• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayy eda bu durumların hamilelik döneminde çok fazla olduğunu duymuştum
umarım seninki de bütün hamileliğin boyunca sürmez

amin Aylin Inşallah sürmez

eda sanırım benim bu karnımın çıkması bebek olamayacağına göre şişkinlik gaz ve kabızlık. bende perişanım bu durumdan. kayısı yiyorum ve üzerine ılık su içiyorum düzenli yapmam lazım ama işte unutuyorum hep. yapınca iyi geliyor çünkü.

Canım kayısı suyu yada kuru kayısıda iyi geliyor...

kızlar benim bünyem alışkanlık yapıyor
kayısı yiyorum 2 gün fayda ediyor sonra etmiyor
sürekli yeni çareler bulmak zorunda kalıyorum

Kabızlığı sık sık yaşayan biri olarak

ilk kayısı ham kayısı sarı olanlar
armut ve şeftali ikisinin katı meyve sıkacağında karıştır meyvesuyu iç
süt

bana en iyi gelen yeişlçay olmuştu ve düzenli wc oturma alışkanlığı yarat gelmesede gidip otur yani aynı saatlerde düzene giriyor :))

herşeyin başka kabızlıkta iğrenç birşey bir haftadan fazla çektiğimi biliyorum allah biraz önce atlatmayı nasip etsin

Bende tava tencere secdası bitmedi ama yer yok artık hep alıyorum :)

ablam ayak havlusuna şekil yapmıştı sade durmasın diye kılçıklı ipten kenarlarına çok hoş sarı

banyo paspası benim de hoşuma gitti
alırım ondan unutmazsam
mutfak havlusuyla sürahi takımı da çok hoş ama bende bir sürü var ikisinden de koymaya yer lazım onları da
bulşaıklık uygunmuş gerçekten benimde yok ama almayı düşünmüyorum
bez seriyorum onun üzerinde kurutuyorum
boşuna yer kaplıycak gibi geliyo tezgahın üzerinde

Banyo paspasları güzelmiş ama var, tabi yinede cezbediyo insan almak istiyor.
Bulaşıklık almadım ben çünkü kalabalık geliyor ama zaten az bulaşığı elimde yıkıyorum kuruyunca hemen yerine koyuyorum...

süper marketlerde var canım

boşver zeynep damla sakızını. bence sadesi daha güzel oluyor çikolata sosu yeter ona tad olarak

Nisan mayıs bana da doğum için en ideal dönem gibi geliyo
benim zaten şubat ayına denk getirmemem lazım iş açısından

zeynep evde yoksa koyma boşver
ben her zaman koymuyorum
hatta artık hiç koymam sanırım eşim sevmiyo damla sakızını
koymasanda bişey olmaz yani bence

buket market bana çk uzak sitenin içindeki markette de sanmıyorum olsada 2 katı pahallıdır zaten almam.
koymıcam kızlar bi eve gidince üşenmezsem deneyim.
akşamları tatlı bişiyler iyi oluyor :D

Kaç takım nevresim var kullandığınız

ben 3 tane açtım onları kullanıyorum

ben 2 pike takımı ile 2 nevresim takımı kullanıyorum şimdilik ama
açılmış daha fazla var onları kışın yorgan geçirip kullanıcam Inşallah
misafirler için 2 takım çift kişilik 3 takım da tek kişilik ayırdım
2 tane de çift kişilik pike takımı

Kaç takım nevresim var kullandığınız

ben 3 tane açtım onları kullanıyorum

bende 3 nevresim takımı açtım onları kullanıyorum. düşünüyordum acaba diğernide açsammı hep bunları kullnıp yıpratırmıyım. hani bir kaç tane daha olsa yıkanma süreleri uzayacak daha geç yıpranacak diye. ama karrasız kaldım

2 nevresim kullanıyordum, onları yıkayıp ütüleyip kaldırdım, uyku setimi serdim.
Üşüyoruz biz çünkü.
Uyku setide odaya güzel hava kattı, eşim çok beğendi...
Yatak örtümüde kaldırdım, kışın tekrar sericem

valla ben yatak örtüsüyle uğraşamıyorum
3 takım açtım bende ikitanesi pike takımı zaten
sabhları çekiveriyorum pikeyi yatağın üstüne al sana yatak örtüsü çok pratik oluyo

Bende sık sık yıkıyorum hafta belki daha erken bile oluyor kısa kısa programlara atıyorum tertemiz zaten terliyorum bu sabahta su içindeydim gerci gece titremekren uyuyamamıştım sabaha karşıda sular içinde uyanım eşime oluyor hep adamın üstünü açık bırakıyorum farkında olmadan arkamı dönüp yatıyorum oda öyle ben tabi bayağı döndüğüm için örtüye sarılıyorum güzelce çarşaf gibi oluyor :) uyanıyrum bakıyorum büzülmüş hemen örtüyorum birde gece wc alışkanlığım yoktu artık oda moda çıktı :)

ben daha gelin yatak örtümü kaldırmadım seriyorum gelen giden oluyor diye cmt gelen misafirlerden fotolara bakalım dediler bende indirmedim buyun çıkalım dedim onlarda geldiler deselerdi aşağı getir getirirdim :) geziyorlar bende bir kaç ay daha dursun yıkamya verip artık doğuma sererim ablam dantel var onu ser diyor üşeniyorum çıkartmayı sermeyi

he bide örgü battaniyemi açmıştım sahi lk evlendiğimizde havalar serindi üşüyünce onu da açmıştım
onunla birlikte 4 tane açmışım onunda nevresimini kullanıyorum
ama hiçbiriniz benim kadar sık nevresim yıkamamışsınızdır herhalde
benim kociş acayip terlediği için gün aşırı değiştiriyodum
ama artık havalar serinlemeye başladı normale dönmeye başlıyoruz sanırım artık

Back
X