2011 gelin adayları buyrun sohbete

boşver cnm atlatmıssınya misafiri en güzeli bu..
liseden kızlar ne zaman gelicez diyolar..kendime güvenipte çağıramıyorum ki :1:

Çağır anacım bide iş yaptır onlara.
Benim eve gelen bakıyorki ben mutfaktan çıkamıyorum soluğu mutfakta alıyor, iyikide mutfağa masa almışız, hem muhabbet ediyoruz hemde işleri yapıyorum.

günaydın kızlar çok hastayım dün akşam hep yattım her tarafım ağrıyor sanki bir kırgınlık var üzer,mde sabah geçer dedim ama geçmedi böyle sürerse öğleden sonra izin alacağım

Geçmiş olsun canımcım, havalardanda olabilir dikkat et kendine.
Grip kapıda diyorlar.

toz krem şanti bir paketmi deneyelim bu kadr başka bişey yok pudra şekeri felan 3mlz den mi oluyor

Evet canım malzeme bu kadar, sadece üzerine pudra şekeri dök pişince afiyet olsun :))

akşam işten çıkmadan önce eşimin amcasının kızı eşiyle kahve içmeye gelicez dedi bende buyrun gelin dedim
yarım saatte erken çıktım buketin kek tarfiniden yaptım çok çabuk pişti ben bu bizim fırını anlayamıyorum bazen geç bazen erken pişti birşeyler daha yaptım kuruyemiş felan yetiştirdim eşimde yardım etti toplam 12 kişiydik çay felan 2demlik koydum havaalrda serin iyi gitti baya ama bende çok yoruldum şaşırmışlardı iştn geldikten sonra yaptığıma :) aslnda yabancı değil özelliklede geç söylemişler uğraşmayayım diye ama olsun sade bir kuruyemiş felan koymak içimden gelmedi iyi kötü yendi geçti ay bir çocuk var eşimin en kiçük amca oğlu 4 felan gidiyor o bitti varmı bu bitti varmı her iki masayıda sildi süpürdü nerdeyse kayınpederimde dedi çok ayıp öyle şeyler istenme söylenmez bir daha deme .)

10,30 gibi gittiler süpürge bulaşık birde ben bakayım tatlarına derken 12 oldu
öyle işte bir akşamda böyle geçti gitti

günaydın kızlarrr, eline sağlık canım beğendin mi keki

Sivas yolu bile çok kötü, bizi getiren abi teröristlerin Sivas'ta dağa çıkarıldığı yeri gösterdi.
Yani güvenli bulduğumuz Sivas bile terör yuvası.
Pasinleri tam hatırlayamadım ama zannedersem otobüsler oranın tesisinde duruyor.
Hasankale'den geçiyoruz, Hınıs yolu yana ayrılıyor orayıda görmüştüm.

kesinlikle çok haklısın
eğer aynı yoldan gidiyorsak
erzincan,erzurum,pasinler,köprüköy,horasan,sarıkamış,kars,ağrı,ığdır olmalı
yani pasinlerden geçiyorsundur canım
Allah'ım herkesi korusun
ben bu mesleği yapmama ragmen bu aralar tek başıma çıkmaya korkuyorum

kesinlikle çok haklısın
eğer aynı yoldan gidiyorsak
erzincan,erzurum,pasinler,köprüköy,horasan,sarıkamış,kars,ağrı,ığdır olmalı
yani pasinlerden geçiyorsundur canım
Allah'ım herkesi korusun
ben bu mesleği yapmama ragmen bu aralar tek başıma çıkmaya korkuyorum

Rabbim hepimizi polis ve askerlerimizi korusun.
Dün eşim gece geldi Erzurum'dan sabaha kadar gözümü bile kırpmadım çok tedirgin oldum.
Canım otobüs köprüköyden gelmiyor, kağızman tarafından geliyor.
Ama özel araçla gelip gidince Ağrı üzerinden gidiyoruz, oranın yolu daha iyi, en azından hep şehiriçinden gidiliyor.

akşam işten çıkmadan önce eşimin amcasının kızı eşiyle kahve içmeye gelicez dedi bende buyrun gelin dedim
yarım saatte erken çıktım buketin kek tarfiniden yaptım çok çabuk pişti ben bu bizim fırını anlayamıyorum bazen geç bazen erken pişti birşeyler daha yaptım kuruyemiş felan yetiştirdim eşimde yardım etti toplam 12 kişiydik çay felan 2demlik koydum havaalrda serin iyi gitti baya ama bende çok yoruldum şaşırmışlardı iştn geldikten sonra yaptığıma :) aslnda yabancı değil özelliklede geç söylemişler uğraşmayayım diye ama olsun sade bir kuruyemiş felan koymak içimden gelmedi iyi kötü yendi geçti ay bir çocuk var eşimin en kiçük amca oğlu 4 felan gidiyor o bitti varmı bu bitti varmı her iki masayıda sildi süpürdü nerdeyse kayınpederimde dedi çok ayıp öyle şeyler istenme söylenmez bir daha deme .)

10,30 gibi gittiler süpürge bulaşık birde ben bakayım tatlarına derken 12 oldu
öyle işte bir akşamda böyle geçti gitti

maşallah hamarat kız toprağım gurur duydum seninle :9:
Ama sen o gururu benimle duyamazsın beceriksizim ben :43::43:

günaydın kızlar çok hastayım dün akşam hep yattım her tarafım ağrıyor sanki bir kırgınlık var üzer,mde sabah geçer dedim ama geçmedi böyle sürerse öğleden sonra izin alacağım

al kuzum tabi..zaten nasıl çalışıyosunuz maşallah subhanallah ben dayanamam gibi geliyo bana.
en fazla iki hafta daha çalışıp çıkıcaksın kuzum biraz daha sabır..ama bugun dinlen tabi izin al..hala bilmiyolarmı hamile oldugunu patronlar

Rabbim hepimizi polis ve askerlerimizi korusun.
Dün eşim gece geldi Erzurum'dan sabaha kadar gözümü bile kırpmadım çok tedirgin oldum.
Canım otobüs köprüköyden gelmiyor, kağızman tarafından geliyor.
Ama özel araçla gelip gidince Ağrı üzerinden gidiyoruz, oranın yolu daha iyi, en azından hep şehiriçinden gidiliyor.

aminnn canım aminnnn
herkesi korusun Allah'ım

slm kızlarrr,,,

evlendim geldim ben dee....

evlilige,evime alısmaya calısıyorum ama annemi cok ozluyorum :(

bir odamın camından annemin evi gorunuyor habire gidip bakiyorum acaba napiyorlar diye...cok zormus ya...cok agladım balayından geldikten snr ama dun ise baslayınca pek aglayacak fırsat kalmadı oyalandım is yerinde...

cok mu anneciyim ben bilmiyorum ama bana cok zor geldi surekli gidip onları gormek istiyorum...siz ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz annenize...

buarada hic yemek yapmayi bilmeyen ben yemek yapiyorum artık kızlar:)

is basa dusunce oluyormus....

simdiye kadar taze fasulye,bamya,brokoli salatası,tavuk sote,pilav ve pacanga boregi (tabiki hazır yufkadan:) )yaptım hepsi de guzel oldu...

hatta kıslık bile hazırladım:) kırmızı biberle patlıcan kozleyip attım dolabıma,astım ben kendimi:)

günaydınn kızlarr hava ne kadarda soğudu birden böyle yaa
Eminecim hoşgeldin ya artık daha sık gir lütfen özlüyoruz seni
Denizcim ellerine sağlık sende bütün misafirlerin üstesinden gelmişsin kaynanamlarda bize gelmek istiyolar eşimin anneannesi daha görmedi evimizi onu getirelim diyolar ama ben üşengeçlikten çağırmıyorum:1: Ama bu hafta içi çağırmam lazım artık kaç kere söylediler.
Kübracım o hastalık değil canım hamileliğin etkisi insanın nefes almaya hali olmuyo izin al git canım hatta annen falan yakınsa ona git dinlen bigüzel

al kuzum tabi..zaten nasıl çalışıyosunuz maşallah subhanallah ben dayanamam gibi geliyo bana.
en fazla iki hafta daha çalışıp çıkıcaksın kuzum biraz daha sabır..ama bugun dinlen tabi izin al..hala bilmiyolarmı hamile oldugunu patronlar

yok canım bilmiyorlar. şimdi adamlara ben hamileyim demekte zor ya. utanırım. kontrollere falan gidiyorum ya izin alıp bir rahatsızlığımın olduğunu düşünüyorlardır mutlaka. çünkü ilk defa böyle dr için sık sık izin alıyorum. bakalım bir öğlen olsun kaçıcam artık.

slm kızlarrr,,,

bir odamın camından annemin evi gorunuyor habire gidip bakiyorum acaba napiyorlar diye...cok zormus ya...cok agladım balayından geldikten snr ama dun ise baslayınca pek aglayacak fırsat kalmadı oyalandım is yerinde...

cok mu anneciyim ben bilmiyorum ama bana cok zor geldi surekli gidip onları gormek istiyorum...siz ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz annenize...

simdiye kadar taze fasulye,bamya,brokoli salatası,tavuk sote,pilav ve pacanga boregi (tabiki hazır yufkadan:) )yaptım hepsi de guzel oldu...

hatta kıslık bile hazırladım:) kırmızı biberle patlıcan kozleyip attım dolabıma,astım ben kendimi:)

Hoşgeldin canımcım.
Annen yanıbaşındaymış be canım benim gibi olsan ne yaparsın.
Annemden kilometrelerce uzaktayım, Türkiye'nin en uç noktasındayım.
Ama zorlanmıyo değilim :((
Sen baya aşmışsın, ben ilk evlendiğimde biber dolması yapıyordum soğan doğramayı unutuyordum :))

slm kızlarrr,,,

Hoşgeldin canım...
Bende çok anneciydim ama alışıyorsun Zamanlar hatta evini bile özlüyorsun annendeyken :))
Ellerine sağlık bu arada :)

Esracım bende çok özledim sizleri,hep aklım sizde vallahi :)
İşlerimi hallettim sayılır bundan sonra daha sık gelicem sabahları...
Senin hamilelik nasıl geçiyor canım ?

sağol gizem iyiyim sen nasılsın
evet ya baya bi gelemedim
ancak toparlandık
senin nasıl gidiyor

bende iyiyim canım seni görünce yazıyım dedim.
geçen gün baktım son giriş tarihin çok geçmişti... dedim int falan yok herhalde yakınında..
benimde iyi gidiyor canım zaman hızlı geçiyor :60: alışltım evliliğe de :79::79::79:

Back