2011 gelin adayları buyrun sohbete

Nisan mayıs bana da doğum için en ideal dönem gibi geliyo
benim zaten şubat ayına denk getirmemem lazım iş açısından

zeynep evde yoksa koyma boşver
ben her zaman koymuyorum
hatta artık hiç koymam sanırım eşim sevmiyo damla sakızını
koymasanda bişey olmaz yani bence

anammmm kız sen bütün planı yapmışsın. ben biel düşünemedim daha bunları. yok üşür yok sıcak olur yok iş yaparlar. sende bi iş var. bir kaç aya gelir bebek haberinnn

Canım eşim düşünmeye itti diyebilirim.
Bende sadece bu ay hamile kalma isteği var :))
Gerçi eşim bişey istemiyorsa o olmuyor, olmayabilirde yani.
Aslında eşimin ailesi ile ilgili sıkıntısı var kafası orada sürekli, bu hafta çözülecek nasipse, haftasonu memlekete gitmesi icap edebilir. O nedenle şimdilik düşünmüyor olabilir...

hayırdır esracım ne oldu özel değilse tabi.............

ayırlısı canım benimde aklımı çelen eşim oldu. hatta çelen demiyeyiğm başımın etini yiyennn

bu arada ben ebru şallı hatunun önerilerine bakaraktan fındık yağı be kayısı yağı aldım karnıma ve göğüslerime süreceğim çatlamamak için. bakalım faydalı olacakmı .

kızlar markete gidemedim ya
bi ofisboy arkadaş dışarıya cıkacakmış ben alırım eda hanım
ne kadar istersiniz dedi dedim 2 kilo alsan kafi yarın da yerim
cocuk fal taşı gibi açtı gözlerini

cok afedersiniz ama ciddi anlamda kabızlık çekiyorum activia yedim şimdi akşama rahatlarım diye umuyorum

ayy eda bu durumların hamilelik döneminde çok fazla olduğunu duymuştum
umarım seninki de bütün hamileliğin boyunca sürmez

eda sanırım benim bu karnımın çıkması bebek olamayacağına göre şişkinlik gaz ve kabızlık. bende perişanım bu durumdan. kayısı yiyorum ve üzerine ılık su içiyorum düzenli yapmam lazım ama işte unutuyorum hep. yapınca iyi geliyor çünkü.

Canım kayısı suyu yada kuru kayısıda iyi geliyor...

Esra hamile değilim :) ama inşallah iyi şeyler olur canımcım evlilikte kendi problemlerinden ziade eşinikine insan daha çok üzülüyor buda ister istemez yansır sanırım

heryerden yetişiyo millet ille bişeler olucak

Aslında burada açıklamak doğru olmaz, annesi ve abisi ile sıkıntısı yani ciddi bir mesele.
Bilhassa hamilelerden dua istiyorum bu konuyla ilgili çabucak çözüme kavuşması için.
Korkuyorum zaman zaman...

canım benim sen kafana takma böyle şeyleri gurbettesin zaten birde bunları düşünme. hayırlısıyla çözüme ulaşır inşallah.

Aslında burada açıklamak doğru olmaz, annesi ve abisi ile sıkıntısı yani ciddi bir mesele.
Bilhassa hamilelerden dua istiyorum bu konuyla ilgili çabucak çözüme kavuşması için.
Korkuyorum zaman zaman...

Esracım Allah yardımcınız olsun ve hakkınızda hayırlısını versin
Inşallah en kısa zamanda sorun her ne ise çözülür canım

canım benim sen kafana takma böyle şeyleri gurbettesin zaten birde bunları düşünme. hayırlısıyla çözüme ulaşır inşallah.

Kesinlikle eşiminki daha çok üzüyor beni, çünkü kimseye anlatamıyorum, anneme anlatsam fevri davranır eminim.
Saolsun eşim beni uzak tutuyor, düşünme bunları diyor ama gündemde sonuçta nasıl takmayacaksınki.
Amaan neyse biran önce ne olacaksa olsun, sıkıldık ikimizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…