- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #98.561
Sabah işe gelirken bende onu düşünüyorum ne derim filan diye.
Babam karşımdayken sonsuza dek evet diyebilir miyim bilmiyorum.
Direk evet derim heralde.Yok ben utanıyorum gerçekden ya.Umarım çabuk geçer.
bncede ama bızım kız utanıyosa evet demeye bn arsız oluommmDDhıcde utanmm kız sende utanma bak hepımız bagıra bagıra evet dedık DDımam nıkahnda yandın ozaman:))kızlar ımam nıkahnda ne ıstednzzz
nerelerdesin kız sen hiç göremedim kaç gündür
yap kız yap
ay bende demek isterim öyle ama diyemem utanırım o an :78::78::78::78::78::78::78:
kesin bende öyle yaparım
selam kızlar ben geldim nasılsınız
nerelerdesin kız sen hiç göremedim kaç gündür
yap kız yap
ay bende demek isterim öyle ama diyemem utanırım o an :78::78::78::78::78::78::78:
kesin bende öyle yaparım
bende şimdi geldim canım benim ne olsun çalışıyoruz bizdeeee eşim gececi bu hafta gene kayınpederim bize ev bulmuş yarın oraya gidip bakacağız esenyurtta 5 katlı binaymış adamın oğlu kanser olmuş girişin üstü ihtiyaçtan dolayı 45 bine satıyormuş bi gidip ona bakacağım yarın nasip olursa işimede yakın iyi olacak nasip olursa
Resmiyi atlatayımda imam nikahınıda o zaman düşüncem kuzum ya.
Oda ekimin 3. haftasında allah izin verirse.
bende utanmıştım nilaycım hatta neredeyse ağlayacaktım evet derken sesim okadar minik çıkmışki nerdeyse duyulmayacak derecedeherkeste gülmüş
sonra kocacımda gayet ciddi evet dedi bende ayagına bastım
ama gönlümden Allahım bugünleride gösterdin sana şükürler olsun demiştim
ayy bende çok utanmıştım ya sadece evet dedim. Eşim yolda giderken konuşma yapıcam falan dedi dedim sakın öyle bişey yapma çok utanırım oda sadece 5 yıldır bu anı bekliyorum tabiki evet dedi
inşallah çok güzel bi dairedir..
ALlah hastasınada şifa versin..
kuzu bu daire olursa varyaaaaaaaa..çokkk sevinirim..2 daire bile alınır düşünsene..
ama evin güzel olucagını pek sanmam yada bina çok yaslıdır..
dur bakalım ne zaman gdiceksiniz bakmaya??
Yanlız değilmişim yaşasınn :)
Ay işde bende sesim çıkmıcak diye korkuyorum.
Evetii yüksek sesle söyliyebilirsem sevinicem nerde kaldı sonsuza dek demek ahh ahh.
insan o an çok duygusal oluyo yani ben öyle olmuştum aklımda okadar şey geçtiki bi anda Allahım
yinede ne şekilde ve nasıl evet dendiği değil o güzel duygunun hala devam ediyo olabilmesi
onun için şükürler olsun rabbime
yarın gideceğiz kuzum bakalım ev kötü olsada içine 10 bin lira harcarım istediğim gibi yaparım diye düşünüyorum bakalım çevresi nasıl beni en çok endişelendiren o kısmı benim parkeci boyacı hazır onlara veririm evi adam ederlerde düşünüyorum işte bakalım rabbim hayırlı eylesin inş. üzüldüm bende oğluna çok rabbim acil şifa nasip eylesin inş. bakıcam kuzu mevkiisi nasıl diye kayınpederimin anlattığı kadarı ile benim iş yerime çok yakınmış o da büyük bir avantaj benim için
nilaycım bu elbisemi etek bluz mu?
yarın gideceğiz kuzum bakalım ev kötü olsada içine 10 bin lira harcarım istediğim gibi yaparım diye düşünüyorum bakalım çevresi nasıl beni en çok endişelendiren o kısmı benim parkeci boyacı hazır onlara veririm evi adam ederlerde düşünüyorum işte bakalım rabbim hayırlı eylesin inş. üzüldüm bende oğluna çok rabbim acil şifa nasip eylesin inş. bakıcam kuzu mevkiisi nasıl diye kayınpederimin anlattığı kadarı ile benim iş yerime çok yakınmış o da büyük bir avantaj benim için
bir nikahta kız annesine anne ne diyecektim diye seslenmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?