- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #95.701
günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum.
bu sabah uyanamadım, eşim tam üstümü örttü saatim çaldı
ikimizinde morali bozuldu
nereye kadar sürecek böyle merak ediyorum
deniz bi anda gözümde canlandı canım yaşadıkların
Allah seni korumuş tatlım benim çok dikkatli olmak lazım bu dönemde
eşine de geçmiş olsun, herkes hasta burnu tıkalı salgın var
anlamadım eda neye moraliniz bozuldu
günaydınnn kızlar
yeni işime dün başladım iyi herşey şimdilik şükür bi sıkıntı yok. gelemiyorum aranıza. geçmişe de bakamadım. uygun olursam gelirim öptüm çok
zuzuma çoooooooook mutluluklar.
hamişlerimize kolaylıklar
hepinizi öpüyorum.
uykunun en tatlı yerinde kalkmak zorunda kalmama bozuldu canım moralimiz
sabah saat 06:05 de kalkıyorum ben 06:35 de servisim geliyor
aklıma nilay geldi o kızcaz da benim gibi yollarda sürünecek, anadolu yakasından karşıya geçmek gerçekten çok zaman alıyor
günaydınnn kızlar
yeni işime dün başladım iyi herşey şimdilik şükür bi sıkıntı yok. gelemiyorum aranıza. geçmişe de bakamadım. uygun olursam gelirim öptüm çok
hepinizi öpüyorum.
günaydın kızlarrr dün gelinliğimi teslim aldım dükkanın alt katında duruyor şuanda en güvenli yer orası sanırım şuanda evde hiç yer yoktu iyi oldu
günaydın kızlar güzel grçsin gününüz
sabah 5 kadar uyuyamadım berbat durumdayım gözler süzülmüş gibi
eşimın burnu tıkanmış sabaha kadar sesli bir hırlama ve horlama azıcık oynatıyorum suuyr sonra tekrar başka odayada geçmedim öylece yatağın içinde bir sağ bir sol
dünde birde o gıcık pisliklerin eylemi vardı yolda aralarında kaldım iğrençti ya birden her yerden fırlıyorlar yarım saat br dükkana girdim çıkamadım .(
günaydınnn kızlar
hepinizi öpüyorum.
canım ya zormuş gerçekten biz 8 de zor kalkıyoruz. birde bu dönem anneler daha çok uykuya ihtiyaç duyuyorlar. allah yardımcın olsun
günaydın kızlarrr dün gelinliğimi teslim aldım dükkanın alt katında duruyor şuanda en güvenli yer orası sanırım şuanda evde hiç yer yoktu iyi oldu
hayırlı olsun buket. gidip gelip bakarsın şimdiii evini dizince evine alırsın canım gelinliğini.
amin canım cümlemizin yardımcısı olsun
bir şekilde gücümü toplayıp dayanacağım canım
hayırlı uğurlu olsun canım benim, insan hiç üzerinden cıkarmak istemiyor gelinliğini
üzerinde resim çektin mi buket?
amin canım cümlemizin yardımcısı olsun
bir şekilde gücümü toplayıp dayanacağım canım
hayırlı uğurlu olsun canım benim, insan hiç üzerinden cıkarmak istemiyor gelinliğini
üzerinde resim çektin mi buket?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?