- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #95.481
bende çok merak ediyorum canım ama rahatsızlanmış gelinlikçim cumartesi alamadım bugün vereceğini söylemişti ama arayacağım bakalım belki gene ekebilir.
inşallah istediğin gibi hayalindeki gibi olur buket
bugün yarın farketmez artık sonuna geldin nasılsa
buket maşallah baya bişeyler halletmişsiniz
aldıklarınızı güle güle iyi günlerde kullanın canım
kübracım bebiş sabahları hala midem bulanıyor grissini yiyorum iyi oluyorum biraz
cumartesi eşim işe gitti kızlar, bende o gidince kalktım makinaya çamaşır koydum
sonra dedim ki köyden gelen biberleri kızartıp buzluğa koyayım
biberler acıymış ellerim bir yandı bir yandı anlatamam 3 kiloyaya yakın biberleri temizledim
üçe böldüm
yaparken bişey anlamadım ama elimi yıkadıktan sonra kabus başladı
eşimi aramak istedim ama ellerimle bişey tutamıyordum
sonra Allahtan eşim geldi hemen polikliniğe gittik
ilaç verdi
sürdükten yarım saat sonra geçti ama ellerim kesikler içinde
kabus gibiydi
anneme anlattım annem diyo ki millet bunları temizlerken eldiven takıyor sen kendini süperman mi sanıosun
cumartesi akşam eşimle ikea'ya gittik
ufak tefek bişeyler aldık sonra sinemaya gittik 3d şirinleri seyrettik
evimize döndük
pazar günü de kahvaltıya kayınvalideme gittik sonra avm de biraz dolaşıp balık alıp anneme gittik
balığın kokusuna çiğken ve pişerken dayanamadım ama yerken bir sorun olmadı
geçmiş olsun canım. bende iki gün iiy oluyorum sonra bir başlıyor midem o 2 günün acısı çıkarıyor sanki. tuzlu şeyler iyi geliyor. bende çubuk kraker yiyorum.
Gemiş olsun edacım aman dikkat et kendine.
Buket kız tarih belli değildi sonra son sıradaydın bak hepimizden hızlı çıkdında zirveye yerleştin valla helal olsun.
Umarım herşey çok ama çok güzel olur.
günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok zuzum listeden silinmiş buketimmm yerleşmiş zirveye hayırlısıyla onuda sileceğiz listemizden
evet canım ani bir atakla solladım siziamin canım hepimiz içn inşallah hayat hep çok güzel olur.
düğünden önce düzgün birşekilde versin de ben razıyım canım abimin düğününde düğünden bir önceki gün akşam üstü almıştık yengemin gelinliğinin üstü yamuktu benim üst sağ taraf daha fazla oyulmuştu oynarken hep gögüsüm fırladı kabustu annemin kolunda boncuklar vardı giyer giymez onlar koptu yengemin annesininde dikişleri patladı çengelli iğne ile tutturdular yani 4 kıyafet hazırladı kadın 4 düde rezaletti. Eğer daha önce teslim etmiş olsaydı düzeltmeye şansımız olurdu.
edacığım geçmiş olsun.
kübra eda dikkat edin kızlar kendinize. Sabah mide bulantıları zor oluyodur illaki.
Allah yardımcınız olsun bütün hamişlerin.
buket teslim alırken herşeyini giyip teslim alacaksın değil mi canım
aman ha tek gitme, güzelce heryerine bak canım gelinliğin
sorma Aslı, yüzümde kabarcıklar çıktı öğürmekten
doktorum 1-2 haftaya kesilir bulantılar hamileliğin keyifli dönemlerine girmeye başlicaksın dedi ama
bakalım bekliyorum
buket teslim alırken herşeyini giyip teslim alacaksın değil mi canım
aman ha tek gitme, güzelce heryerine bak canım gelinliğin
sorma Aslı, yüzümde kabarcıklar çıktı öğürmekten
doktorum 1-2 haftaya kesilir bulantılar hamileliğin keyifli dönemlerine girmeye başlicaksın dedi ama
bakalım bekliyorum
denizim mercimekli köfte yaptım
yaprak sarmam vardı..cuma iş çıkısı yapıp pişirmiştim..
ıslak kek yaptım.
bide peynirli poğaça..
kızlar gitti arkalarından temizlik yaptım detaylı yapamamıstım..
tam ütüm bitti eşim geldi..
saat 11 anca oturdum ..
düğünden önce düzgün birşekilde versin de ben razıyım canım abimin düğününde düğünden bir önceki gün akşam üstü almıştık yengemin gelinliğinin üstü yamuktu benim üst sağ taraf daha fazla oyulmuştu oynarken hep gögüsüm fırladı kabustu annemin kolunda boncuklar vardı giyer giymez onlar koptu yengemin annesininde dikişleri patladı çengelli iğne ile tutturdular yani 4 kıyafet hazırladı kadın 4 düde rezaletti. Eğer daha önce teslim etmiş olsaydı düzeltmeye şansımız olurdu.
denizim mercimekli köfte yaptım
yaprak sarmam vardı..cuma iş çıkısı yapıp pişirmiştim..
ıslak kek yaptım.
bide peynirli poğaça..
kızlar gitti arkalarından temizlik yaptım detaylı yapamamıstım..
tam ütüm bitti eşim geldi..
saat 11 anca oturdum ..
adaşım başına bi iş getirme bi haftada yahu ..
çok geçmiş olsunn..
eda yaklaşık bebeklerimiz aynı haftalık benime n osn gittiğim ultrasyonda EDD diye bişey yazıyordu 14,04,2012 diye. şimdi baktımm uhtemel doğum tarihi yazıyor kafam karıştı bu hafta gittiğimde soracağım. araştırdım bizim son adet tarihimize göre yaptığımız hesap bazen tutmayabiliyormuş bebeğin boyutlarına göre dr kendi muhtemel doğum tarihini söylüyormuş
günaydın kızlar
bu hafta zuzu da evlendi umarım güzel geçmiştir herşey
buketçim aldıklarınız hayırlı olsun güle güle kullanın
ilk sıraya yerleştin sonunda
edacım geçmiş olsun sana da
nasıl yiyceksiniz o kadar acı biberi yaw hayatta yiyemem ben
kızlar dün eşimle mutfak halısını yıkadık bikaç yerinde leke vardı
eşim sağolsun güçlü kollarıyla ovalaıyoverdibana kalsa o kadar yapamazdım
ama sanırım halıyla uğraşırken üşütmüşüm biraz dünden beri habire wc ye gidiyorum
bi saat içinde tam 3 kez gittim
kasıklarım falan da ağrıdı
üşüdüm hep eşim yatırdı beni örttü
akşam yemeği yoktu ben öyle oldum kalkamadım diye
makarna yaptı sağolsun
kızlar bu ara acayip turşu yiyorum yaaa
resmen turşuya aşeriyorum
sanki siz değilide hamiş olan benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?