- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #97.941
şekerim yeni fotom yok şuan ya çekince eklerim benim göbek baya çıktı yavv. Küboş tan bekleme canım sen hiç kırk kere evinin fotolarını istedik eklemedi
şekerim yeni fotom yok şuan ya çekince eklerim benim göbek baya çıktı yavv. Küboş tan bekleme canım sen hiç kırk kere evinin fotolarını istedik eklemedi
günaydın elifçiğimmm benim 3 ay oldu hala böyle kuzum tek başına yatağa bile yatmıyorrr ben yatıyorum çocuk gibi uyuyor yanımda ondan sonra kalkıp işlerime bakıyorum ama bu benim çok hoşuma gidiyor şikayet etme kuzum ya hiç ilgilenmeseydi
kız esra ekledim ya herkes gördü. sen yokmuydun o gün. bir daha eklerim pazartesi.
kız sen benimle uğraşmasana şimdi senin tuzun kuru seni de göreceğiz inşallah
yok ya yavru ceylan görmedim ben bi foto ekliyonuz 5 dakka sonra siliyonuz benim hiç haberim bile yok eklediğinden sana zahmet olucak canım ama unutmazsan görmeyi isterim
iyiyim kuzum ne olsun ev iş arasında mekik dokuyorum valla hayırlı olsun tekrardan canım benimmm öpüyorum seni çok
buketcim bizim excelimiz var.
masrafları süren taksitleri büyük harcamalarımızı falan yazıyoruz. kalan kısım ay sonunda elimizde kalmış olmalı mantığa göre.
ama ay sonu geliyor bir bakıyoruz o kadar para yok. bu sefer kara kara düşünüyoruz ne yaptık başka niye eksik para falan diye.
kızlar borca girmeden olmuyor. araba borcunun son 2 bin tl si kaldı bizim. birde arsa aldık yeni. 2 yıl kredi ödücez.
peşinatı kapatmak için babamdan da 4bin tl aldık. Allah yardımcı olsun borcu olanlara.
canım unutmam allahın iznyle pazartesi çeker getirirm. ayrıntıları istiyordu kızlarda zaten hazır çekmişken onlarıda çekerim halılarımı daha net falan.
ekledi canım mutfağına bayıldığım için çok net hatırlıyorum
amin canım benim amin evet borç olmadan olmayacak bizde pazar günü ev almak için görüşmeye gideceğiz kuzum çok heyecanlanıyorum eşim 2000 alıyor ben 1500 alıyorum kenarda sadece 600 tl var 3 ayda para birikmiyor valla geçende akşam oturduk hesap yaptık 2500 tl masraflar var yeme içmede içinde anlaşırsakta 1000 tl mütahite vereceğiz evi teslim edene kadar parayı bağlamak lazım bir yere yoksa gidiyor
buketim insan öyle rahatlıyoki kuş gibi oluyor.
yalnız komedi olan sen dışarıda gezmek isterken bey hadi odaya
çok sağol nurgülümmm
bende öpüyorumm
edadan haber var mı kızlar.
bizde ev almanın kıyısından döndük, 10 sene borca girip o kadar faiz ödemek yemedi.
ondan dedik arabamızı alalım gençliğimizde binelim.
bide para biriksin diye arsa aldık.
ev inşallah biraz daha peşin biriktirince.
siz bide yazın evlendiniz kışın harcama daha çok nurgülüm.
canım unutmam allahın iznyle pazartesi çeker getirirm. ayrıntıları istiyordu kızlarda zaten hazır çekmişken onlarıda çekerim halılarımı daha net falan.
Canım Eda ya face ten mesaj atmıştım cevap atmış akşam demişki hastaneden çıkışım biraz geç oldu kanamam vardı. Ama şimdi daha iyiyim evdeyim kendimi toparlayıp dik oturabildiğim zaman geleceğim demiş kızlarr bilginizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?