- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #98.481
Senin yine kızkardeşmiş benim erkek kardeşim var sadece.
Bende babamı kaybettim, üstelik ablamda anneme çok yakınken ben evlendikten 1 hafta sonra taşınmak zorunda kaldı.
Yinede hamdolsun diyoruz, ablam ev sahibi oldu, benim çok şükür mutlu bir evliliğim var.
Annem kimseye muhtaç değil.
Tek tesellimiz bunlar canım, aksi takdirde hayat çekilmezki, ben bu aralar çok taktım eşim kendini sorumlu tutuyor.
Annenden ayırdım mutsuz ettim seni diyor, benimde üzüntüm katlanıyor bu defa, o nedenle dik durmalıyımki eşim kendini suçlu hissetmesin.
boşver cnm atlatmıssınya misafiri en güzeli bu..
liseden kızlar ne zaman gelicez diyolar..kendime güvenipte çağıramıyorum ki
allahın takdiri iste yapacak bisey yok keske babalarımız sag olsaydı....ama hayat devam ediyor ayakta durmak zorundayiz...
dedigim gibi allah hepimize sabir versin....
benim de esimin ailesi baska sehirde o da ben aglayinca ben napayim diyor...buarada kızlar bizim dugun brz sorunlu gecti yani benim kayınvalide oglunu bize yakın yere evlendirio,kendi de baska sehirde diye son zaman cok sorun cıkarmaya baslamistı dugunde patladı...
kadın ölecek fesatlıgından...
onların sehrinde de dugun oldu,cok kucuk bir yer,insanlar cok geri kafalı...dugunde erkekler bir tarafta kadınlar bir tarafta oynuyor e ben kimseyi tanımıyorum orda esime diyorum beni yalnız bırakma yanımda oyna...
bu sorun olmus daha neler neler sorun olmus yok ben suratlıymıs yok soyleymısım boyleymısım dugunden geldıgımız gıbı annesi esimle kavga etmis,ertesi sabah balayına gitmek icin evden ayrıldık kadın küs ayrıldı ogluna...ne kavgası ettilerse artık esim bana anlatmio onlara iice kırılmayım diye....
annemlere de orda cok suratlı davrandı,surekli komsularıyla fıs fıs arkamızdan dedikodu yaptılar,annem de cok kırgın suan yuzlerini gormek istemio ben de oyleyim...
balayındayken kadın esimle küstü konusmadı bile balayından donduk kadın 180 derece döndü telefonla oglum yavrumlar basladı...
balayından dondugumuz gun esime telefonda dediki beni evinize ne zaman davet ediyorsunuz...haftaya falan gelcekler heralde...
1 haftalık insana yatılı gelinir mi ya,esim de brz yumusak davranıo onlara karsı aman kırılmasınlar diye....bilmiyorum kızlar bu kadın bızım huzurumuzu kacırcak sanki nasıl basa cıkacagım....
esim beni onlara ezdirecek diye de endiseleniyorum acıkcası cunku esim cok sakin bir insan,tartısmayı sevmez,annesini kırmaz...
napcam ben kızlar akıl verin yawww...
ay eda senmi güvenemiyorsun biz ölelim ozaman geçen bir sürü dktürmüştün yakın olsam o kadar yolu üşenmeden gelirdm :)
kız azıcık mutfakta ugraşmayı sevsem yaparım elim yatkın..ama kim sokucak beni mutfaga canım sıkılıyo resmen..
Illa yanımda biri olucak..aman sonra yaoarım sonra yaparım diyorum sürekli..
Kızlar ya böyle fırın poğaçası gibi puff olucak poğaça tarifi bilen varmı?
canım tek yapacağın şey sabretmek. istediği belkide gelip seni huzursuz edip eşine şikayet etmeni sağlamak. eşinin huyunu sen bile anlamışsın benimkide böyle. şikayet eden tarafa hep kızar eşim .ben bunu anladığım günden beri haklıda olsan susuyorum. çünkü biliyorum ki şikayet etsem kızacak. tartışmayı huzursuzluğu sevmiyor çünkü. ona inat hep sus eşinle mutlu mesut görüntünden ayrılma. bir hafta sabret. eşine seni yanlış tanıtmaısna izin verme.
eşlerimiz annelerine karşı çok hassas oluyorlar. bilselerde haksızlıklarını ana işte yürekleri dayanmıyor. biraz politik olacaksın sende esra. bir hafta idare edeceksin yani.
kız azıcık mutfakta ugraşmayı sevsem yaparım elim yatkın..ama kim sokucak beni mutfaga canım sıkılıyo resmen..
illa yanımda biri olucak..aman sonra yaoarım sonra yaparım diyorum sürekli..
kızlar ya böyle fırın poğaçası gibi puff olucak poğaça tarifi bilen varmı?
senin düğünün kır düğünü gibi olmıycak dimi buket salonda olucak
eğer salonda olucaksa çok dert etme
benim düğün günü değil ama kına günü çok fena yağmur yağmıştı
düğün günü de yerler ıslaktı tabi
gelinalı sırasında etekleri biraz battı ama o kadar belli olmuyo zaten
dert etme yani
ama mutlaka bi şal al
kayınvalidem ördürmüştü benim için iyi olmuştu
evin çok güzelmiş canım
güle güle mutlulukla otur inşallah
illa yanımda biri olucak..aman sonra yaoarım sonra yaparım diyorum sürekli..
kızlar ya böyle fırın poğaçası gibi puff olucak poğaça tarifi bilen varmı?
bende dün akşam eşimin iş arkaşına gittim kızlar
diğer kızlar da gelmişti
çok eğlenceli geçti
haftaya falan da bize gelicekler bakalım
biz daha 1 haftalık evliyiz,kadin bizde 1 hafta mı kalcak ne kadar kalcak bilmiyorum artık:) memleketleri de 6-7 saatlik yol o kadar yoldan 2 gun icin gelmez heralde,artık bir haftadan fazla da kalmasın ya....
ay bılmıyorum kızlar cok zormus ya...evet iste ben politik olamıyorum ya kırgınsam belli ediyorum kırgın oldugumu ama o oyle degil esimin yanında bana kızım,yavrum diyor ama yalnızken hic oyle degil....
edacım geçen birinde bişey yedim çok güzeldi
anlatayım belki bilirsin
şimdi hazır yukanın içine tavuk sote ve beşael sos koyup üçgen kapatım üzerini az ıslayıp galete ununa bandırıp fırına veriyorlar bir yerde yedim çok lezizidi adı ne bilmiyorum ama
valla henüz poğaça yapmadım hazır hamurdan peynirli denemek istiyorum
günaydınlarr
nesrin evin çok güzel olmuş cnm ferah ferah
diğer yerleride bekliyrz ama
çiçekler çok hoşuma gitti
Esra sende yapay oynayacaksın
oo annecim canım hoşgeldin gibi böylelerine böyle yapmak lazım
yuh diyorum ya bir hafta ne işin var meraklı otur oturduğun yerde
ayıp denen bişey var kaç aylık evliyim kendi annemler 2 kere geldi bir kere annem tek misafir için bir kerede babamla kayınvalidemler misafirden misafire çıkıyorlar zaten buda görgüsüzlüğün alası esranında kalıcı misafiri gelmişti öyle hatırlıyorm ilk zamanlarında
ben bunu yaptım canım daha önce çok güzel oluyo hem pratik hem basit hemde lezzetliydi bunu deneyebilirsin
portakal ağacı: Peynirli Poğaça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?