• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

BENİM BÖYLE :) SABAH KOLAY OLUYOR 1 DK ANCA

benimki de bu tarz ama
ben yatıcamız zaman onu koymaya yer bulamıyorum deniz yaa
kenarları buruşuyo gibi geliyo
bende kaldırmıştım bazanın altına koydum
şimdi bir sürü gelmek isteyen var
saten nevresimi mi ütüleyip koyucam o zaman da
onu da kullanmış olayım o kadar severek almıştım
o da çok şık duruyo

Benim yer var yan tarafa ikiye kaylayıp koyuyorum ama değişikllik için kaldırabilirim şimdi kaldır tekrar ser zor daha önce örgü battaniye takımın örttüm battaniye birileri geldi hemen kaldır baza al kapat koy yorucu birde bazayıda tek kaldıramıyorum ağır gibi kirlensin iyice zaten tam 5 aya yakın serili kullanıyorum
perdelerim yıkacak mutfak dantellerim sonra bir mevlüt tarzı dua okutacağım

benimki de bu tarz ama
ben yatıcamız zaman onu koymaya yer bulamıyorum deniz yaa
kenarları buruşuyo gibi geliyo
bende kaldırmıştım bazanın altına koydum
şimdi bir sürü gelmek isteyen var
saten nevresimi mi ütüleyip koyucam o zaman da
onu da kullanmış olayım o kadar severek almıştım
o da çok şık duruyo

Bende daha hamile kalmadan doğum için sereceğim pikeyi ve nevresimi hazırladım.
Gerçi annem doğum için yaptırdığı için çoktan hazırlandı.

Benim yer var yan tarafa ikiye kaylayıp koyuyorum ama değişikllik için kaldırabilirim şimdi kaldır tekrar ser zor daha önce örgü battaniye takımın örttüm battaniye birileri geldi hemen kaldır baza al kapat koy yorucu birde bazayıda tek kaldıramıyorum ağır gibi kirlensin iyice zaten tam 5 aya yakın serili kullanıyorum
perdelerim yıkacak mutfak dantellerim sonra bir mevlüt tarzı dua okutacağım

işte ben biraz da kirlenmesin istedim
o yüzden kaldırdım koydum
benimde perdelerim yıkanıcak
ama kışa doğru kaloriferler yanmadan güzel bi temizlik yapayım o zaman yıkayayım diyorum
aslında bende istiyodum öyle bi dua okutmak hem arabada aldık iyi olur aslında
havalarda çok soğumadan
ama hiç konuşmadık eşimle de
dur ben bu konuyu bi gündeme getireyim
nişanlıyken niyetimiz vardı ama hep ödemelerle uğraştığımız için evlendiğimizden beri
gündeme gelemedi bi türlü

Bende annemin gelmesini bekliyorum memlketten çok açılmayacağım kalabalık istemiyorum zaten gelin mevlütü geçti artık kaç ay oldu dua okunsun yeter kız arkadaşlar bir kaç akraba yeter fazlasına gerek yok yerde yok zaten

Bende daha hamile kalmadan doğum için sereceğim pikeyi ve nevresimi hazırladım.
Gerçi annem doğum için yaptırdığı için çoktan hazırlandı.

hehe onlar benimde hazır canım
el işçiliği yoğun olarak kayınvalidem ve annem tarafından itinayla hazırlanmış vaziyette
bebişi bekliyolar :60:
ama ben hazırda alırım mutlaka güzel bi pike takımı :1:

Bende annemin gelmesini bekliyorum memlketten çok açılmayacağım kalabalık istemiyorum zaten gelin mevlütü geçti artık kaç ay oldu dua okunsun yeter kız arkadaşlar bir kaç akraba yeter fazlasına gerek yok yerde yok zaten

evet deniz bizimde düşüncemiz öyleydi zaten
yani ilk evlendiğimiz zamanda yapsak çok kimseyi çağırmıycaktık
maksat evimizde dua okunmuş olsun
bi hayır yapmış olalım yakın akraba ve arkadaş yani daha fazlasını bende düşünmüyorum

Benim takıntılarımda nevresim de olduğu için bol miktarda var ayırdım sonra kimse bizde kalmaz kayınvalide aşağıda annem yukarıda kuzen felan uzakta gelirse öyle ancak

çamaşır nevresim gecelik
mutfak gereçleri bunlar 1000 tanede olsa alıyorum birde rujj ev terliği kim bilir daha ne çıkacak

annemde bebişin yorganını hazırlamış kızlar dedi yastığınıda yapacağım bir kaç gün içinde.

kızlar bende camlarımı silemiyorum bu yüzden perdelerimide bekletiyorum. binamıza izolasyon yapılıyor. sıvanıp boyanacak bir kaç hafta içinde hala bekliyoruz araya bayram girdi. yapsalarda camlarımı silicem büyük bir temzilik yapıcam inşallah. tabi ben değil kardeşlerim :60:

annemde bebişin yorganını hazırlamış kızlar dedi yastığınıda yapacağım bir kaç gün içinde.

Kızlar bende camlarımı silemiyorum bu yüzden perdelerimide bekletiyorum. Binamıza izolasyon yapılıyor. Sıvanıp boyanacak bir kaç hafta içinde hala bekliyoruz araya bayram girdi. Yapsalarda camlarımı silicem büyük bir temzilik yapıcam inşallah. Tabi ben değil kardeşlerim :60:

ohh valla hamileliğin en güzel yönlerini yaşayın bakalım
ben hamile kalsam temizliğe gelicek bi kardeşim bile yok
anneme de kıyamam kayınvalideme de yaptırmak istemem
eşime kalır işler
ahh yazık kocişime :50:

ohh valla hamileliğin en güzel yönlerini yaşayın bakalım
ben hamile kalsam temizliğe gelicek bi kardeşim bile yok
anneme de kıyamam kayınvalideme de yaptırmak istemem
eşime kalır işler
ahh yazık kocişime :50:

kardeşlerim olmasa ben kadın tutarım çünkü benim eşim hiç elini sürmez. evi bile süpürmez o :60:

Back
X