- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #95.561
ÖYLE CANIM ANNEMDE DİYOR bir kadının önce birkızı olsun sonrası ne önemli değil. ama ilk çocuk kız olsun derler hep büyükler. eşimle konuşuyoruz o erkek istiyor aslında çok iyi biliyorum. babam geçen tsh ımın yüksek çıktığını duymuş kokrkmuş beni aradı eşime söyledim babam dedim korkmuş bişeyim var diye konuştum anlatıım dedim. diyor babalar kızlarına ne kadar düşkün oluyormuş böyle. dedim çünkü kızlar babalarına düşkün olurda o yüzden. ayh diyro beren im de banamı düşkün olacak. ısınmaya başladı kız çocuğunaa. tabi bunlar işin gönülden geçen kısmı eşimde hep dua ediyor önce sağlıklı hayırlı olması
anamm eda sen şimdiden bağladık kayınvalideliğe olayı. kötü kaynana.
ohhh bir yük daha kalktı omuzlarından bukett inşallah herşey güzel olmuştur.
bende sevdim sevdiğimi tanıştırdım oda sevsin getirsin karşıma birlikte sevelim :)
ailemden hiç bir zaman keşke diyebileceğim şeler görmedim yaşamadım bende herhalde anlayışlı bir annecik olurum
eşim için diyemem çok kıskanır paylaşamaz sürekli etrafında olsun ister evlendirmez gelenleri bile gönderir kovmakten beter eder :))))))))))))
hırçın babiş olur öyle bir komik sever ki evde balıklarımız var görseniz bazen başkao dadaykn gelip izliyorum konuşuyor seviyor çok değişik
bugün hiç geçmiyor zaman sıkıcı bunaldım
ben kötü şeyler gördüğüm için babamdan herhalde iyi bi anne olurum her açıdan
biraz despot olurum ama orası kesin o da yavrumun iyiliği için yani :))))
ama eminimki eşim çok iyi bi baba olur hatta fazla iyi olur
evlilik konusunda da süper bi baba olur
bende deniz, allah'ım 17:30 olsa da gitsem diye dua ediyorum
bide canım deli gibi salatalık istiyor bol limonlu bide havuç
bende deniz, Allah'ım 17:30 olsa da gitsem diye dua ediyorum
bende deniz, Allah'ım 17:30 olsa da gitsem diye dua ediyorum
Esraaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın mı tünaydın mı
yenimi kalktın kuuşm
çok ciddiyim her salatalık yediğimde aklıma sen geliyorsun ben hatta turşuluklardan aldım sırf yemek için :) yanımda var göndereyim sana ay kız market yokmu git al canın çekti şimdi senin aş ermek mi oluyor bu
ya bu salatalıkta ne var bende bilmiyorum benimde canım hep salata istiyor. kabuğunu bile soymuyorum. ama aklımda yoktu bak söyledim canım çekti gidip almam lazım hemen
Slm kızlaar, Kızılcahamam tatilimizde bitti yine evimdeyim.
Bu çok iyi oldu az olsada 2. balayı gibi geldi bana, çok temz odaları ve havuzu vardı, buda bizi cezbetti tebi...
Bu arada Zuhal'imde evlendi dime ayy son heyecanını paylaşamadım(
Yeni haberler ve hamileler varmı kızlaar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?