2011 gelin adayları buyrun sohbete

hadi başlayalım denizcim. Yarın tartılıp gelcem hedefim benimde 5 kg.
Bugün nesfit yedim. Kahvaltıda nesfit artık. öğlende salata yedim bide bi arkadaşımla 40 dk yürüdük tempolu öğlen.

ayşecim başlayalım valla ama şimdi hazırlıksızdım evden meyve felan koyarım en azından salata fela yaparım
bkalım kısmet

kızlar diyete ben de varım.2 kilo aldım 10 kilo vermem lazımmmmmmmmmmmmmmm

şimdi çıkıyorum akşam okurum yazdıklarınızııı:80:

sağol ayşeciğim bakalım geliştirmeye çalışıyrm daha
zeynepcim acaba blogunda küçük harflerle mi yazsan. bana daha tatlı olur gibi geldi.

benim cumartesi akşamı canım

buketcim senin düğününe 5 gün kaldığına inanamıyorum bennn.

ayşecim başlayalım valla ama şimdi hazırlıksızdım evden meyve felan koyarım en azından salata fela yaparım
bkalım kısmet

kızlar diyete ben de varım.2 kilo aldım 10 kilo vermem lazımmmmmmmmmmmmmmm

şimdi çıkıyorum akşam okurum yazdıklarınızııı:80:

başlayalım deniz, aysun teşvik edelim birbirimizi.

bende inanamıyorum zaten ayşecim ya sen yıllandın nerdeyse bende evleniyorum işte kısmetse

Slm kızlaar nasılsınız.
Malesef yeni uyandım çünkü sabaha kadar gözümü bile kırpmadan eşimi bekledim.
3 günde bile o kadar özlemişimki, durup durup öptüm onu.
Buket'im evin çok güzel olmuş, ayynen sahibi gibi :))

esracım gözünaydın Allah ayırmasın.
bilirim kavuşmayı.
halletmişmi eşin sıkıntıyı.

esracım gözünaydın Allah ayırmasın.
bilirim kavuşmayı.
halletmişmi eşin sıkıntıyı.

esra gözün aydın canım. gitti geldi hamdolsun eşin.

Esra gözünaydın bacım
inşallah sorunlarda hallolmuştur

hadi gözün aydın esram..Allah ayırmasın bidaha.

Hepinize çook teşekkürler kızlar, belkide ilk ayrılık olduğu için böyle oldum, şimdi ise heyecanla bekliyorum akşama dönmesini :))
Sıkıntısını şöyle hallemedi zaten tahmin ediyorduk tam çözülmeyeceğini. Ama vermek istediği msjı verdi, bu arada benim haberim yokmuş gibi davranıyorum, eşim haberi yok demiş. Anne ve abisiyle görüşmeme kararı aldı, bizde hattımı değiştirmiştik onlara vermemiş bana ulaşamasınlar diye.
Böyle kızlar hayırlısı olsun diyorum yinede...

Çok sağol canım benim. Gözün aydın kavuşmuşsun kocacığına. Hayır haberler var mı esra

bu sorunun seninle bi alakası var mı peki esra

hayırlısı canım. en azından seni koruyacak bir tavırda bulunmuş tavrını koymuş gelmiş. sende artık takılma bu konuya. evinize yuvanıza bakın.

Esra özeline yazsan şu mesleyi merak ettim özel anlaşıldı da yani merak ettim ailesine rest çekecek kadar

anlatıyorsun ya her türlü yere çekiyorum okurken düğün paralarınızamı el koydular ne oldu mesela özet geçseydin en azından ??

benim tahminim eşinin babası vefat etmiş ya miras mevzusu olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…