• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar güzel grçsin gününüz

sabah 5 kadar uyuyamadım berbat durumdayım gözler süzülmüş gibi
eşimın burnu tıkanmış sabaha kadar sesli bir hırlama ve horlama azıcık oynatıyorum suuyr sonra tekrar başka odayada geçmedim öylece yatağın içinde bir sağ bir sol

dünde birde o gıcık pisliklerin eylemi vardı yolda aralarında kaldım iğrençti ya birden her yerden fırlıyorlar yarım saat br dükkana girdim çıkamadım .(

hayırlısıyla perşembeyi bekliyorum kızlar. eşimden ilk defa ayrı kalacağım ama bir yandanda seviniyorum çünkü annemde kalıcam bütün ablalarım kardeşlerim hepimzi bir arada olucaz.

günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum.
bu sabah uyanamadım, eşim tam üstümü örttü saatim çaldı
ikimizinde morali bozuldu
nereye kadar sürecek böyle merak ediyorum

deniz bi anda gözümde canlandı canım yaşadıkların
Allah seni korumuş tatlım benim çok dikkatli olmak lazım bu dönemde
eşine de geçmiş olsun, herkes hasta burnu tıkalı salgın var

günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum.
bu sabah uyanamadım, eşim tam üstümü örttü saatim çaldı
ikimizinde morali bozuldu
nereye kadar sürecek böyle merak ediyorum

deniz bi anda gözümde canlandı canım yaşadıkların
Allah seni korumuş tatlım benim çok dikkatli olmak lazım bu dönemde
eşine de geçmiş olsun, herkes hasta burnu tıkalı salgın var

anlamadım eda neye moraliniz bozuldu

anlamadım eda neye moraliniz bozuldu

uykunun en tatlı yerinde kalkmak zorunda kalmama bozuldu canım moralimiz
sabah saat 06:05 de kalkıyorum ben 06:35 de servisim geliyor

aklıma nilay geldi o kızcaz da benim gibi yollarda sürünecek, anadolu yakasından karşıya geçmek gerçekten çok zaman alıyor

günaydınnn kızlar
yeni işime dün başladım iyi herşey şimdilik şükür bi sıkıntı yok. gelemiyorum aranıza. geçmişe de bakamadım. uygun olursam gelirim öptüm çok

zuzuma çoooooooook mutluluklar.
hamişlerimize kolaylıklar
hepinizi öpüyorum.

günaydınnn kızlar
yeni işime dün başladım iyi herşey şimdilik şükür bi sıkıntı yok. gelemiyorum aranıza. geçmişe de bakamadım. uygun olursam gelirim öptüm çok

hepinizi öpüyorum.

yeni işin hayırlı uğurlu berektli olsun Inşallah Ayşem, Allah utandırmasın

uykunun en tatlı yerinde kalkmak zorunda kalmama bozuldu canım moralimiz
sabah saat 06:05 de kalkıyorum ben 06:35 de servisim geliyor

aklıma nilay geldi o kızcaz da benim gibi yollarda sürünecek, anadolu yakasından karşıya geçmek gerçekten çok zaman alıyor

canım ya zormuş gerçekten biz 8 de zor kalkıyoruz. birde bu dönem anneler daha çok uykuya ihtiyaç duyuyorlar. allah yardımcın olsun

günaydın kızlarrr dün gelinliğimi teslim aldım dükkanın alt katında duruyor şuanda en güvenli yer orası sanırım şuanda evde hiç yer yoktu iyi oldu

günaydın kızlar güzel grçsin gününüz

sabah 5 kadar uyuyamadım berbat durumdayım gözler süzülmüş gibi
eşimın burnu tıkanmış sabaha kadar sesli bir hırlama ve horlama azıcık oynatıyorum suuyr sonra tekrar başka odayada geçmedim öylece yatağın içinde bir sağ bir sol

dünde birde o gıcık pisliklerin eylemi vardı yolda aralarında kaldım iğrençti ya birden her yerden fırlıyorlar yarım saat br dükkana girdim çıkamadım .(

Bende bir haftadan sonra dün güzelce uyudum.
Allah onlarıda bildiği gibi yapsın inşallah pislikler.

günaydınnn kızlar

hepinizi öpüyorum.

Hayırlı uğurlu olsun hep güzel gider inşallah canım.

canım ya zormuş gerçekten biz 8 de zor kalkıyoruz. birde bu dönem anneler daha çok uykuya ihtiyaç duyuyorlar. allah yardımcın olsun

amin canım cümlemizin yardımcısı olsun
bir şekilde gücümü toplayıp dayanacağım canım

günaydın kızlarrr dün gelinliğimi teslim aldım dükkanın alt katında duruyor şuanda en güvenli yer orası sanırım şuanda evde hiç yer yoktu iyi oldu

hayırlı uğurlu olsun canım benim, insan hiç üzerinden cıkarmak istemiyor gelinliğini
üzerinde resim çektin mi buket?

hayırlı olsun buket. gidip gelip bakarsın şimdiii evini dizince evine alırsın canım gelinliğini.

öyle düşünmüştüm ama her giren çıkan bakar orda ben üzerimde görsünler istiyorum

hayırlı uğurlu olsun canım benim, insan hiç üzerinden cıkarmak istemiyor gelinliğini

nasıl apar topar çıkardım anlatamam canım müşterinin geleceği tuttu kaprislide bir müşteri hemencik giyinip yukarı fırladım üzerimde foto çekemedim ama az önce askıda foto çektim akşama pc ye atıp ekleyeceğim

İçine sindimi canım. İstediğin gibi yapmışmı.
Resim çektinmi?

Biz bile kalkarken zorlanıyoruz siz iki canlısınız bide.
Allah yardımcınız olsun :49:

Back
X