2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlaarrr slm,

ben de evlendim geldim:) cumartesi kına gecem ve pazar da nikahım oldu...

cumartesi de esimin memleketinde dugun var...ondan snr balayına cıkıyoruz...yani suan hala anamın evindeyim:)

kına gecesi ve nikah brz sıkıntılı oldu kızlar ya yani sıkıntılı derken annem esimin ailesine fena halde bozuk suan...

yani karsılıklı bir tartısma falan bisey olmadı ama sogukluk var arada iste...sizde de boyle sıkıntılar olmusmuydu?

bide ben kına gecesi aksamı ve nikahta cok agladım...dun de cok kotuydum bgn yeni yeni kendime geliyorum brz....kına gecesinde kendimi sıktım sıktım aglamadım,tam sonunda teyzem geldi sakın uzulme tamam mı dedi aglamaya basladı....ben de koyuverdim tabi snr koca gece evde agladım...

ertesi gun de nikahta takıya basladık baktım halam hungu hungur aglıo....

babam vefat etti benim onun yokluguna uzuluo herkes tabi...ben de basladım aglamaya,arkamdan annem fenalastı onu kenara cektiler falan kotu oldu brz yani...

nikahta aglamak istemezdim ama tutamadım kendimi

Son düzenleme:

canım benim hoşgeldin rabbim geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesin inş. üzme bebeğimmm kendini herşey düzelir zamanla annende duygulanmıştır kolay değil kız vermek ne oldu neden soğukluk oldu

Esrass tebrik etmiştim sanırım ama yine tebrik edeim hayırlı uğurlu oslun
bir yastıkta kocayın

yani bu duruma bişey diyemeyeceğim senin hatrına biraz daha geride dursalarmış sususalarmış davranmzsalarmış zaten kaynana oluytorlar iyice soğukluğu üzerlerine çekiyorlar

çok şükür bizde olmadı olabilirdide farklı yöre farklı adetler herşey olabilir sende hoşgörmeye bak takma pöffffffffff yani

Nilgüncüm böyle şeyler şimdi fark edilmez ama ileride çıkıyor
sen yine ağrı olursa hemen git doktora
akşam biraz eşin masaj yapsın anlarsın zaten yaptıkça ağrının olması

ya sorun kayınvalidem kızlar...

kadının 2 oglu var bugune kadar onları ellerinde oynatmaya alısmıs,tam bir dominant teyze...

simdi ben geldim iste beni kıskanıo...

normalde esimin ailesi bizim sehrimizde yasamıyor esim buraya universiteyi kazanınca gelmis,snr beni buldu burda kaldı iste:) ise falan da girdi....toplam 9 yıldır burda yasıyor yani esim...

biz nisanlanacagımız zaman kayınpederim emekli ayrıldı...snr onlar da buraya ogullarının yanına gelmeye karar verdıler arada bır sıkılınca memleketlerıne donuyorlardı....

ama simdi esimin kardesi memleketlerınde is buldu,cocuk bekar, kayınvalıde mecburen onun arkasından gıtmek zorunda orda evleri falan da var,burda kira oduyorlardı zaten,eger kaynım burda is bulsaydı burda kalcaklardı ama orda buldu sımdı oraya gıtcekler...

durum boyle olunca benım kaynana arıza cıkarmaya basladı,anneme yakın ev tuttuk biz bide...

kadın catlayacak o burda olmucak,ben annemın hemen yanındayım falan oglumu kaptırdım edalarında yani...

dugunde de iste suratı 10 karıs gezdi surekli,memleketlerınden gelen akrabaları falan bıze karsı suratlı...kayınvalıdem benım yakınlarıma karsı suratlı...

boyle ıste gergın brz ortalık yani...

hoşgeldin canım olur öyle sııntılar mühim olan uzamasın zamanla düzelir herşey ay bende böyle evlenip gelebilecek miyim acaba?

allah akıl fikir versin inş.

sagol denizcim ya cok zormus valla...

bir yandan annemden ayrılıyorum ona mı uzuleyim diger yandan boyle tadsızlıklar...noldugumu sasırdım ya evlendigime sevinemiyorum bile...

ben bu seneryoyu bir yerden hatırlıyor gbiyim sankiiii :26: :26:
amannn takma cnm
hepsi geçiyor
bırak surat yapsınlar sende onlara yap
takma eğlenmene bak.
çokta ağlama tadını çıkar bak bir kere yaşanıyorda tadı aklında kalıyor
o yüzden gül eğlen çoş
hayırlısı olsun ama foto isteriz unutma emii

hepiniz sagolun kızlar...

Buket merak etme zaman cabuk gecıyor anlamıyorsun bıle bır bakmıssın gelmıs...

ay zuzu da benım gıbıydı 2 dugun naptı acaba umarım onda sorun yoktur...

ay kızlar ben evlılıkten fena halde korkmus durumdayım suan bu kadınla nasıl basa cıkıcam,aramızı bozcak,huzurumuzu kacırcak diye cok korkuyorum

canım senin de kayınvalıdenle sorunlar olmustu demi ama ben bılmıyorum ne sorunun olmus daha snrdan sorun oldugunu bahsettıgınden bılıorum,sanırım sen sorun yasarken ben burda yoktum

sizde de aynı sorun mu vardı?

foto koycam kızlar amaaa burda sımdı ozel seyler anlattım icinizde kayınvalıdemin tanıdıgı ,akrabası falan varsa:) nolcak???

daha 2 gunluk taze gelınken bosanmaya kalkmayalım snr:)

ay nebıleyım ya ben pek sevınemedım dugunumde babamın yokluguna o kadar uzuldumki evlendıgıme sevınemedım

esracım, öncelikle cok cok mutlu uzuuuuuuuuuuun ve sonsuz bir evlilik diliyorum size
damat anneleri biraz tuhaf olabiliyorlar canım, hiç aldırış etme sen kocana odaklan
o denegeyi koruduğu sana ve ailene değer verdiği sürece sende onun değerlerine değer ver
siz mutlu ve beraber olduğunuz sürece hiiiiiiiç bişey olmaz
bu güzel zamanın tadını çıkar canım

sagol denizcim ya cok zormus valla...

bir yandan annemden ayrılıyorum ona mı uzuleyim diger yandan boyle tadsızlıklar...noldugumu sasırdım ya evlendigime sevinemiyorum bile...

ayy hadi inşallah.

Esracım sen özel albüm yap bizden başkası görmesin o kadar da denk geleceğini sanmıyorum kimse senin tarihinde düğüne gitmed tanıdık olsa giderdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…