- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #98.981
Günaydın kızlar zuzu imza atarken yanında kardesin mi o da çok güzel olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrr günaydınnn bol şekerli günlerrrrr hepinize kocaman sevgiler öpücükler yolluorummm![]()
![]()
Bnm iş yerindeki pc de bi sorun var nete girdiğimde sayfa donuyor resetlememm gerekiyor yapılınca bol bol yazarm sizlere birde size yazıorum die klavyeden cıkan tuş sesleri arkd. Rahatsız ediomuşş rahatsız insanlar![]()
Dün akşam misafrlerm vrdı kızlar börek yaptırdım çikolatalı toplar yaptım
çay keyfi kurabiye ve eti puf pasta yaptım masamı özenle hazrladm cola fanta çay isteyen masadan istediği kadr aldı güsel geçti ama kızlar onca özenip hazrladıgım masama ve yaptıklarıma yorum yapmadılar bn kızlar ee yorumlarını alim dedimm sonra güsel olmuş deyince sevdnm ınsan okadr özenıyor ehh bı takdr beklıo ustelk hafta ıcı mısafiralıyoruz temzlk hazrlıgı bırde üzerne pazarlk eklennce yetsmekte zorlandm 5 te işten cıktım pazarlk yaptm buzluğa barbunya koydum buzdolabımı yerlestrdm hazrlklarımı yaptım etrafı toparladm giyindim kapı çaldı:))))ayyy uzun yazdmm:dd
Günaydın kızlar zuzu imza atarken yanında kardesin mi o da çok güzel olmuş
Yeliz ben senin saç rengini çok begendim çok güzel arada degişiklik yapmak iyidir gelinlikte de koyu ve kızıl saç çok süper duruyor ama Buketin hayali o gün o da güzel olur
Günaydın kızlarrr;
Koyu saça alışmışım bana bile tuhaf geldi ama ben 6 yıl sarı saç kullandım seviyorum sarı saçı sarışın gelin olmak istedim düğünden sonra gene koyulacağım
Kızlar sonunda özel albüme evimin tamamını ekledim bakarsınız yorumlarınızı bekliyorum
Günaydın canlarım. Bu hafta patronum yok dizilere takıldım :))
Günaydın kızlarrr;
Koyu saça alışmışım bana bile tuhaf geldi ama ben 6 yıl sarı saç kullandım seviyorum sarı saçı sarışın gelin olmak istedim düğünden sonra gene koyulacağım
günaydınlarrr :)
Ben de brz daha ıyıyım kızlar,dun aglamadım hıc:)
alısıyorum sanırım yavastan....aksama da anneme yemege gıdıyoruz:)
dun aksam ıcın buzlukta koftem vardı onları ındırmıstım buzdolabı kısmına,esim benden 1 saat once evde oluyor ,salcalı kofte yapıp atmıs fırına ben gelınce sofrayı hazırlayıp oturduk hemen:) becerıklı bır kocam var yanı kızlar:) sagolsun cok yardımcı oluyor her konuda....
Aksam ben bulasık makınasını bosaltırken o sırada camasır makınası durdu,baktım gıtmıs almıs camasırları asıyor:)
gercı arkasından gıdıp cogunu duzelttım tekrardan:) ama olsun yınede dusunmesı bıle cok guzel...