- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #98.921
d.günün kutlu olsun canım.
en doğrusunu düşünüyorsun
aylin Allah şifalar versin
kızlar bir kitap okudum
geçmişte başka hayatlar varmıdır sizce?
öldükten sonra başka bedende can bulmak
örneklerle delillerle açıklanmış ama pek inanamadım ben
ben inanmıyorum reenkarnasyona
Tesekkür ederim bitanem çok saol kitabın ismini paylaşırsan ben de okumak isterim ben reankarnasyon konusunu bir dönem çok arastırmıştım ama var ya da yok oldugu gerçekten büyük çaplı tartışma konusu olabilir ama okudugum bir yazı beni çok etkilemişti sizinle de paylaşmak isterim;9-10 yaşlarında erkek çocuk kanser hastası ve kemoterapi tedavisi görüyor o tedavi dönemi içerisinde bir şapkası var saçları döküldügü için o şapkayı takıyor daha sonra çocuk vefat ediyor annesi,babası,ablası her gün mezarını ziyaret ediyor ve çok aglıyorlar çocuk bir gün basında sapkasıyla babaya gözüküyor artık aglamayın ben çok rahatsız oluyorum diyor ve gidiyor zeynep mesela dejavu oldum deriz o da geçmiş dönemde yasadıgımızın bir işaretiymiş ama tabi ne kadar dogru bilemem Aylincim Allah acil şifa versin
canım o dejavunun dinen açıklmasını duymuştum bi tv de
allah anne karnındayken doğucamız sırada bize hayatımızı çok hızlı bi şekilde gösterirmiş
hani film şeridi gibi geçti deriz ya öyle
o daha önce yaşamış gibi oldum dediğimiz durumlar anne karnındayken gözümüzün önünden geçen ve aklımızda kalan küçük parçalarmış
bi hoca öyle demişti kimdi hatırlamıyorum ama