2011 gelin adayları buyrun sohbete

buketcim bizim excelimiz var.
masrafları süren taksitleri büyük harcamalarımızı falan yazıyoruz. kalan kısım ay sonunda elimizde kalmış olmalı mantığa göre.
ama ay sonu geliyor bir bakıyoruz o kadar para yok. bu sefer kara kara düşünüyoruz ne yaptık başka niye eksik para falan diye.

kızlar borca girmeden olmuyor. araba borcunun son 2 bin tl si kaldı bizim. birde arsa aldık yeni. 2 yıl kredi ödücez.
peşinatı kapatmak için babamdan da 4bin tl aldık. Allah yardımcı olsun borcu olanlara.

Yok canım hiç şikayet etmiyorum. Allah razı olsun ondan.Çok da yardımcı. Hep geliyo var mı benim yapabilicem bişey diye. Dün öğlen yine ewe gittim yemeğe çok güzel bi kahvaltı sofrası hazırlamış özenmiş canım kocam benim. Çok ilgili alakalı. Ama benm aklımın köşesinde hep ew işleri kalıyo. Kapı pencere açıldığından toz yağıyo ewe snki.Halılarda yeni tüyleri kalkıyo sanki pis gibi görünüyo sinir oluyorum. Demekki bikaç ay sadece h.sonu temizlik yapabilicem :)

kız sen benimle uğraşmasana şimdi senin tuzun kuru seni de göreceğiz inşallah

şimdi rahatım ya buketcim
e öyle yaptım böyle yaptım şu eksik
moblilyam gelmedi beyaz eşyalarım gelmedi
evi nerde tutucaz
gelinliğimin üstü altı
ayakkabısı
saç modeli
falan filan anlatcak bişeyim olmadığı için
yakaladım seni seninle uğraşıyom

yok ya yavru ceylan görmedim ben bi foto ekliyonuz 5 dakka sonra siliyonuz benim hiç haberim bile yok eklediğinden sana zahmet olucak canım ama unutmazsan görmeyi isterim

canım unutmam allahın iznyle pazartesi çeker getirirm. ayrıntıları istiyordu kızlarda zaten hazır çekmişken onlarıda çekerim halılarımı daha net falan.

amin canım benim amin evet borç olmadan olmayacak bizde pazar günü ev almak için görüşmeye gideceğiz kuzum çok heyecanlanıyorum eşim 2000 alıyor ben 1500 alıyorum kenarda sadece 600 tl var 3 ayda para birikmiyor valla geçende akşam oturduk hesap yaptık 2500 tl masraflar var yeme içmede içinde anlaşırsakta 1000 tl mütahite vereceğiz evi teslim edene kadar parayı bağlamak lazım bir yere yoksa gidiyor

bizde ev almanın kıyısından döndük, 10 sene borca girip o kadar faiz ödemek yemedi.
ondan dedik arabamızı alalım gençliğimizde binelim.
bide para biriksin diye arsa aldık.

ev inşallah biraz daha peşin biriktirince.
siz bide yazın evlendiniz kışın harcama daha çok nurgülüm.

çok sağol nurgülümmm
bende öpüyorumm

edadan haber var mı kızlar.

Canım Eda ya face ten mesaj atmıştım cevap atmış akşam demişki hastaneden çıkışım biraz geç oldu kanamam vardı. Ama şimdi daha iyiyim evdeyim kendimi toparlayıp dik oturabildiğim zaman geleceğim demiş kızlarr bilginizee

öyle kuzum haklısın benim patronun arkadaşı mütahit ev yapıyor ben şimdi altınları vereceğim 2 senede evi teslim edecekmiş 2 senede her ay ödeme yapacağım geri kalanı kredi çekeceğim kuzu yoksa 10 senelik krediler dünyanın faizini alıyor benimde gözüm korktu yoksa bitmiş daire alacaktık biz

ohhh canım benimmm çok şükür tez vakitte toplar inş. kendisini rabbim yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…