• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

esracım, öncelikle cok cok mutlu uzuuuuuuuuuuun ve sonsuz bir evlilik diliyorum size
damat anneleri biraz tuhaf olabiliyorlar canım, hiç aldırış etme sen kocana odaklan
o denegeyi koruduğu sana ve ailene değer verdiği sürece sende onun değerlerine değer ver
siz mutlu ve beraber olduğunuz sürece hiiiiiiiç bişey olmaz
bu güzel zamanın tadını çıkar canım

sagol canım tskler...

iste esim de dengeyi kurabilcek mi ondan korkuyorum zaten...onların etkilerinde kalıyor brz yani hissediyorum ve suan onda da bır sucluluk duygusu var sanki...hani annemleri bıraktım gıbılerınden...

kadın onun da basını yıyor surekli sanırım artık neler dıyorsa...

arada kalmıs durumda o da yani...

Sana tavsiye edebileceğim tek şey esra masafeni koru bu inan çok işe yarayacak saygıda kusur etme ama mesafenide koru derim
ben altlı üstlüyüm takıntılarımın dışında çok şükür diyorum artık çözdüler beni çünkü hem sıradan hem samimi bir o kadar uzağım kafam rahat

öncelikle hayırlı olsuj canımm yeni yuvan çok mutlu huzurlu uzun bir hayat geçirirsin nşallah koçişinle:nazar:

ayrıca da böle ufak bişeyi kafana takıp en mutlu o0lman gereken zamanda kendini üzmee
senin en keyifli zamanın evlendin bi düğünün daha olucak mutluluğunun bozulmasına en ufak şeyn huzurunu kaçırmasına izin verme herşey unutulur sonra sorun fln kalmaz
sen bu günlerinde kafana takıp kendini üzdünle kalırsın
hiçççç düşünme keyfine bak

Sana tavsiye edebileceğim tek şey esra masafeni koru bu inan çok işe yarayacak saygıda kusur etme ama mesafenide koru derim
ben altlı üstlüyüm takıntılarımın dışında çok şükür diyorum artık çözdüler beni çünkü hem sıradan hem samimi bir o kadar uzağım kafam rahat

deniz'e yüzde yüz katılıyorum, mesafeli olucaksın
ama herzaman da saygılı
benim kayınvalidem diyor, ne bu evin bir insanı gibisin ne de yabancı
tam kapını eşiğinde duruyorsun bir giriyorsun bir çıkıyorsun
benim amaçladığımda zaten öyle bir profildi, sende öyle olmaya çalış
evlilikte aileler arasında dengeyi korumak da cok önemli
eşinle ikinize düşüyor burda görev
eşin başaramazsa sen ona güzellikle yardımcı olursun

öncelikle hayırlı olsuj canımm yeni yuvan çok mutlu huzurlu uzun bir hayat geçirirsin nşallah koçişinle:nazar:

ayrıca da böle ufak bişeyi kafana takıp en mutlu o0lman gereken zamanda kendini üzmee
senin en keyifli zamanın evlendin bi düğünün daha olucak mutluluğunun bozulmasına en ufak şeyn huzurunu kaçırmasına izin verme herşey unutulur sonra sorun fln kalmaz
sen bu günlerinde kafana takıp kendini üzdünle kalırsın
hiçççç düşünme keyfine bak

sagol canım tskler....

ordaki dugunu de sag salim atlatsak zaten:)

esracım tebrik ederim bi ömür boyu mutluluklar dilerim sana
allah ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallah
canım boşver takma sende kayınvalideni
nasılsa kendi memleketine dönücekmiş
sen kırk yılda bi görüşürsün onda da mesafeni korursun
eşinin ailesiyle görüşmesine falan da karışma ama bence bu arada
çünkü senin için ne kadar kötü olsalarda onun ailesi atsan atılmaz satsan satılmaz yani
tabi eşin vasıtasıyla sana müdahale etmeye kalkarsa o zaman uygun dille girersin devreye
yakın olsanız daha zor olurdu

deniz'e yüzde yüz katılıyorum, mesafeli olucaksın
ama herzaman da saygılı
benim kayınvalidem diyor, ne bu evin bir insanı gibisin ne de yabancı
tam kapını eşiğinde duruyorsun bir giriyorsun bir çıkıyorsun
benim amaçladığımda zaten öyle bir profildi, sende öyle olmaya çalış
evlilikte aileler arasında dengeyi korumak da cok önemli
eşinle ikinize düşüyor burda görev
eşin başaramazsa sen ona güzellikle yardımcı olursun

sagolun kızlar sizin onerileriniz bana ii gelio...

umarım basarırız....

Esra vur patlasın çal oynasın ordaki düğündede aynen böyle cıvıl cıvıl ol bence ksıkananlar çatlasın :))) bunu geçir aklından oynerken felan herşeyde

esra eşin aynı evi paylaştıktan sonra herşeye bakışı değişecektir

benim eşimde biraz aileye bağlıydı ama zamanla birlkite vakit geçirmek onun için daha ön planda hatta oda benim gibi kapıdan selamlaşıyor çoğu zaman :) ben diyorum git bir hal hatır sor gülüyor anlıyor bende ailem yakın olmasına nazaran 10dk çok sık gitmiyorum hem yeni evli mantığı var ailemde alış evine barkına hem laf olmasın diye düşünüyorlar canlarım :) artık aile olduğunu anlayacak eşin merak etme

geçen komik bir örnnek vereyim eşim geç gelecekti ramazanda iftarda açmış annesine bir tabak daha fazla yapın zaten demese bile kenidlerinden böler bana verirler buna eminim :)
öyle onlarda dedi ki sanki biz seni aç bırakacağız böyle dedi diye bende dedim aile olmam duygusunu yaşıyor kusura bakmayn onun adına benim aç kalacağımı düşünmüş :))))))))))
böyle bişey

canım senin de kayınvalıdenle sorunlar olmustu demi ama ben bılmıyorum ne sorunun olmus daha snrdan sorun oldugunu bahsettıgınden bılıorum,sanırım sen sorun yasarken ben burda yoktum:(

sizde de aynı sorun mu vardı?

foto koycam kızlar amaaa burda sımdı ozel seyler anlattım icinizde kayınvalıdemin tanıdıgı ,akrabası falan varsa:) nolcak???

daha 2 gunluk taze gelınken bosanmaya kalkmayalım snr:)

ay nebıleyım ya ben pek sevınemedım dugunumde babamın yokluguna o kadar uzuldumki evlendıgıme sevınemedım:(

cnm ne suratlar asıldı
neler yaptılar
ince ince anlatmıyrm artık çünkü onları tekrar yaşıyrm düşünmemek hatırlamamk en iyisi
sağlığım bozuluyor aklıma gelince
takma hiç birşeyi takma
benden sana tavsiye.
üzme canını
kocan yanında olsun birbirinizi sevin kimseler aranızı bozamaz

ordaki dugune annem,kardesim,teyzem,enistem ve bir dayım gelcek sadece...

Umarım ii gecer...annem biri laf sokarsa cikar gelirim demeye basladi...

Izmirde yaptık canım simdi de bilecikte yapicaz...

lütfen yanlış anlaşılmasın bilecik insanı biraz kabanın ilerisi herkes değildir ama genelde çıkıyor
bize yakın bursa bilecik kardeş şehir :)

annenler anlaşılan olgun insanlar bence çokta takıcaklarını sanmıyorum tatlım kardeşine bence uyar çok fazla mudehale etmeden takipte bulunsun hani muhabbet felan ederlerse farklı şeyler oluşmadan müdehale eder

Back
X