2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızım olursa kesin ayşe olucak zaten buketçim adı şimdiden belli

valla o zmaanlar pek bir hızlıydım elimde makina çekiyordum iyisiyle kötüsüyle :))

ama şimdi olmazsa iyi olur tabi daha erken ama gene de hayırlısı
valla buketçim şimdi başlarsan kesinlikle ek korunma uygulayın yoksa faka oturursun diyim sana

öyle yapsak iyi olacak canım geç kaldım çok

araştırrrrrrrrrr..
ne evini gördük ne eşyalarını
boş evi çek be mübarek..

kız boş evin nesini çekeyim gelsin mobilyalar çekeceğim ki tekrar hatırlatıyorum biz senin değil boş evini çeyizlerin serili olduğu zaman bile görmedik anca evledim ben günlerce hatırlattım öyle o yüzden bırakta bana deniz tavır yapsın canım

valla o zmaanlar pek bir hızlıydım elimde makina çekiyordum iyisiyle kötüsüyle :))

sen kızsan sonuna kadar haklısın canım senş evlenmeden evini gördük çünkü

Son düzenleme:

buketcim ev kendi evin oldugu için rsim dedim..
kiracıyım ben ve eşyalarım mağazada kaldı resim bendede yoktu..
neyse cnm..
senin bileceğinn iş..
+ ben çeyiz sermedim :)

Son düzenleme:
Züleyhaaaa gelse artık onun otobüsleri bizim kapıdan geçiyor metro çalışması sebebiyle

bir cumartesi tutup kolundan indircem :))))))))))))))))))) arabadan

Akşama ne yemek var ,,
herkes dünde hazırladımı birşeyler

ben mercidabık çorbasını kazasız belasız yaptım ay çok basitmiş meğer blender dan ilk kez kullandım :)) il kyapışımda süzmek yok kaplar ay neydi o :)

birde dolma yaptım sadece pişicek

Ben ev kirada olsa boşda olsa çekdim kızlar.
Elimden foto makinesi eksik olmuyor.Tecrübeli olduğunuz için fikirlerinizde çok önemli.
Evde bir şey gerekli olsa yada eksik ben kızlara danışırım diyorum :)
Yatak odasına biçimsiz dediler.Yok ayşeninde öyle ben gördüm çok şık durmuş dedim.
Resimde olsa evlerimizin kapılarını birbirimize açıyoruz bu benim çok hoşuma gidiyor.

mrhb kızlarr görüşmeyelı uzun bı zaman oldu neler yaptınız bnm sınvlarm vrdı haftasonu fena deıldı arabayla gıttık yolda arabamz bozuldu:))bıras zorlandık bugun tamıre gıdecek bakalm onun dışında her sey yolundaşükür diyelim hamişler sizler nasılsınız bakalm

benimkini de daha yerleşir yerleşmez gördünüz
daha halılarımı bile bi kısmı gelmemişti ben burda paylaştığımda

eğer eşyalar geldiğinde bende düğünden önce çekmezsenm sende bana kızabilirsin canım sanada müsade var

buketcim ev kendi evin oldugu için rsim dedim..
kiracıyım ben ve eşyalarım mağazada kaldı resim bendede yoktu..
neyse cnm..
senin bileceğinn iş..
+ ben çeyiz sermedim :)

canım ev bizimde evde eşya yok gelsin biraz şekillensin ev çekeceğim zaten şuan evde her yerde beyaz eşya kolisi var

ilk kez mi yaptın kız mercimek i
ben de uğraşamam öyle süzgeç bilmem ne geçir blendırdan iki dakikada en kolayı
valla işte ben biraz rahatsızlanınca dün akşam için bile bişey yapamadım
sadece yoğurtlu biber var dolapta
bide patlıcan kızartayım diyorum önce yumurtaya sonra una bulayıp
bide yanına bulgur pilavı yaparım biber de var yeter

ayh kızlar ben eskisi gibi bir kaççeşit yapamıyorum bu akşam biber dolması yapacağım yanınada makarna haşlarım. aslında kaç gündür aklımda kompostu var kuru meyve alıp yapayım bu akşam en iyisi.

bu arada kızlar herkes öyle rüyalar görüyorki sanırım benim bebek kız ayh çatlıycam meraktan nasıl dayancam bir ay bilmiyorum ben

Yes canım ben nedense biraz büyütmişim gözümde süzdüm felan çok uğraştırıcı geild ilk aşamada
ikincide becerdim yapa yapa öğreniyorum

eşim ne dese çorbayı annem mi gönderdi Bende dedim niye kötü mü olmuş yok tadı anneminkine benzemiş diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…