- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #95.521
annemde gelecek beraber gideceğiz canım ben hiç anlamam zaten de annem inceleyecek duvağını el çiçeğini herşeyini göreceksin hazırlayacağım seni demişti canım
Sağol canım. Hadi bakalım hayırlısı aylincim ye sen turşuları afiyet olsun bir ayşede senden gelir belki
yok canım töbve bir daha kapısının önünden geçmedim İnşallah buda öyle çıkmaz görsem gelinliği rahatlayacağım
kızım olursa kesin ayşe olucak zaten buketçim adı şimdiden belli
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Bende çarşamba kadın doğumcuya gidip hap danışacağım bakalım ne diyecek
şimdi bana geçmişe dönüp düğünden sonra kaç defa senden foto istediğimi araştırtma bana edaaaaa
araştırrrrrrrrrr..
ne evini gördük ne eşyalarını
boş evi çek be mübarek..
sus kız bana deniz kızsın tamam o hemen paylaşmıştı ama sende evlendkten sonra paylaştın fotoları kaç kez hatırlattım sana şimdi çeksem boş ev çekeceğim daha bulaşık makinesinin mobilya kapağı bile takılmadı çok çirkin duruyor evimi güzel görün istiyorum
araştırrrrrrrrrr..
boş evi çek be mübarek..
ama şimdi olmazsa iyi olur tabi daha erkenama gene de hayırlısı
valla buketçim şimdi başlarsan kesinlikle ek korunma uygulayın yoksa faka oturursun diyim sana
araştırrrrrrrrrr..
boş evi çek be mübarek..
valla o zmaanlar pek bir hızlıydım elimde makina çekiyordum iyisiyle kötüsüyle :))
öyle yapsak iyi olacak canım geç kaldım çok
kız boş evin nesini çekeyim gelsin mobilyalar çekeceğim ki tekrar hatırlatıyorum siz senin değil boş evini çeyizlerin serili olduğu zaman bile görmedik anca evledim ben günlerce hatırlattım öyle o yüzden bırakta bana deniz tavır yapsın canım
sen kızsan sonuna kadar haklısın canım senş evlenmeden evini gördük çünkü
benimkini de daha yerleşir yerleşmez gördünüz
daha halılarımı bile bi kısmı gelmemişti ben burda paylaştığımda
buketcim ev kendi evin oldugu için rsim dedim..
kiracıyım ben ve eşyalarım mağazada kaldı resim bendede yoktu..
neyse cnm..
senin bileceğinn iş..
+ ben çeyiz sermedim :)
Akşama ne yemek var ,,
herkes dünde hazırladımı birşeyler
ben mercidabık çorbasını kazasız belasız yaptım ay çok basitmiş meğer blender dan ilk kez kullandım :)) il kyapışımda süzmek yok kaplar ay neydi o :)
birde dolma yaptım sadece pişicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?