geliyordu:1:

Bizde dün sofrayı birlikde kurduk,birlikde kaldırdık insan çok mutlu oluyor yahu.
Allahım hepimizi nazalardan korusun:nazar::nazar:

Günaydın kızlarr
Nesrin evin çok güzel maşallah:nazar: Biz istanbul da böyle ev bulamıyoruz canım evin çok güzel iyi günlerde mutlulukla otur inşallah evine baktıkça kendimden utandım ne kadar pis pasaklı ve dağınığım diye:59: Tam bir yeni gelin evi herşey özenli tertemiz. Düşündüm şimdi hiçbişeye özenmemişim çoğu şeyi düğünden sonraya bırakmıştık avize falan oo şimdi aklımıza bile gelmiyo valla

Kübracım nerdeydin dün yoktun iyimisin nasılsın

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr
Nesrin evin çok güzel maşallah:nazar: Biz istanbul da böyle ev bulamıyoruz canım evin çok güzel iyi günlerde mutlulukla otur inşallah evine baktıkça kendimden utandım ne kadar pis pasaklı ve dağınığım diye:59: Tam bir yeni gelin evi herşey özenli tertemiz. Düşündüm şimdi hiçbişeye özenmemişim çoğu şeyi düğünden sonraya bırakmıştık avize falan oo şimdi aklımıza bile gelmiyo valla

Kübracım nerdeydin dün yoktun iyimisin nasılsın

Bende aynı senin gibiyim esroşşş ne yapalımm tembeliz kanımca :1:

Bende aynı senin gibiyim esroşşş ne yapalımm tembeliz kanımca :1:

Kız ben böyle değildim aslında gerçekten çok tembelleştim bide bende Eda gibi evimi sevmiyorum o yüzden hiçbişey yapmak gelmiyo içimden ev arıyorum şuanda ama ailelere yakın evler çok pahalı ve çok eski binalar düşün sobalı evler falan ve 500-550 kira istiyolar ne insafsız bu ev sahipleri

Dün sevdiceğimle buluşma günümüzdü kızlar.
Bana gelemiyorum fıstığım çalışıyorum dedi.
Bende gelecek diye malzemeleri hazırlamıştım gittim mutfaga ilk defa tavuk sote yaptım,yanınada makarna.
Sevdiceğimlede ara ara mesajlaşıyoruz.İşden çıktım fıstığım dedi.
Bende bekliyorum evine gitsin de birlikde aynı anda yemek yiyelim açtır canımıniçi diye.
Bir ara minübüsteyim dedi mesajlar durdu bende saçımı yıkıyayım dedim.
Yıkadım havluya sardım tam oturdum.Baktım sevdiceğim karşımda.
Ay nasıl mutlu oldum nasıl sevindimm.Pasta almış,kavlerimizi almış,kola almış.
Açım fıstığım yemek yiyelim hemi diyor.Ben sarıldım bırakamıyorum :1:

Sonra küçük tencereyle yapmıştım tavuk sotenin hepsini yedi paşam.
Bende sevdiceğimi izlemekden bir iki çatal makarna aldım dahada yiyemedim.
Annem yoktu evde tam annem geldi elektirikler gitti.Annem geçti karşımıza oturuyoruz.

Öyle alışıkda deiliz uzak oturmaya.Arada bakışıyoruz.Sonra kalkdı eve giderken mesajda diyorki fıstığım annende oturdu karşımıza kalkmadı ben doyamadım sana.:69:

NİLAYCM SİZ EVLENNCE BİRBİRİNİZE BAKMAKTAN AÇ KALIRSINIZ YAHU:DDDD ayrıntıcı birisin sen bıkmadan yazıyorsun vla:DDDD

Kız ben böyle değildim aslında gerçekten çok tembelleştim bide bende Eda gibi evimi sevmiyorum o yüzden hiçbişey yapmak gelmiyo içimden ev arıyorum şuanda ama ailelere yakın evler çok pahalı ve çok eski binalar düşün sobalı evler falan ve 500-550 kira istiyolar ne insafsız bu ev sahipleri

Ben ev konusunda şanslıyım canım evimide seviyorum resimlerini eklemiştim gördün mü bilmiyorum ama yine eklemeye çalışırım.
Ama işde avize konusunda filan değilde.Kız tarafına düşen herşey çok iyi olsun istiyorum.
Ama söz konusu erkek tarafı olunca sevdiceğimin tek olduğunu bildiğim için sitrese girmesin diye heves edemiyorum.
Kendimi hep frenliyorum.Tv yi bile mesela düğünden sonra alalım dedim.Avizeler konusunda en uygun yeri araştırıyorum.
Tek derdim sevdiceğim rahat etsin kıyamıyorum ne yapayım.

maşallah esracım allah nazarlardan saklasın inşallah.
Sonradan düzeltme gereği duysakda yardımcı olmaları gerçekden çok hoş bir duygu.
Ben bizim evin erkeklerinden alışık olmadığım için bana ilkden çok tuhaf geliyordu:1:

Bizde dün sofrayı birlikde kurduk,birlikde kaldırdık insan çok mutlu oluyor yahu.
Allahım hepimizi nazalardan korusun:nazar::nazar:

aynen canım ben de pek alıskın degılım...

Ama cadaloz kaynanamın tek yararı bu oldu sanırım bana:)

ıs yaptırmaya alıstırmıs kocacıgımı...

Ay gorsenız kızlar kadın evde hıc bıseyı tek yapmıo..ogullarının elıne bır ıs tutusturuo,kocasının elıne bır ıs tutusturuo bulmus valla yolunu kadın...canı cok kıymetlı halbukı calısmıo etmıo...

Bana cok garıp gelıyor,benım annem evde ne bıze ne de rahmetlı babama ıs yaptırmazdı hıc...bana sen derslerıne bak derdı,babam da ıste kırk yılda bır falan salataya yardım ederdı en fazla...

NİLAYCM SİZ EVLENNCE BİRBİRİNİZE BAKMAKTAN AÇ KALIRSINIZ YAHU:DDDD ayrıntıcı birisin sen bıkmadan yazıyorsun vla:DDDD

Nasıl bir şey biliyor musun yelizcim yazarken gülüyorum çünkü o an film şeridi gibi gözmünün önünden geçiyor.
Buda hoşuma gidiyor:)Mesela başımda havlu saçlarım ıslak taramamışım bile ve bir anda sevdiceğim karşımda:1:
Havluyu çıkarıcam sarılıyor izin vermiyor nasıl gülüyoruz.Canımıniçi ya:69: Evde kim var fıstığım dedi.
Kimse yok hayatım annem gitti gelecek dedim.Veeeee :54: :23:

kızlarrrr bukett ozelkle sna parfüm öneriorum:DDD

sandal ağacı ve tarçın kokuları en seksi kokular dıe bılınır hugo boss dene yada channel cance,coco matmazel,donna caran birde givenchy parfümü cok güsell seç begn al

Nasıl bir şey biliyor musun yelizcim yazarken gülüyorum çünkü o an film şeridi gibi gözmünün önünden geçiyor.
Buda hoşuma gidiyor:)Mesela başımda havlu saçlarım ıslak taramamışım bile ve bir anda sevdiceğim karşımda:1:
Havluyu çıkarıcam sarılıyor izin vermiyor nasıl gülüyoruz.Canımıniçi ya:69: Evde kim var fıstığım dedi.
Kimse yok hayatım annem gitti gelecek dedim.Veeeee :54: :23:

sonrasını anlatma nilaycm yaaa:DDD

Ben ev konusunda şanslıyım canım evimide seviyorum resimlerini eklemiştim gördün mü bilmiyorum ama yine eklemeye çalışırım.
Ama işde avize konusunda filan değilde.Kız tarafına düşen herşey çok iyi olsun istiyorum.
Ama söz konusu erkek tarafı olunca sevdiceğimin tek olduğunu bildiğim için sitrese girmesin diye heves edemiyorum.
Kendimi hep frenliyorum.Tv yi bile mesela düğünden sonra alalım dedim.Avizeler konusunda en uygun yeri araştırıyorum.
Tek derdim sevdiceğim rahat etsin kıyamıyorum ne yapayım.

canım hiç kendinide nişanlınıda sıkıntıyakoyma bazı şeyler zamanla olur. başlarda tv nin olmaması avantaj bile. bizde çoğu şeyi sonradan aldık ki hala da eksiklerimiz var. avizeler aynalar portmanto falan. yavaş yavaş alıyorum güzeloluyor bizede iş çıkıyor yeni yeni :60:

Back