2011 gelin adayları buyrun sohbete

oh ohh maşallah birsürü iş halletmişiniz...

Günaydınn kızlar ben geldim nasılsınız?

Zuzuşumu kilit noktamıda evlendirdik.Darısı bukonun sonrada düğündaşla benim başıma inşallah.

Hafta sonu cumartesi sevdiceğimle nostalji yaptık.Baş başa gezmeyeli ne kadar uzun zaman olmuş meğer.
Eminönüne gittik,mısır çarşısı,sultan ahmet,kapalı çarşı akşama kadar gezdik.
Dünde bizim evde tadilat vardı.Akşamda annemi aldım kendi evime götürdüm gösterdim.
Yatak odasının dolap kısmına takıldı küçük olurmuş.Bende dedim bak küçük ona göre abartmayın yorgan,yastık olayını:)

evrt zuhal da evlendi umarım herşey yolunda gitmiştir :)

eda kız kıza zaman güzel geçiyordur ama işte yine birşeylerle uğraşmak yoruyor insanı

bedne cumartesi kayınvalideme misafir geldi akşam ordaydım
pazar biraz süpürge toz aldım yemek hazırladım dolaba bir kaç birşeyler attım kış için

bugünde işteyim :)

Ohh ohh maşallah zuzuşumm darısı başımıza.

günaydın kızlarrr

buket hayırlı olsun canım aldıkların. gelinlikle ilgili bişey dememişsin. o ne durumda. bu arada bizim tv de o aldığından çok memnunuz 3d filmin heyecanı ayrı oluyor .

bende çok merak ediyorum canım ama rahatsızlanmış gelinlikçim cumartesi alamadım bugün vereceğini söylemişti ama arayacağım bakalım belki gene ekebilir.

günaydın kızlarrr

buket hayırlı olsun canım aldıkların. gelinlikle ilgili bişey dememişsin. o ne durumda. bu arada bizim tv de o aldığından çok memnunuz 3d filmin heyecanı ayrı oluyor .

3 d gözlük çıkmışmıydı içinden canım bize çıkmıyor dediler 2 gözlükte 500 tl tutuyordu almadık sonra alacağız

bu gelinlikçilerin ille bşalarına bişeyler geliyor benim kininde kayın pederi vefat etmişti

hadi buketcim yük kalkmış üstünden canım az kaldı listenin en başındasın

günaydın kızlar..
hafta sonu evim boş kalmadı arkadaslarım geldi.c.tesi ve pazar..
yorgunummm
sizler nasılsınız??

kızlar hafta sonu dinlenebilmek mucize. cmrtsi temizlik hr zamanki gibi eşim gelene kadar bütünevi temizledim. sonra kayınvalideme gideyim dedim o da 20 kilo domates ve 5 kilo fasulye almış . onları dolaba koymak için hazırladık domatesleri görümcemle birlikte soyduk doğradık. çok yorucuydu. sonra eşimde oraya geldi akşam yemeğini orda yedik. hamsi almıştı eşim ben hazırladım kılçıklarını bile çıkardım çok hoşuna gitti hepsinin.

pazar günü biraz dinlendik sonra bir boğaz turu yapıp anneme gittik. ve böylece bitti hafta sonu

günaydınlar herkese iyi haftalar
dilerim hepimiz için çok keyifli sorunsuz ve güzel bir hafta olur

bebiş nasıl edaa. arkadaşı iyi şuan anneisyle kahvaltı yapıyor.

3 d gözlük çıkmışmıydı içinden canım bize çıkmıyor dediler 2 gözlükte 500 tl tutuyordu almadık sonra alacağız

bizim zamanımızda kampanya vardı tv alana 1 gözlük hediye eşim 2. yi de hediye aldı. tabi seviniyorduk dün baktık tv nin fiyatlarına acayip düşmüş. arada 600 fark ediyor. gözlük parasını çıkardılar yani buket

bu gelinlikçilerin ille bşalarına bişeyler geliyor benim kininde kayın pederi vefat etmişti

hadi buketcim yük kalkmış üstünden canım az kaldı listenin en başındasın

Bakalım bugün ne diyecek ben onu merak ediyorum yetiştiremediysen yetiştiremedim de anlarım ben yani. Gerçekten zirveye oturduğuma inanamıyorum ya bir zamanlar en sondaydım

Buketçim bütün herşeyinizi güle güle,mutlu mutlu kullanın ve eskitin inşallllahhhh :))))

Sağol canım benim amin ama eskimeseler olmaz mı

fiyatlar sürekli düşüyor canım bizde o yüzden gözlük fiyatlarıda düşer diye sonra alacağız gözlükleri

evet canım bekleyin biraz daha. zaten 3d film için blue -ray oynatıcıda gerekiyor. bizde onu daha alamadık . birinden ödünç alıp izledik bir kaç kere. sonra alıcaz onuda.
eşyaların eskimez öyle kolay kolay buket ama alışacak gözün ilk günkü özeni gösteremiyrosun çoğu zaman.

buket maşallah baya bişeyler halletmişsiniz
aldıklarınızı güle güle iyi günlerde kullanın canım

kübracım bebiş sabahları hala midem bulanıyor grissini yiyorum iyi oluyorum biraz

cumartesi eşim işe gitti kızlar, bende o gidince kalktım makinaya çamaşır koydum
sonra dedim ki köyden gelen biberleri kızartıp buzluğa koyayım
biberler acıymış ellerim bir yandı bir yandı anlatamam 3 kiloyaya yakın biberleri temizledim
üçe böldüm
yaparken bişey anlamadım ama elimi yıkadıktan sonra kabus başladı
eşimi aramak istedim ama ellerimle bişey tutamıyordum
sonra Allahtan eşim geldi hemen polikliniğe gittik
ilaç verdi
sürdükten yarım saat sonra geçti ama ellerim kesikler içinde
kabus gibiydi
anneme anlattım annem diyo ki millet bunları temizlerken eldiven takıyor sen kendini süperman mi sanıosun

cumartesi akşam eşimle ikea'ya gittik
ufak tefek bişeyler aldık sonra sinemaya gittik 3d şirinleri seyrettik
evimize döndük
pazar günü de kahvaltıya kayınvalideme gittik sonra avm de biraz dolaşıp balık alıp anneme gittik
balığın kokusuna çiğken ve pişerken dayanamadım ama yerken bir sorun olmadı

geçmiş olsun canım. bende iki gün iiy oluyorum sonra bir başlıyor midem o 2 günün acısı çıkarıyor sanki. tuzlu şeyler iyi geliyor. bende çubuk kraker yiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…