2011 gelin adayları buyrun sohbete

Nerdesiniz kızlar ses verin

tepsi aldım dün benim iki tane tepsim çatlamış niye acaba durduğ yerde

bende dün çorba kasesi varya günlük yemek takımımın ona yoğurt koydum. kenarından iki parmağımla tuttum sofraya taşıyacağım çat diye koptu kenarı anlamadım. tepside çatlar ilk defa duydumm

Eft ya topik sesizleşmş kızlarrr nerelerdesnz yaffff

hoşgeldin yelis herkes suskun bakıyorum yazan yok bende sustum

Mutfağımı kullanışlı hale getirmem lazım dolaplara sandelyesiz ulaşamıyorum hep alt dolapalrı kullanıyorum iki kişiyiz ama herşeyi kullandım düdüklü hariç :)))

bizim 15inde yönetim kurulu toplanıyor
benden de yapmış olduğumuz çalışmalara ait sunum istediler
yapıyorum müdürüm beğenmiyor
müdürümün yaptığını onun müdürü beğenmiyor
arada kaldım
genel müdür diyo ki; eda sen bildiğin gibi yap böyle ok
müdürüm diyo ki; eda'cım eğer ortak dili konuşmazsak toplantıda birinden haberi olmayan bir departman gibi görünürüz

dedim siz kendi aranızda anlaşın sonra bana haber verin

Mutfağımı kullanışlı hale getirmem lazım dolaplara sandelyesiz ulaşamıyorum hep alt dolapalrı kullanıyorum iki kişiyiz ama herşeyi kullandım düdüklü hariç :)))

benim dolaplarım kısa allahtan asma tavan yaptık o yüzden tavanda alçaldı. bende kullandım bütün tencerelerimi düdüklümü. sadece fritözümü açmadım. onada üşeniyorum çok gereksizmiş neden almışsam.

en güzelini demişsin eda.

kızlar bende size özendim. tembelliği bıraktım dün akşam. biber dolması yaptım birde domates çorbası birde bugün için bezelye yemeği. çorbam kaldı yanına birde pilav yaparım. aslında rahatlıkmış bir gün önceden yemek yapmak. dün biber dolmasından kaldı bende ofise getridim. öğlen ne yiyeceğim derdim kalmadı . hem evde kalsaydı bugün yenmeyebilirdi bezelye yüzünden

Hafta içi rutin işlemler

en çok hafta sonu sıkıyor beni bütün haftanın dökümleri aynı zamanda yıl içide oluyor
aylık satışlar bunlarda içinde ayrılıyor işçilik olanlar satmış olduğumuz ürünlerin satış tutarları (iğrenç) bunu yapmak bir faturada 4 tane faklı ürün oluyor tek tek ayırıyorum
aylık haftalık ödemeler cari tutarlar borçlar alacaklar çekler grler bankalar bir sürü rapor rağpor her hafta rakamlar sürekli değişiyor bunun yanında ihale ile ilgili teklif ve yan teklifler

bazen o kadar sıkılıyorum ki ne acayip tezgahtar olasım geliyo değişik insanlarla karşılıyorsun :)))))))))

ve burayıda aynı zamanda işle götürmek de önemli demi kızlar altta bazen kapatıyorum
hem iş hem burası keyifli yoksa temelli bunalıcam pöffffffffffffff
şimdi yakın olsak ev oturmalrına gitsek haber versek bugün kübraya gidelim :))

Ben pazar koydum patlıcan ve biber dolma dolaba dün pişircektim sözde o panikle çıkamadım ki korkudan sakinleşince çıktım o zamada 7,30 geçiyordu yetişmez diye pişirmedim kayınvaldiem sağolsun yine çorba kızartma verdi :)
artık dolma bugün kısmetse pişircem birde yanına çorba ne yapsam bilemedim birde cacık yeter sanırım o dolma bize iki gün yeter :)

hoşbulduk kübracm evde bır sey catladıgında nazar cıktı derler bosver kırılan kırılsn size bebişe bi şey olmasın yeterki saglık olsun cnm

deniz benimde iki patronum var allahın kazuletleri. onlarda değil sohbet etmek konuşamazsın bile birde ben can sıkıntısından ölüyorum. bazen diyroum keşke biri olsaydı şurda sohbet etsieydim. aldılar eleman ama erkek. şöyle bayan olsa güzel olurdu gibi geliyor.

tmm kızlar bekliyorum. akşam çayına. şöyle bir döktürsün hamarat arkadaşınızzz

Kızlar bızm dun nısanlanalı tam 1 sene oldu eşim bna altın gökhan yazılı kolye almış:)))cumartesıde tam 3 oldu evlenlı pasta almış kutladık beraber:))inşallh en kötü güler hep böyle mutlu olurr

bnde bugün eşime pasta yapmayı düşünüom eger ütü ve temzlkten fırsat bulrsam

Bende ne kadar ıvız zıvır elektrikli ev aleti varsa aldım bir tek fritöz almadım ben nasılsa kızartmaları fırında yapıyorum ihtiyaç duyarsam ileride alrıım

üyütü hiç sevmiyorummmmmmm nefret ediyorum berbat ötesi
hiç bir zaman bitirdiğimi hatırlamıyorum ille telk parçada kalsa sıkıldığımda bırakıorum

günaydın kızlar artık gelemiorum yaaaa bayramda memleketteydik geldik çamaşırları yıka ütüle evi topla aynı zamanda iş görüşmelerine git mahvoldum.5 gün sonra yine gittik memlekete kuzenimin düğününe pazar gecesi döndük.aynı işler beni bekliyor yine.birde önümüzdeki hafta sonu mevlüt yapmaya karar verdim.her yeri dip köşe temizlemem lazım...offf offfff

aylincim çok gedçmiş olsun dikkat et kendinee...

bukett canım gözünaydın almışsın gelinliğini...

anammm ben geçmişi okumadım buketçiğim aldınmı canım gelinliğini hayırlı olsun inş. canım benim çok çok mutlu ol inş. aylinciğim sanada çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine

kızlar çok yoruldum hava çok sıcak. bankaya gittim geldim. hala hesaptan hesaba havale gibi şeylerden habersiz davranıyor ya bu patronlar sinir oluyorum. internet bankacılığını sadece kendileri bankaya gitmesinler dye kullanıyorlar. iş bana düşünce enayi kübra gitsin. ıyy nefret ettim hepsinden. hayırlısıyla şu ay bitse de çıksam

oy biliyorum bayam dönüşü çam makina yıka as kurut topla ütü pöfffffffffff ah ah kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…