• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Yarın herkes kan testi yaptırsın :)))))))))))))))))))))

:60: aynen kızlarrr

Halsizlik var
bacakalrıma kramp giriyor
sürekli yemek istiyoeum birşeyler
sürekli uzanmak istiyorum dinlenmke istiyorum

şimdi bu belirtiler b12 nin eksikliği diyor ablam
kansızlık diyor
stres diyor ne bileyim şimdi

ben guatır mı ki korkuyorum bir sağlık ocağı yolu görüküyor bana

aman aman deniz ihmal etme canım sabah alınıyor kan tahlilleri gidip ver ertesi gün alırsın .

allah allah şişlik falan yok dimi esra kontrol ediyosun dimi
bi git bakalım doktora ne diycek
belki başka bişeyden kaynaklanıyodur prolaktinin dışında

Yoo hiçbişey yok, sütyen yokken rahatım ama sütyen sıkıyor sanırım, gerçi rahatsız edicide değil hiçbiri.
Burada da hastaneye gitmek istemiyorum çünkü iyi değil hastaneler.
Ankarada gidecektim ama merkeze çok uzaktık.

:60::60::60::60: Bekar olduğumdan mıdır nedir ben birşeye aşermiyorum siz yiyin turşularınızı afiyet olsun

valla buket ben oldum olası böyleyim
bişeyi canım istedi mi illa yemem lazım
lisedeyken çok oluyodu böyle
eve gidicemiz zaman karnım çok acıkıyodu aklıma türlü türlü şeyler geliyodu
daha merdivenlerden çıkarken anneme bağırıyodum
annneeeeeee benim canım şunu istedi çabuk ben geliyom diyee
annemde diyodu kızım sen manyak mısın kıtlıktan mı çıktın diye
bi keresinde gene okuldayken canım domates istedi şöyle tuzu üstüne serpe serpe yemeyi düşün yani
ne manyaklık

bi keresinde gene okuldayken canım domates istedi şöyle tuzu üstüne serpe serpe yemeyi düşün yani
ne manyaklık

arada benimde oluyordu canım bir kere tulumba tatlısı bir kerede kokoreç aşerip ikisini de yanayakıla aradığımı hatırlıyorum

o zaman eşine söyle ineklerin yumurtlama dönemlerini takip etmeyi bıraksın canım Not: İnekler yumurtluyor mu bilmiyorum:1:

Oda istiyor ama şimdi değil bi kaç ay sonra düşünelimde sonbahara denk gelsin diyor.
Çocuk sıcaktan rahatsız olurmuş, ama kışında üşür diyorum ev sıcak diyor, sanki hiç dışarı çıkmayacak çocuk...

ne manyaklık

Bende zaman zaman çiğ köfte isterim yiyene kadar geçmiyor....

tebrik ederim kızlar ömür boyu mutluluklar dilerim hepinize ben 2012 gelinlerindenim oyuzden aranıza katılamıyorum artık sizler bizlerden once tecrube sahibi olacagınızdan
bizler ile ne gibi hazırlıklar yaptıgınıızı o donemlerin nasıl gectigini yazarsınız

ne manyaklık

o manyaklık bana geldi şimidi gittim salatalık almaya domatesi görünce aklım ona gitti ondanda aldım ekmek arsı domates yşyorum şuann

buket benim doğum nisana gelliyor. hiç yaz günü hamilelik çekmeyeceğim. sanırım ideal bir dönemde hamile kaldım

en ideali ilkbaharda mı doğurmak acaba

Aman canım sanki hemen tutacakmı yaa, eşimde konuşuyor işte, bu ay hamile kalsam haziranda doğum olacak aslında bi yönden iyi olacak çünkü sıcakta ve ramazanda hamilelik olmayacak. Hem seneye bizim ailede buraya gelmei düşünüyor hem bebek görmesi hemde tatil olur onlar için, hemde bana iş yaptırmazlar :))

o manyaklık bana geldi şimidi gittim salatalık almaya domatesi görünce aklım ona gitti ondanda aldım ekmek arsı domates yşyorum şuann

buket benim doğum nisana gelliyor. hiç yaz günü hamilelik çekmeyeceğim. sanırım ideal bir dönemde hamile kaldım

çocuğun 1 yaşına geldiğinde yazın yürür artık tay tay güzel zamana gelmiş gerçekten

Bencede canım, hem senin hemde bebek için ideal bir dönem...

Aman canım sanki hemen tutacakmı yaa, eşimde konuşuyor işte, bu ay hamile kalsam haziranda doğum olacak aslında bi yönden iyi olacak çünkü sıcakta ve ramazanda hamilelik olmayacak. Hem seneye bizim ailede buraya gelmei düşünüyor hem bebek görmesi hemde tatil olur onlar için, hemde bana iş yaptırmazlar :))

anammmm kız sen bütün planı yapmışsın. ben biel düşünemedim daha bunları. yok üşür yok sıcak olur yok iş yaparlar. sende bi iş var. bir kaç aya gelir bebek haberinnn

Back
X