- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #95.741
Nerdesiniz kızlar ses verin
tepsi aldım dün benim iki tane tepsim çatlamış niye acaba durduğ yerde
Eft ya topik sesizleşmş kızlarrr nerelerdesnz yaffff
Mutfağımı kullanışlı hale getirmem lazım dolaplara sandelyesiz ulaşamıyorum hep alt dolapalrı kullanıyorum iki kişiyiz ama herşeyi kullandım düdüklü hariç :)))
bizim 15inde yönetim kurulu toplanıyor
benden de yapmış olduğumuz çalışmalara ait sunum istediler
yapıyorum müdürüm beğenmiyor
müdürümün yaptığını onun müdürü beğenmiyor
arada kaldım
genel müdür diyo ki; eda sen bildiğin gibi yap böyle ok
müdürüm diyo ki; eda'cım eğer ortak dili konuşmazsak toplantıda birinden haberi olmayan bir departman gibi görünürüz
dedim siz kendi aranızda anlaşın sonra bana haber verin
bende dün çorba kasesi varya günlük yemek takımımın ona yoğurt koydum. Kenarından iki parmağımla tuttum sofraya taşıyacağım çat diye koptu kenarı anlamadım. Tepside çatlar ilk defa duydumm
hoşgeldin yelis herkes suskun bakıyorum yazan yok bende sustum
Hafta içi rutin işlemler
en çok hafta sonu sıkıyor beni bütün haftanın dökümleri aynı zamanda yıl içide oluyor
aylık satışlar bunlarda içinde ayrılıyor işçilik olanlar satmış olduğumuz ürünlerin satış tutarları (iğrenç) bunu yapmak bir faturada 4 tane faklı ürün oluyor tek tek ayırıyorum
aylık haftalık ödemeler cari tutarlar borçlar alacaklar çekler grler bankalar bir sürü rapor rağpor her hafta rakamlar sürekli değişiyor bunun yanında ihale ile ilgili teklif ve yan teklifler
bazen o kadar sıkılıyorum ki ne acayip tezgahtar olasım geliyo değişik insanlarla karşılıyorsun :)))))))))
ve burayıda aynı zamanda işle götürmek de önemli demi kızlar altta bazen kapatıyorum
hem iş hem burası keyifli yoksa temelli bunalıcam pöffffffffffffff
şimdi yakın olsak ev oturmalrına gitsek haber versek bugün kübraya gidelim :))
benim dolaplarım kısa allahtan asma tavan yaptık o yüzden tavanda alçaldı. bende kullandım bütün tencerelerimi düdüklümü. sadece fritözümü açmadım. onada üşeniyorum çok gereksizmiş neden almışsam.
en güzelini demişsin eda.
kızlar bende size özendim. tembelliği bıraktım dün akşam. biber dolması yaptım birde domates çorbası birde bugün için bezelye yemeği. çorbam kaldı yanına birde pilav yaparım. aslında rahatlıkmış bir gün önceden yemek yapmak. dün biber dolmasından kaldı bende ofise getridim. öğlen ne yiyeceğim derdim kalmadı . hem evde kalsaydı bugün yenmeyebilirdi bezelye yüzünden
günaydın kızlar artık gelemiorum yaaaabayramda memleketteydik geldik çamaşırları yıka ütüle evi topla aynı zamanda iş görüşmelerine git mahvoldum.5 gün sonra yine gittik memlekete kuzenimin düğününe pazar gecesi döndük.aynı işler beni bekliyor yine.birde önümüzdeki hafta sonu mevlüt yapmaya karar verdim.her yeri dip köşe temizlemem lazım...offf offfff
aylincim çok gedçmiş olsun dikkat et kendinee...
bukett canım gözünaydın almışsın gelinliğini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?