- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #96.961
ayy buket çok az kalmış yaaa
Senden iyi bir ev hanımı olur Buket'cim.
Zuhal naptı acep, gelmedi dime?
valla hemen yemek kokuyor insan ama inan aklına gelmiyor bazen değiştirmek. ben bazen sofrada oturuken aklıma geliyor kalkıp üstümü değiştiiryorum eşim diyor hayırdır
kaçak konuşma konuşma sonra bu bahaneyle karşımıza çık.
vala bende olur zannediyordum çünkü normalde çok çekingenimdir. hatta kadınların arasında bile zorlanırdım bikini giymeye falan ama ilk günden beri hiç çekingenlik yok. çok rahatım. sanırım yoldan çıktım
Meltemcim slm gördüm fotonu pek güzel çıkmışın tabi nazar değer
elbisenin rengi hoşuma gitti bir giymelik versene
Ah yakın kimse evlensede gitsek alsak kokoş kokoş şeyler
Zeynepcim kurs aktivide olarak da değerlenidirsek keyifli ve senin için değişiklik olabilir farklı ortamalar sana iyi gelecektir bu temponun bu durumların üstüne (iş) den bahsediyorum
ama evli bayan olrak hem kurs hem iş hem ev üstesinden gelebilecekmisin daha sonrra senin için sıkıntı olmasın
kaynım geldi biraz önce kursa yazılmış oda bilgisayarlı muhasebeye evde boş durcağımı ortam olur bişeyler öğrenir zaman geçer dedi sende gel diyor birlikte gideriz ama benim için zor yoksa seviyorum kurslar değişik bilgiler değişik insanlarla farklı ortmaalrı
eşinle konuş belki farkllılık için de bilgi içinde iyi gelicektir sana
evet canım az kaldı ev hala hazır değil beni bir stres aldı gidiyor...
Evde durabilirsem inşallah olur canım bakalım hep beraber yaşayıp göreceğiz. Zuhal 30 eylülde gelecekti galiba
Bende geçen gün temizlikten sonra çıkarmadım eşofanımı, eşim yanaşıyor ben kaçıyorum.
Noldu diyor, dedimki temizlik yaptım kokuyorum yaklaşma bana :))
Pratik bir ev hanımı diyeyim o zaman :))
Ben nedense çekinmedim eşimde benden çekinmedi sanki kırk yıldır birlkite giyoz çıkartıyoz onun rahatlığı yansıdı sanki bana
ben gece parfümüm ayrı banyoda o :) bazen geceliğimide alıp giyinip sıkıp öyle yatağa geliyorum bazen farklı olsun diye yapıyorum öle şeyler o tabi beni wc sanıyor :))))))))))
adı ne canım cazibeli birşeyse bende alayım lazım olur belki
günlük kullandığım porceve
gece kullandığım yurtdışından gelmişti adını bilmiyorum ki hiç ama amor amor benziyor
Meltemcim slm gördüm fotonu pek güzel çıkmışın tabi nazar değer
elbisenin rengi hoşuma gitti bir giymelik versene
Ah yakın kimse evlensede gitsek alsak kokoş kokoş şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?